Mr. Baptist i kafsheve shtepiake .
Me bere fillimisht nje pyetje goxha te gjate duke perfshire therrmia konspirative te cilat une i lash menjane sepse nuk me interesojne shume konspiracite . Jane kafshata te cilat ushqejne vetem njerezit te cilet ndihen te pavlefshem ne kete bote. Duke lene menjane kotesite e pyetjes , vendosa ti pergjigjem vetem pjeses ''pse me intereson inferioriteti i shqiptareve'' .
Nuk di sesi ti ngjyej keto shkronjat qe ti ta kuptosh me mire kete gje .

Postuar më parë nga
Baptist
Kujte i je gjegj -se keto pyetje s'ti beri askush; Ne rast se nuk e kupton pyetjen [tende] (tani te shtruar drejt teje dhe kur as vet nuk di te gjegjesh)
Une pyetjes se copezuar iu pergjigja.

Postuar më parë nga
Baptist
- perse atehere ben pyetje pa kuptim?
Nuk bera asnje pyetje tek ai postim

Postuar më parë nga
Baptist
Qyshkur mireqenia ekonomike percaktoka inferioritetin apo superioritetin e nje gjeni; race; apo edhe nje individi te vetem?
Une jam kundra ketij koncepti e ti akoma i bie fyellit ne te njejtin vrime?
Kur thashe qe gjendja ekonomike e ben genin inferior?
Di te lexosh shqip ti apo jo?
''Kultura jone fukaralleke.....'' nuk nenkupton gjendjen ekonomike , kapish?
...

Postuar më parë nga
Baptist
Shteti, zoteri i nderuar, eshte nocion abstrakt - Na e spjego pra: c'lidhje kane vlerat tona gjenetike me ekzistimin e abstrakcioneve te tilla, si dhe ne cka e bazon kete kushtezim?
''Vlerat'' tona gjenetike? lol
Kokesheshtesia??!!
Nuk kane lidhje aspak e as nuk u perpoqa ti lidhja sadopak ,sepse sic e thashe edhe me lart ,une nuk besoj ne inferioritet ''race'' .
Shteti dhe kultura e nje populli ndihmon qe njeriu te eci para e te formoje vlera morale e humane , nocione abstrakte sikurse edhe shteti si fjale.
E kap dot tani linjen e mendimeve apo me duhet se s'ben ti ngjyros shkronjat?

Postuar më parë nga
Baptist
Ose ne cka e bazon ti bindjen klosiste te budallepsur se sa me shume qe te shash kombin shqiptar aq me superior je? [Ketu marre parasysh edhe faktin se nuk ke nga iken, me qe në >leter< sepaku, edhe ti shqiptar do jesh (dhe "ah c'fatkeqsi"). ] -A nuk eshte patetik dhe akoma me keq se paradoksal ky pozicionim' i yt?!
''Kombin'' shqiptar?
Cfare nocioni eshte ky baptist kafshesh?
Ku e pe superioritetin tim ti mr?
Mo duket se jeni ju qe po pretendoni superioritet ketu e une jam ai qe po ju them se jeni duke enderruar apo jam gabim?
Eshte shume e lehte te shohesh shkrimet e mia se kur une dale kundra ketij ''kombit'' shqiptar...vetem atehere kur pretendime skandaloze te tipeve te tilla dalin ne pah. Arsyeja eshte e thjeshte. Fodulleku i tepert te le ne balte , e momentalisht ti je i zhytyr ne lluce.

Postuar më parë nga
Baptist
Pergjegjen e sheh te gjithe ata qe kane peshtyer diellin. Ua gje' ne fytyre.
Mr. baptist kafshesh. Dil nga lluca.
Krijoni Kontakt