Teme e bukur Maqellarjot ! Ide shume e mire !
Pergezime per cover-et qe prezantove ! Versioni shqip i " Besame mucho " i realizuar shume lezetshem !
Suksese te metejshme - Ne te ardhmen ne skena festivalesh !
Teme e bukur Maqellarjot ! Ide shume e mire !
Pergezime per cover-et qe prezantove ! Versioni shqip i " Besame mucho " i realizuar shume lezetshem !
Suksese te metejshme - Ne te ardhmen ne skena festivalesh !
Hey,pershendetje njerez do te ia u dija per faleminderit nese do te kishit pak kohe dhe ti degjonit pak keto dy kenge dhe te me jepni nje opinion:
1-
2-
PSeto jane kenge te shkruajtura,kompozuara dhe te kendura nga une personalisht para 2-3 vitesh
![]()
Pranohet cdo kritike por mos u tregoni sh te ashper![]()
bravo, kenga e pare me pelqeu me shume, si fillim shume mire per mendimin tim por sa per kengen e dyte, pavaresisht se mund te jete me e lehte apo "cool" te kendosh anglisht sic eshte trendi tani, sugjerimi im eshte qe kenget beji ne shqip dhe sa me origjinale.
Everyday is a gift, that's why they call it the present
Grei, Pershendetje...
Mua nuk me parapelqen Hip-Hop, por me sa kuptoj une dhe me shijen qe kam, i ke kombinuar mire. Me pelqen qe ke perzier pjeset e recituara "Rap" me nje far muzikaliteti (zerin e vajzes qe kendon). Per shijen time keto dy video jane me te mira se shumica e atyre qe kam pare ne skenen shqiptare. Urime...
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
Tani edhe nje tjeter nga Une. Titulli i kenges eshte "Phantom of the Opera-Music of the night"
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
each second is eternity as eternity is now,
and now, now is forever
Krijoni Kontakt