Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 64
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    17,145
    Teme e bukur Maqellarjot ! Ide shume e mire !

Pergezime per cover-et qe prezantove ! Versioni shqip i " Besame mucho " i realizuar shume lezetshem !

Suksese te metejshme - Ne te ardhmen ne skena festivalesh !

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    bravo maqo..

nuk ti di punet po cfar pret qe nuk del ne ekranet e shqiperise e te kendosh..
    je artist i vertete.. te lumte..

po afron festivali ne tiran..
    turru e shko paraqitu me ndonji kenge atje..

ndonje keng shkodrane a po na e kendon?

Citim Postuar mė parė nga sirena_adria Lexo Postimin
    Teme e bukur Maqellarjot ! Ide shume e mire !

Pergezime per cover-et qe prezantove ! Versioni shqip i " Besame mucho " i realizuar shume lezetshem !

Suksese te metejshme - Ne te ardhmen ne skena festivalesh !
    Faleminderit per Komentet dhe Inkurajimin

Nuk jane "pjekur" kushtet akoma per te dal ne sken...Ndoshta ne nje te ardhme jo te larget...
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar Maska e Grei
    Anėtarėsuar
    17-11-2010
    Postime
    25

Talking Ndonje opinion rreth ketyre 2 kengeve?

Hey,pershendetje njerez do te ia u dija per faleminderit nese do te kishit pak kohe dhe ti degjonit pak keto dy kenge dhe te me jepni nje opinion:

1-

2-

PSeto jane kenge te shkruajtura,kompozuara dhe te kendura nga une personalisht para 2-3 vitesh

Pranohet cdo kritike por mos u tregoni sh te ashper

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-11-2010
    Postime
    314
    bravo, kenga e pare me pelqeu me shume, si fillim shume mire per mendimin tim por sa per kengen e dyte, pavaresisht se mund te jete me e lehte apo "cool" te kendosh anglisht sic eshte trendi tani, sugjerimi im eshte qe kenget beji ne shqip dhe sa me origjinale.
    Everyday is a gift, that's why they call it the present

Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Grei, Pershendetje...

Mua nuk me parapelqen Hip-Hop, por me sa kuptoj une dhe me shijen qe kam, i ke kombinuar mire. Me pelqen qe ke perzier pjeset e recituara "Rap" me nje far muzikaliteti (zerin e vajzes qe kendon). Per shijen time keto dy video jane me te mira se shumica e atyre qe kam pare ne skenen shqiptare. Urime...
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Tani edhe nje tjeter nga Une. Titulli i kenges eshte "Phantom of the Opera-Music of the night"

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anėtarėsuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    Citim Postuar mė parė nga Maqellarjot Lexo Postimin
    pa te dhene shum furce por Eugen Bushpepa paska gjet konkurentin e tij...shaka
    URIME ....nuk e di a e beni profesionalisht por personalisht ju pergezoj dhe ju jam mirenjohes per momentet e dhuruara.......tu ngjat jeta
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

Anėtarėsuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar mė parė nga cool_shqype Lexo Postimin
    pa te dhene shum furce por Eugen Bushpepa paska gjet konkurentin e tij...shaka
    URIME ....nuk e di a e beni profesionalisht por personalisht ju pergezoj dhe ju jam mirenjohes per momentet e dhuruara.......tu ngjat jeta
    Cool_shqype, Pershendetje...

Nuk jame Profesionist...eshte vetem pasion. Te faleminderit per komentin

Te gjithe te mirat...

Anėtarėsuar
    17-11-2010
    Postime
    25
    Citim Postuar mė parė nga vajz Lexo Postimin
    bravo, kenga e pare me pelqeu me shume, si fillim shume mire per mendimin tim por sa per kengen e dyte, pavaresisht se mund te jete me e lehte apo "cool" te kendosh anglisht sic eshte trendi tani, sugjerimi im eshte qe kenget beji ne shqip dhe sa me origjinale.
    Sh flm qe more kohe per ti degjuar kenget Do ta kem gjithashtu parasysh keshillen tende

Anėtarėsuar
    17-11-2010
    Postime
    25
    Citim Postuar mė parė nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Grei, Pershendetje...

Mua nuk me parapelqen Hip-Hop, por me sa kuptoj une dhe me shijen qe kam, i ke kombinuar mire. Me pelqen qe ke perzier pjeset e recituara "Rap" me nje far muzikaliteti (zerin e vajzes qe kendon). Per shijen time keto dy video jane me te mira se shumica e atyre qe kam pare ne skenen shqiptare. Urime...

Sh flm,gjithashtu doja te te uroja per punen tende ne videot qe pashe me siper,me te vertete sh bukur

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •