Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 65
    AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Nuk te kerkova emra individesh dhe histori personale, por te kerkova emrin e kompanise, teknollogjine e "deklasifikuar" ushtarake dhe çmimin "modest", si dhe kushtet qe kerkonte kompania amerikane.

Faktet ndryshojne nga llafet. Ti si "profesor" duhet t'i dish keto elemente "kardinale" te debatit konstruktiv perendimore.

Te kishte halla tope i thoni xhaje ...
    Te kishte halla tope i thoni xhaje ???

E shikoj shume mire njohurine tende rredh Elementeve "kardilane" te debatit konstruktive perendimor.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    makellara..

cka u ba me letren e edvin rucit dergue obames.. me nick.. e dinja..?

shoki edvin ju pergezon..

shoku ruc ju perqafon..

shoku gumen daut ju uron..

e shoki kurt kol ju falenderon..

lol

maqo .. thirri kaplloqes se je djal i mire..
    mo kujtoni se ju do fort edvini..

lirin ju a dha azem hajdari..

skini nevoje ti lepiheni degve te perbrendeshme ma..

gezoni lirineee..

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Meqënse qënka përfitim i madh të djegësh plehrat pse nuk i djeg vet Italia??
    Por jo, i di "byça" (po e emërtoj sipas mënyrës tënde) Italisë, plehrat të digjen tek ne dhe korentin ta marë Italia!!
    Ca pallavrat e skuthit degjon ti.
    Paska kerkuar kompani nordike plehrat e Naples!!!!!!!!
    Ne nuk perpunojme dot tonat e po i derdhim ne det si lume.
    Lere se eshte skuthi shef i teknologjise nordike ne Shqiperi ndaj flet me kembpetence.
    Albania Uber Alles

Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Kryeministri Berisha merr pjesë në hapjen e punimeve të forumit Klinton, të drejtuar nga ish presidenti i SHBA-ve Bill Klinton

Kryeministria
    20/09/2011
    Fatkeqesisht nuk munda te perfshije foton e tij ne kete shkrim, per te pare ate shkoni ke faqa e pare e temes.

Shikoni se cfar fytyre i ka dhene natyra ketij krijese. Ky eshte i predispozuar qe te serviloset e te degradohet nga vete Natyra. Ne qoftese fytyra eshte "imprinti" i shpirtit qe njeriu ka perbenda, Tiparet, gjestet, gjuha ordinere qe ai perdore, buzeqeshja qe i perngjan nji karikature dhe qeshja Servile dhe e ligeshtuar e ketij "Njeriu" eshte e llahtarshme!

Bashkatedhetare te dashur, nuk e di a e kuptoni se cfar kuptimi simbolik eshte kur dikush eshte i ftuar te hapi diten e punes ne podiumin e Nasdakut, te valvitet flamuri kombetar ne Ekranin madheshtore eshte nje nder akoma me i vecante dhe aq me teper kur i "nderuari" ne kete reast ishte i gjithe populli shqiptare! Por kjo nuk mbaroj ketu, ceremonia vazhdoj ne Trotuarin e gradacelit ku ndodhet Nasdaku, dhe aqe me teper shfaqja e flamurit kombetare ne facaden e Gradacelit gjigand.

Perfaqesimi i popullit shqiptare ne kete eveniment "gjigand" nga nje Komunist i sterbetuar qe nuk ka minimumin e vleres ne asje pikpamje njerezore eshte me te vertet Fyese per nje komb te tere. Kur dikush si ku perkrahet nga Amerika eshte dikurajues dhe nje Grusht Turive per te gjithe popullin shqiptare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 23-09-2011 më 16:41
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    makellara..

cka u ba me letren e edvin rucit dergue obames.. me nick.. e dinja..?

shoki edvin ju pergezon..

shoku ruc ju perqafon..

shoku gumen daut ju uron..

e shoki kurt kol ju falenderon..

lol

maqo .. thirri kaplloqes se je djal i mire..
    mo kujtoni se ju do fort edvini..

lirin ju a dha azem hajdari..

skini nevoje ti lepiheni degve te perbrendeshme ma..

gezoni lirineee..
    Brari sipas "Fotografis" qe ke nen Nofken duket se koken e paske te madhe, por duke u bazuar ne ato qe shkruan, mendoj se eshte mire ta mbushesh pak perpara se te besh debate te tilla...

mos me permend mua me nje ze me "Rucin" pash zotin se te Vret Zoti!

Sa i perket Azem Hajdarit, "rahmet past" sa ishte gjalle hengri darka e dreka tek Visi ime, qe nuk e dinin mire se kusht ishte ne villim. Te lutem shume mos hyre ne gjera qe nuk ke iden me te vogel!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 23-09-2011 më 16:50

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-09-2011
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Fatkeqesisht nuk munda te perfshije foton e tij ne kete shkrim, per te pare ate shkoni ke faqa e pare e temes.

Shikoni se cfar fytyre i ka dhene natyra ketij krijese. Ky eshte i predispozuar qe te serviloset e te degradohet nga vete Natyra. Ne qoftese fytyra eshte "imprinti" i shpirtit qe njeriu ka perbenda, Tiparet, gjestet, gjuha ordinere qe ai perdore, buzeqeshja qe i perngjan nji karikature dhe qeshja Servile dhe e ligeshtuar e ketij "Njeriu" eshte e llahtarshme!

Bashkatedhetare te dashur, nuk e di a e kuptoni se cfar kuptimi simbolik eshte kur dikush eshte i ftuar te hapi diten e punes ne podiumin e Nasdakut, te valvitet flamuri kombetar ne Ekranin madheshtore eshte nje nder akoma me i vecante dhe aq me teper kur i "nderuari" ne kete reast ishte i gjithe populli shqiptare! Por kjo nuk mbaroj ketu, ceremonia vazhdoj ne Trotuarin e gradacelit ku ndodhet Nasdaku, dhe aqe me teper shfaqja e flamurit kombetare ne facaden e Gradacelit gjigand.

Perfaqesimi i popullit shqiptare ne kete eveniment "gjigand" nga nje Komunist i sterbetuar qe nuk ka minimumin e vleres ne asje pikpamje njerezore eshte me te vertet Fyese per nje komb te tere. Kur dikush si ku perkrahet nga Amerika eshte dikurajues dhe nje Grusht Turive per te gjithe popullin shqiptare.

te bashkengjis nje mail qe me dergoi im vella nga shqiperia, pasi pa komentet e mia ne fb

"e dashur moter...
    si shume opozitare je bere kohet e fundit..
    Mos harro se nuk zgjidh gje dhe kujdes se ne jemi me mbiemrin tend
    si biznes dhe nuk do desha qe xhaxhi Saliu te ne dergoj ndonje per vizite ketej nga ndermarrja...
    Mos harro se keta jane shoket e Enverit...
    Prandaj ki kujdes...
    Mos harro se ne Shqiperi vetem mendimi i pashprehur eshte i lire..
    Nga nje njeri qe te do te shume"

me eshte dridhur mishi kur e kam lexuar, dhe themi qe jemi ne demokrazi......
    Lumturia nuk eshte te besh c'do gje qe do, por te duash c'do gje qe ben!!

Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga juelda Lexo Postimin
    te bashkengjis nje mail qe me dergoi im vella nga shqiperia, pasi pa komentet e mia ne fb

"e dashur moter...
    si shume opozitare je bere kohet e fundit..
    Mos harro se nuk zgjidh gje dhe kujdes se ne jemi me mbiemrin tend
    si biznes dhe nuk do desha qe xhaxhi Saliu te ne dergoj ndonje per vizite ketej nga ndermarrja...
    Mos harro se keta jane shoket e Enverit...
    Prandaj ki kujdes...
    Mos harro se ne Shqiperi vetem mendimi i pashprehur eshte i lire..
    Nga nje njeri qe te do te shume"

me eshte dridhur mishi kur e kam lexuar, dhe themi qe jemi ne demokrazi......
    Eshte e tmerrshme Juelda, dhe mendoj se vellai te ka dhene "udhezime" te koditura

Sa per vete une nuk mund te permbahem dote sepse, ato qe kam perjetuar dhe qe kam pare me Syte e mija me shtyne instinktivisht.

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    Po mire o Sali Protopapa, po a nuk ishe ti qe ne 97 i rrafshove te gjitha bizneset me te huaja e me vendase ? ..

thote eurostari..

qenke nje star o euro ne artin e rrenave me bisht..

sa vjec je o ti shoku mashtrues?

Ne se ne 97 ke qen te pakten 15 vjec.. ti nuk ke si mos ta dish kush e beri 97-ten..

ne se ke qen 5 vjec.. athere i paske rrenacake krejt sojin..

97 e beri ps-ja sikurse beri 21 janarin..

dhe me mire se e dine sojet tuaja kete nuk e di askush..

se ne u a marrim vesh horrlliqet juve kur i del tymi..se ne ato muhabetet neper celula kur i beni nuk na qasni tju degjojme..

keshtu mo kampion rrenash..
    BRARO....................ska mundesi ti shoku mbas nikut,je dora vet SALI BERISHA.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Biznes ???????? Hahhaahhahahaha. Ankand ndoshta.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga juelda Lexo Postimin
    me fal se jam e pa informuar, ka ne shqiperi inceneritor per djegjen e plehrave?? une i kam pare te digjen rruges??
    apo ka impiante te tjera teknologjike per djegjen e tyre dhe perfitimin ne energji?? Me fal, por nuk e di kete gje, dhe marr si te mirthene qe dersia u aprovua ligji mbi importin eplehrave nga jashte duhet qe "strukturat" duhet te jene gati.

shume kompani nordike i bene offerte napolit, por kur pane qe plehrat qe shkonin jashte italise ishin me toksike nga sa deklarohej i kthyen mbrapsht, ne jemi ne gjendje??

Plehrat e Napolit nuk u kthyen se ishin toksike. Nuk u ra dakort per çmimin me duket a ndoshta jane akoma ne bisedime.
    Pastaj plehrat e Napolit jane mbetje te perditshme te qytetareve. Siç jane plehrat e çdo zone urbane.

Ke pare plehra industriale neper qytete ne Itali ndonjehere, neper kazane plehrash ???

Ligji eshte miratuar. Por askush nga ne te FSH s'besoj se e ka kexuar. Llogjika te çon ne ndertimin e impianteve djeges dhe jo ne magazinimin e plehrave nen qiell te hapur.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •