Close
Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 140
    i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga halla mine Lexo Postimin
    Edhe nje gje mos e harro kur shprehesh keshtu..
    UCK-ja ose eshte dashte ti vras ose t'i liroj bijte e shkijeve te zene rob. Zonat e çliruara kane qene te perkohshme.. gjithmone ne pritje te ndonje ofenzive me mjete te renda e artileri.. dhe do te ishte e pamundur te zhvendoseshin kur vija e pare e luftes te arrinte. Nuk ka patur vend te sigurte ku te mbahen te burgosurit me te gjitha rregullat e luftes.. Ne nuk kishim nje guantanamo.. larg larg.. ku te mirreshim vetem me ta.
    Sipas jush, Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk ishte në gjendje me i çvendos disa Shkije që gjoja i kishte burgosur gjatë luftimeve, që do të thotë se ishin të aftë me lëviz në këmbë të veta.

Sipas jush, Ushtria Çlirimtare e Kosovës ishte gjithmonë në pritje për me ikë.

Më sa dihet, burgu i Kleçkës nuk ishte me çaste, por me muaj.

Sidoqoftë, edhe nëse Ushtria Çlirimtare e Kosovës ishte, sipas jush, e paaftë dhe frikacake, duhet me u gjyku rrethanat në të cilët Blerim Kuçi është burgosur dhe është liruar përderisa ndonjë tjetër është vrarë në burg. A është vepruar në atë burg në mbështetje të ndonjë ligji apo gjërat janë mvarë prej si është zgjuar në mëngjes ndonjë eprorë ose si ka qenë moti në ditë të caktuara?

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    http://www.botasot.info/mesme/Babai-i-X-it.jpg

Babai i X-it: Agimi nuk i duroi torturat (video)
    Në Nashec të Prizrenit mërzia shtohet edhe më shumë për faktin që pak njerëz po shkojnë për ngushëllime në familjen Zogaj.
    Babai i X-it, Idriz Zogaj ka thënë se Agimi duhet të shihet si hero sepse gjithçka ka bërë për vendin deri në momentin kur sipas tij nuk mundi të durojë më torturat, raporton Klan Kosova.
    Zogaj ka thënë se ai e ka dashur shumë Fatmir Limajn dhe e ka festuar lirimin e tij nga Haga duke gjuajtur me armë. Agim Zogaj ishte dëshmitari kryesor në rastin kundër Fatmir Limaj dhe të tjerëve për Kleçkën.
    Bota sot

Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    SHBA: Gjyqësori në Kosovë është i korruptuar

Shtetet e Bashkuara të Amerikës vlerësojnë se në Kosovë mungon një proces i rregullt gjyqësor, pasi ai i nënshtrohet ndikimit të jashtëm dhe është i korruptuar. Kështu thuhet në raportin e Departamentit të Shtetit që ka të bëjnë me transparencën ligjvënëse, pavarësinë e gjyqësorit dhe të drejtën për gjykim të drejt, i cili shpreh qëndrimin amerikan për disa vende të Evropës Juglindore të paraqitur në OSBE.

Kur nje vend bie ne duart e bandave vrasese marksiste leniniste, cfare nuk ashte e korruptume!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga skipetar Lexo Postimin
    Sipas jush, Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk ishte në gjendje me i çvendos disa Shkije që gjoja i kishte burgosur gjatë luftimeve, që do të thotë se ishin të aftë me lëviz në këmbë të veta.

Sipas jush, Ushtria Çlirimtare e Kosovës ishte gjithmonë në pritje për me ikë.

Më sa dihet, burgu i Kleçkës nuk ishte me çaste, por me muaj.

Sidoqoftë, edhe nëse Ushtria Çlirimtare e Kosovës ishte, sipas jush, e paaftë dhe frikacake, duhet me u gjyku rrethanat në të cilët Blerim Kuçi është burgosur dhe është liruar përderisa ndonjë tjetër është vrarë në burg. A është vepruar në atë burg në mbështetje të ndonjë ligji apo gjërat janë mvarë prej si është zgjuar në mëngjes ndonjë eprorë ose si ka qenë moti në ditë të caktuara?
    Filozofo sa te duash.. kerko ligje e rregulla.. e ngjit bishta te shkijeve.
    Eshte dasht te jesh atje.. ne kohe e ne vend te ngjarjeve, do te kishe fituar te drejten e ngritjes se çeshtjes nga ana morale e luftes e vdekjes..
    UCK-ja ishte ne lufte dhe ne pritje ne çdo moment mu perballe me armiq, jo me i mbrojt shkijet kriminel te zene rob.. Kete pune po e ben ti sot. Ti ke ike dhe tash po perpiqesh te na japesh leksione.. se si do te silleshe dhe çfare "tipi" je..
    Se sa trime e fisnik ne shpirt je, nuk mund ta zbulosh ne kohe paqeje..
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga skipetar Lexo Postimin
    Këtë ". . . perfshire edhe krime te mundshme" prej ku e nxorre?
    Shembulli i SHBA-ve nuk ishte per krahasim apo barazim te situatave, por lehtesim te kuptimit te temes dhe argumenteve lidhur me problematiken e komplikuar ne rastin e luftes se Kosoves.
    Sepse ne rastin e SHBA-ve ushtari i cili do te denonconte ndonje krim te mundshem, do te gjykohej dhe denohej nga ushtria amerikane sipas ligjit perkates ushtarak. Denoncimi i nje ushtaraku tjeter apo i ndonje aksioni te ushtrise amerikane ne ndonje gjykate te huaj apo shtet te huaj, varesisht prej rendesise se rastit dhe informatave, do te gjykohej si tradhtei. Dhe ne raste te vecanta do te pasonte edhe denimi me vdekje.
    Une e kam thene qarte se nuk ka justifikim per keqtrajtim, torturim apo likuidim te njerezve te pafajshem, pengjeve te lufes apo cfardo te arrestuari apo te burgosuri tjeter.

Ne rastin e Kosoves nuk ka ekzistuar as pushtet, as ushtri dhe asnje institucion i organizuar si duhet per ti permbushur nevojat minimale te nje shteti te se drejtes dhe ligjit. Pushteti i vetem qe ka funksionuar ne njefar mase ka qene pushtuesi serbe me bashkepunetoret e tij ne Kosove, nder ta edhe shqipetare.

UCK dhe strukturat rethe saj, ashtu sic ishin te organizuara, ne ato territore qe i kane kontrolluar, mbase edhe vetem 24 ore, e kane trajtuar veten apo jane sjellur si pushtet. Ne momentin kur e kane arrestuar ndonje te dyshuar per kolaboracion apo bashkepunim tjeter me armikun, ata personin e tille ne momentin e pare e kane konsideruar si tradhetare. Sepse ishte shqipetare, pjese e tyre, qe fatekeqesisht bashkepunonte me armikun. Ne ate moment fati dhe jeta e te arrestuarit ka qene plotesisht ne duart dhe meshiren e atyre qe e kane rrethua dhe ndonjehere ndoshta edhe te ndonje komandant te posashpallur apo te veteshpallur etj. Te gjithe se bashku, ne shume raste kane pase vetem 3 alternativa: Lirimin e te arrestuarit, pavaresisht dyshimeve; Mbajtjen ne arrest dhe perkujdesjen per te burgosurin der kur te krijoheshin kushte per gjykim te drejte: Likudimin e tij pa proces. Natyrisht, asgje nuk e justifikon vrasjen e njerezve te burgosur pa gjykim paraprak. Por, ne rastin e UCK-se se atehershme, ata qe kane luftuar dhe komanduar kane qene pushtet absolut. Ata ne shume raste me siguri nuk e kane llogaritur qe do te pergjigjen per torturime apo vrasje te kolaboracionisteve apo te dyshuarve per aktivitete te ngjashme. Edhe me pake e kane llogaritur se dikush nga bashkeluftetaret e pranishem do ti denoncoje ata per aksione qe kane ndermarre bashke per "te miren" e kombit etj. Ne lufte njeriu nuk mendon gjere dhe gjate, perndryshe vete pjesemarrja ne lufte do te ishte plotesisht iracionale. Megjithate, keto qe i thashe une nuk duhet kuptuar si tentim per justifikim te cfardo krimi te luftes. Eshte vetem sa per te kuptuar me mire nje aspekt te rrethanave te luftes ne Kosove. Perndryshe, ne mund te behemi joreal dhe te kerkojme nga njerezit qe kane luftuar ne ate kohe dhe ne ato kushte te njejtat gjera qe kerkohen p.sh. nga ushtrite e organizuara te nje shteti te forte.
    Tani, per tu kthyer te rasti konkret, une jo rastesisht kam folur per Gjykaten e Haages, EULEX-in etj. Sepse fakti qe Kosova e ka pranuar EULEX-in ta gjykoje UCK-ne me ligje te Serbise(Jugosllavise) dhe te Krahines se Kosoves, natyrisht se mundeson qe edhe ndonje tradhti e mundshme ushtarake apo "shteterore", ne kuptimin e pushtetit te atehershem te UCK-se, te mbulohet si deshmi e thjeshte kunder nje krimi te vertete apo te pretenduar lufte. Ne anen tjeter, EULEX-i eshte pjese e pushtetit ne Kosoves, prandaj edhe tradhetia potenciale duhet se paku te rerspektohet si deshmi. Ne kete kontekst une pata thene se secili ka mundesi te zgjedhe vete, nese nje deshmi apo cfardo veprimi pas luftes ne lidhje me denoncime te ngjashme te veprimeve luftarake (edhe kriminale) gjate luftes do te konsiderohet si deshmi apo tradheti. Natyrisht, kjo nuk vlene per raste te qarta te krimeve te luftes kunder civilisteve te pafajshem, por kryesisht per raste te pasqyruara apo ku mungojne shume fakte dhe prova.
    Jame gjithashtu i vetedijshem se atyre qe e kane kundershtuar luften para, gjate dhe pas luftees - qe nuk ishin dhe nuk jane pake ne Kosove- ju mjaftojne pohimet e dikujt, i cili pas luftes, per arsye te ndryshme, ka vendosur ta denoncoj nje bashkeluftetare qe jorastesisht ne shumicen e rasteve eshte pjese e po atyre, te cilet ishin, mbeten dhe jane armiqe te kundershtareve te luftes ne Kosove. Ketyre nuk ju intereson shume lufta, as rrethanat e atehereshme te luftes, as faktet -bile shume nuk e njohin as kontributin e UCK-se fare- por vetem mundesia per te vazhduar me perbaltjen dhe denoncimin e luftes se UCK-se duke u thirrur padrejtesisht ne drejtesi per viktima apo viktima te supozuara te pafajshme. Te cilat ne raste te vecanta tentojne ti shpallin edhe deshmore te kombit!

Per te mos u keqkuptuar, une nuk dua ta quaj asnje deshmitare si tradhetare, perderisa nuk e di se per cfare ka deshmuar dhe sa eshte e vertete deshmia e tij. Por edhe ne pergjithesi, eshte e pamundur te ka apo te kete pasur tradhetare apo kolaboracioniste etj. ne Kosove perderisa Kosova nuk ka pase shtet as ne kohen e luftes as ne kohen e pasluftes dhe nuk ka as tani. Une vetem mund te them se nga nje kendveshtrim i caktuar denoncimi i luftes se UCK-se ne EULEX mund te quhej (se paku moralisht) tradheti. Sepse EULEX-i nuk e njeh as shtetin e Kosoves, as UCK-ne dhe asgje tjeter cka eshte me rendesi per kombin shqipetare te Kosoves.

Trego një rast të vetëm ku ndonjë ushtar, si p.sh. i SHBA-ës, ka marrë ndonjë dënim çfarëdo e deri me vdekje, për tradhëti se ka folur për krime gjatë veprimeve ushtarake.
    Une e sqarova , pse permenda SHBA-te dhe ushtaret amerikane.
    Por, eshte fakt qe ushtaret amerikane, dhe jo vetem keta, denohen deri me vdekje, nese i japin informata te paautorizuara ushtarake dhe luftarake ndonje gjykate te huaj, te paautorizuar apo organizate a shteti te huaj. Pavaresisht a behet fjale per krime apo jo. Rasti i Kosoves nuk eshte i krahasueshem, kete gje e shpjegova, sepse Kosova nuk ka qene dhe nuk eshte shtet.

Ligji ushtarak, si p.sh. i SHBA-ës, nuk e liron ushtarin prej përgjegjësisë vetjake për ndërrmarjet e tij/saj gjatë veprimeve ushtarake.
    Ligji ushtarak i amerikes nuk eshte i krahasueshem me ligjin e EULEX-it qe nuk e njeh as shtetine Kosoves as UCK-ne, por vetem ligjin e Serbise te kohes se luftes. Une asnjehere nuk e thashe se ushtaret e UCK-se kane qene te liruar nga pergjejgesite per krime lufte. Une vetem thashe se disa veprime/denoncime te disa ish ushtareve te UCK-se pas luftes do te mund te kualifikoheshin dhe te trajtoheshin edhe si tradheti ne baze te ligjeve ushtarake dhe te shtetit, po te ekzistonte shteti dhe po te ekzistonin ligje dhe strauktura te ngjashme si ne SHBA apo edhe ne Serbi.

Prapë thirresh në betim të ushtarit. Mos prito me e lexu betimin e ushtarit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës:
    "Si pjesëtar i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, betohem se do të luftoj për çlirimin e tokave të pushtuara të Shqipërisë dhe bashkimin e tyre, do të jem përherë besnik, luftëtar i denjë i lirisë, vigjilent, guximtar dhe i disiplinuar, i gatshëm që në çdo kohë, pa kursyer as jetën, të luftoj për t'i mbrojtur interesat e shenjta të Atdheut. Nëse shkel këtë betim, le të ndëshkohem me ligjet më të ashpra të luftës dhe nëse tradhtoj, qoftë i humbur gjaku im. Betohem!"
    Dhe?

Në shkrim timin të mëparshëm pyeta: ". . .nëse dëshmia e X-it se janë vrarë të burgosurit është e vërtet, tregoni se nga cila gjykatë, ushtarake ose qytetare, dhe në bazë të cilit ligj, ushtarak ose qytetar, janë vra ata të burgosur?"
    Ku diskutova une per kete gje?!
    Nese eshte e vertet se dikush eshte vrare padrejtesisht, atehere nuk ka snje ligj qe e liron vrasesin nga pergjegjesia.
    Megjithate, nese deshirojme te jemi realiste, ne kushtet e luftes se UCK-se nuk ka ekzistuar mundesi per procese gjyqesore qe do te permbushnin standardet nderkombetare. Prandaj, me siguri te madhe cdo vrasje nga ana e UCK-se mund te konsiderohet si kriminale. Per kete gje faktikisht nuk nevojitet fare proces gjyqesore. Per kete arsye edhe ne Haage edhe ne cdo Gjykate tjeter ish ushtaret e akuzuar te UCK-se jane te detyruar te mohojne pergjegjesite e tyre si komandante etj., perndryshe ata do te denoheshin. Gjykata e Haages dhe EULEX-i ne rastin e UCK-se nuk do te njihnin as gjyqe normale te luftes te cilat do ti permbushnin standardet nderkombetare. Prandaj, eshte e pasinqerte te kerkohet nga UCK-ja te veteshpallet organizate terroriste apo kriminale, sic edhe kerkon Serbia dhe si kerkojne armiqe te ndryshem te popullit shqipetare. Ne kete kontekst nuk ka rendesi te madhe, nese disa fshehen prapa krimeve dhe krimeve te pretenduara individuale te disa ish udheheqesve te UCK-se etj. per te kerkuar gjoja drejtesi per viktimat. Sepse ne fund, denimi, denoncimi apo perbaltja e shumces apo te gjithe udheheqesve te UCK-se nuk eshte asgje tjeter pervec kriminalizim i luftes se UCK-se ne pergjithesi.

Para se me i mbetë në qafë EULEX-it, trego se cili ligj është në fuqi dhe zbatohet në Shtetin e Kosovës? Cili ligj ishte në fuqi e zbatohej në Shtetin e Kosovës gjatë luftës?
    Per krime lufte zbatohet ligji i Serbise.

Kur nuk e pranon Shteti i Kosovës me ligj luftën për çlirim,
    Kosova nuk e shte shtet ne kuptimin e plote te fjales.

... çka pret prej EULEX-it?
    Asgje.
    Per kete arsye duhet menduar mire, nese eshte e moralshme te denoncohet lufta e UCK-se te EULEX-i.

Pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 03-10-2011 më 05:43

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    ketu ska shpekulime i propani..

xhem mustafa.. nuk eshte nick interneti.. as mize..as hije e ufo..

eshte person qe ka jetuar ne kosove..
    po ashtu ata katundaret ne klecke e llapushnik..nuk jan pjelle imagjinate..
    jan persona me emer mbiemer qe u dihet familja shpija e katandia..
    Nuk ka lidhje me diskusionin.
    Une nuk e mohova asnje viktime.

Fakti qe dikush ka vdekur, eshte vrare apo eshte zhdukur nuk eshte mjaftueshem as per ta shpallur nje individ te caktuar fajtore (per te denuar), as per te konkluduar rrethanat dhe arsyet e ngjarjes ashtu si i pershtaten dikujt politikisht.

pra kur nuk pajtohemi per vrasjet..
    Per cilat vrasje e ke fjalen?

dmth se nuk pajtohemi se jan vrare shqiptar qe kan banuar aty.. te vraret nuk jan fantazma por njerez qe jetonin ne kosove..
    Nese vrasja (jo vdekja) e dikujt eshte vertetuar nga ndonje organ kompetent i Kosoves, atehehre askush nuk ka mundesi ta mohoje. Perndryshe personi i tille vlene si i zhdukur, jo si vdekur apo i vrare. Pavaresisht cka pohon dikush, apo nese ne nje te ardhme te afert apo te larget vertetohet vrasja ose vdekja e tij. Perndryshe, drejtesia do te duhej ti gjykonte dhe ti denonte njerezit vetem ne baze te dyshimeve dhe pohimeve.

Perseri, une nuk e mohoj asnje te vdekur, te vrare apo te zhdukur, por vetem shpekulimet e pabazuara, te qellimshme dhe te motivuara politikisht per vrasesit dhe rrthanat e vrasjes.

keta njerez jan vrare pa asnji arsye luftarake..
    A ke fakte dhe prova per ta vertetuar pohimin?

keta nuk ishin tankista e mitraliere te serbise..
    Veprimtaria luftarake eshte shume me e gjere sesa veprimtaria e tankistit. Ai eshte bira e fundit e kavallit. Ai ne shumicen e rasteve nuk mban as pergjegjesi per veprimtarine e tij. Ata qe denohen, ne raste te caktuara edhe me vdekje, jane te tillet qe fajesohen p.sh. per tradheti ndaj vendit permes pjesemarrjes ne veprimtari luftarake ne anen e armikut. Ne lufte, ne raste te vecanta, mjafton te sinjalizosh armikun me gishte per tu akuzuar per tradheti. Ne raste te vecanta, nese kjo sjellje rezulton me humbje te ushtareve apo deme tjera dhe gjyqi ushtarak vjen ne perfundim se sinjalizimi ishte pune agjenti etj., atehere denimi mund te jete shume i larte, deri me vdekje.

ishin katundare..shqiptare.. dhe te drejten me ja marre jeten atyre nuk e kish as arkani as lim kapedani.. as sokol dobrosha.. as sllobo me kodosha..
    Kur eshte ne pyetje vrasja, faktikisht askush nuk ka drejte tia marre jeten askujt. As shtetet qe kane denimin me vdekje nuk kane "te drejte" ta vrasin askend, por megjithate e bejne. Kjo eshte teme shume e gjere dhe e komplikuar.

prandaj llafet e tua o propan..jan krejt pallavra.. cinike..
    Cilat llafe?

ti luan e qesh me pafuqine e atyre nanave shqiptare te cilve lima me frymezim e dirigjim lpk-ist qosisto demaqoist..
    Kur dhe ku luajta apo qesha "...me pafuqine e atyre nenave shqiptare..."?

Nese kam qeshur, atehere vetem me keso klasifikimesh tua qesharake, si lpk-ist e keshtu me radhe. Per mua keto klasifikime jane qesharake, sepse me gjera te tille une asnjehere deri me tani nuk kam pasur as lidhjen me dobet te paramendueshme. Per mua ato jane plotesisht pavlere. Pothuajse aq te parendesishme si personat qe qendrojne prapa atyre emertimeve.

u a vrau femijet e ato smunden me ba kurgja.. sepse ju te dijshmit ne avokatllyk.. dijshmerine tuaj e kini vnue ne sherbim te atyre te fuqishmeve qe gjat luftes diten vec me vra shqiptar e mbas luftes vec me plackit po shqiptar.. e me ju a mush mir xhepat ju avokatve te se keqes..
    Absolutisht qesharake.
    Ti perseri vetem po shpekulon, pa ditur fare se kush eshte ai me te cilin po diskuton. Ti vetem duke u bazuar ne bindjet tua ideologjike dhe ne mendjen tende po mundohesh ta demtosh bashkebiseduesin -ngjashem sic e ben me ata qe ste pelqejne ne jete apo ne jeten politike.
    Asnje akuze e jotja ndaj meje nuk eshte e bazuar ne asnje fakt apo argument, por eshte thjeshte vetem dobesi e jotja njerezore ne cfaredo aspekti.

nuk ka mjeshteri llafollogjike e ambalazho-juridike qe mund te mbuloje.. krimin e atyre qe vran shqiptare e bashkpunimin tuaj kriminal me kta kriminele..
    Cilin "bashkpunim"?
    A e din ti "mbrojtesi i se drejtes dhe ligjit" ( ) qe po shtiresh se po lufton per te drejten e viktimave etj. se keto akuza tua jo vetem qe jane te ndalueshme me rregullat e forumit, por edhe te denueshme me ligj. Sepse asnjeri nga ne nuk ka te drejte ta akuzoje tjetrin per krime apo ta quaj kriminel, pa pasur asnje fakt te vetem, por duke u mbeshtetur ekskluzivisht ne deshiren personale dhe duke keqperdorur moskujdesin e duhur te pergjegjesve te forumit dhe faktin qe nuk jemi duke biseduar balle per balle. Prandaj, mendo mire se cfare imazhi len te tjeret, kur kerkon drejtesi e vete e shkele ne cdo shkrim ne menyren me primitive te mundshme.

kosoven.. e shpetoj NATO.. askerkush tjeter..
    Kush e shpetoj 1000 vitete e fundit, para se te vinte NATO?

Sipas teje, prej Adem Jasharit deri te ushtari i UCK-se qe ka kontribuar me se paku paskan vendekur pa nevoje?!

prandaj askujt dje e sot nuk i ka pas mbi ne balll ndoj vule se.. e kan pas te drejten me vra se ishin tuj clirue..
    Gabim.
    Ushtari ne lufte ka te drejte me vra.
    Kjo e drejte eshte e rregulluar edhe me konventa nderkombetare.

vetem aviatoret e natos i falim.. qe ne shpejtesi 3000 km ne ore.. ne aksionet e tyre te rrufeshme per goditjen e objektivave serbe.. gabimisht kan godit dhe ndoj traktor me shqiptar qe ikin..
    Kjo eshte fyerje e paskurpullt, primitive dhe e patolerueshme e te gjithe heronjeve dhe deshmoreve te Kosoves, duke filluar nga Adem Jashari dhe familja e tij.

kurse vrasesit tuaj nuk falen..
    ata kan vra thjesht per kenaqsi..sepse asnji motiv ushtarak nuk e kan pas..
    kan vra sepse pikerisht me vra LDK-ne e nisen aventuren e tyre e aspak me demtu makinerin ushtarake serbe..
    Shpekulime, thashethena, propagande, kriminalizim i qellimshem dhe armiqesore i luftes clirimtare te Kosoves... asgje me shume.

prandaj.. dhe i bejne vrasjet e tjera mbi ish policet e tyre sepse nuk duan te marre vesh populli mashtrimin e madh..
    Shpekulim i motivuar politikisht, pa fakte dhe prova.

por populli e din..
    Populli yt nuk eshte populli im. Sepse populli im nuk mendion sikur ti per luften e Kosoves, per Adem jasharin dhe per shume tjere qe jane flijuar per atedhe.
    Populli yt, nese vertete ke nje popull qe mendon si ti, eshte armik i popullit tim -si serbia.

por ju ka frik..
    kjo eshte e vertete..
    Normalisht, armiku po te mos kishte frike do te na shtypte deri ne diten e kijametit! Eshte shume mire qe ka frike.

e ju kte e dini..
    Po.

e prandaj beni hajgare..
    Po si te mos behet hajgare me ty?!

pra mos kujtoni se.. po ju ec demagogjia..
    ..
    Ky eshte problemi yt kryesor, prandaj edhe e dhive temen e veten.

Pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 03-10-2011 më 11:12

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Babai i X-it: Agimi nuk i duroi torturat (video)
    Në Nashec të Prizrenit mërzia shtohet edhe më shumë për faktin që pak njerëz po shkojnë për ngushëllime në familjen Zogaj.
    Babai i X-it, Idriz Zogaj ka thënë se Agimi duhet të shihet si hero sepse gjithçka ka bërë për vendin deri në momentin kur sipas tij nuk mundi të durojë më torturat, raporton Klan Kosova.
    Zogaj ka thënë se ai e ka dashur shumë Fatmir Limajn dhe e ka festuar lirimin e tij nga Haga duke gjuajtur me armë. Agim Zogaj ishte dëshmitari kryesor në rastin kundër Fatmir Limaj dhe të tjerëve për Kleçkën.

http://www.botasot.info/def.php?category=95&id=138445

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    propan..

me kte dhiskutimin ketu lart.. e flake masken qe mbajte ca dit kinse je avokat i avokatise.. e kinse te ha palla per drejtesi e ligje .. e dole me fytyren e vertete.. qe je propagandist i thekur i lpk-se.. pra avokat i shtabit qe ka frymezuar drejtuar e piketuar listat e likujdimeve..
    shkurt ... je nje regjisor vrasjesh..
    zbulove se mir fort i din kush ka vra e pse ka vra e natyrisht din mire dhe pagesen..

mos je ai shoki qe gjat luftes kishe hap nji zyr ne gjermani ku derdhej paraja lume nga diaspora ne xhepat e tu..kinse per armatim te uck-se e qe ne fakt.. u be fondi juaj special per me pagu vrases e me i mshef..

populli yt.. eshte ambasadat e sigurimit enverist..
    eshte komiteti qendror i enver ramizit..
    eshte celula ku ju me orientim te qose demaqit perpilonit listat e atdhetarve qe do vriteshin ne pabesi..

adem jashari nuk eshte pjes e popullit tend se po te ish.. do ishe gjendur dhe ti pran tij..
    jo vetem nuk ju gjende prane..por me komunikatat e juaja ja cuat arkanin ne der te shpise sikurse ju a cuat krejt popullit tim.. i cili u genocidua tmerresisht por fal klintonit.. sot eshte gjalle e po jeton diqush..

populli im eshte ai qe u gjend mes dy kallashesh..
    mes kallashit arkan e kallashit limian..e kupojan e klosian..

po perfitoni sepse.. vertet klintoni na e hoqi kallashin arkan.. por tuajin nuk e dinte se ekziston..

e kjo eshte fatkeqsi..

mirpo nji dit dhe ky kallashi juj do ndalet..

po ju vjen fundi..

kini dy rrug..

dorzohuni e tregoni..

ose ikni ne tasmani..

..

lavdi natos qe e shpetoj popullin tim nga kallashi arkan..

..

ju.. dorzoni ne banken e shtetit te kosoves..milionat e fondit..

ne se ka mbet dicka..

boll paguat avokatat.. me milionat e fondeve te popullit me nxjerr pa lag vrasesit tuaj..

.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    propan..

me kte dhiskutimin ketu lart.. e flake masken qe mbajte ca dit kinse je avokat i avokatise.. e kinse te ha palla per drejtesi e ligje .. e dole me fytyren e vertete.. qe je propagandist i thekur i lpk-se.. pra avokat i shtabit qe ka frymezuar drejtuar e piketuar listat e likujdimeve..
    shkurt ... je nje regjisor vrasjesh..
    zbulove se mir fort i din kush ka vra e pse ka vra e natyrisht din mire dhe pagesen..

mos je ai shoki qe gjat luftes kishe hap nji zyr ne gjermani ku derdhej paraja lume nga diaspora ne xhepat e tu..kinse per armatim te uck-se e qe ne fakt.. u be fondi juaj special per me pagu vrases e me i mshef..

populli yt.. eshte ambasadat e sigurimit enverist..
    eshte komiteti qendror i enver ramizit..
    eshte celula ku ju me orientim te qose demaqit perpilonit listat e atdhetarve qe do vriteshin ne pabesi..

adem jashari nuk eshte pjes e popullit tend se po te ish.. do ishe gjendur dhe ti pran tij..
    jo vetem nuk ju gjende prane..por me komunikatat e juaja ja cuat arkanin ne der te shpise sikurse ju a cuat krejt popullit tim.. i cili u genocidua tmerresisht por fal klintonit.. sot eshte gjalle e po jeton diqush..

populli im eshte ai qe u gjend mes dy kallashesh..
    mes kallashit arkan e kallashit limian..e kupojan e klosian..

po perfitoni sepse.. vertet klintoni na e hoqi kallashin arkan.. por tuajin nuk e dinte se ekziston..

e kjo eshte fatkeqsi..

mirpo nji dit dhe ky kallashi juj do ndalet..

po ju vjen fundi..

kini dy rrug..

dorzohuni e tregoni..

ose ikni ne tasmani..

..

lavdi natos qe e shpetoj popullin tim nga kallashi arkan..

..

ju.. dorzoni ne banken e shtetit te kosoves..milionat e fondit..

ne se ka mbet dicka..

boll paguat avokatat.. me milionat e fondeve te popullit me nxjerr pa lag vrasesit tuaj..

.

brari i ke then sakt te gjitha!
    por me kete anti.pro..anti nuk ia vlene te diskutohet se dija e tij ne fushen e jurisprudences eshte zero dhe cdo gje tjeter lidhet me mediokritetin banal !

ne cdo teme kapet per ligjeve dhe format e interpretimit subjektiv te cilat i interpreton me nje shterpesi qe nuk kane os logjike e as vlere !

cdo gje qe mundohet te interpreton eshte nje bagazh fjalesh te cilat veq i perzien duke perdore shume sinonime vend e pavend dhe duke sajuar kuantitet artificial te mendimit dhe interpretimit dhe asgje me shume!

dretesia eshte ne rrugetim te mbare dhe krimi do te ndeshkohet!
    pamarreparasysh argatet analfabet qe cirren si jurist!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-12-2003
    Vendndodhja
    Vushtrri
    Postime
    21
    Logjik e shëndosh

Faqja 12 prej 14 FillimFillim ... 21011121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •