Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 65
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    sipas lajmeve.. ne amerik ishte dhe topalli.

ne se topalli shkoj para sales..ahere do ishte mire qe.. ato mesazhe qe kish ndermend Berisha tu a thote amerikes.. mund tu a thoshte fare mire Jozefina.. e keshtu nuku ish nevoja e vajtjes se saliut atje..e keshtu nuk qe e domosdoshme shpenzimi i kryeministrit e i grupit shoqerues.. per mbulimin e udhetimit..

pra.. drejt e drejt.. nuku me pelqeu ky udhetim..

vec asaj..

berisha e din mire se topua.. pra bamiri ..eshte antar i shtabit te 21 janarit..

se bahri shiku eshte gjithashtu antar i shtabit 21-ish..

po ashtu ina rama..

ahere ku vete o doktorr?

kujt ja le vendin?

ti ne usa.. jozi ne usa..

ja le bamirit?

pra e le vendin ne dor te 21 shave..

e pikerisht kur kerciti dhe tritoli ne vlore..

pra nje gaf per sa i perket siguris se vendit..

shkove te takoc thaq e jahjagë`?

ata ketu i ke.. nje vrap pele deri ne kukes e i takon e bisedon..e harmonizon..muhabetet..

nje minus i ve kesaj aventure..

pejk..

.

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Tani do shkulin amerikanet nga nje qime b dhe do e investojne ne skiperi.
    Shqiperia ka ik per fiq me kohe.
    Cdo gje eshte relative...

Saliu po mundohet ti tregoje Shqipetareve qe : Ja une po bredh boten per te afruar bizneset e huaja qe te rritet mirqenja juaj .

Po mire o Sali Protopapa, po a nuk ishe ti qe ne 97 i rrafshove te gjitha bizneset me te huaja e me vendase ? A nuk ishe ti qe e rrafshove Voren, Maminasin, Gerdecin dhe Sukthin me ato bizneset e tua Amerikano-Shqiptaro-Greko-Serbe. A nuk je ti qe e ke bere litrin e naftes sa vaji i ullirit dhe taksat e makinave qe nuk i ka asnje shtet ti po i vjel nga 20 vjet.

Po a nuk kemi 20 vjet miqesi me Ameriken ne ? Po cfar surratin tend kerkon sot ne Amerike kur ka 20 vjet miqesi dhe nuk ke asnje investim Amerikan ne Shqiperi, pervec asaj Banke te qelbur qe po vjedh parat e fajdexhive.

Turp qe ke surrat dhe del akoma ne TV, turp ti dhe bashkpuntoret e tu te Monizmit te felliqur. Keni ndare PPSH ne PD dhe PS. Po beni qef beni, se ky popull pak e ka. I keni matur koken dhe i keni vene festen po he

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Po mire o Sali Protopapa, po a nuk ishe ti qe ne 97 i rrafshove te gjitha bizneset me te huaja e me vendase ? ..

thote eurostari..

qenke nje star o euro ne artin e rrenave me bisht..

sa vjec je o ti shoku mashtrues?

Ne se ne 97 ke qen te pakten 15 vjec.. ti nuk ke si mos ta dish kush e beri 97-ten..

ne se ke qen 5 vjec.. athere i paske rrenacake krejt sojin..

97 e beri ps-ja sikurse beri 21 janarin..

dhe me mire se e dine sojet tuaja kete nuk e di askush..

se ne u a marrim vesh horrlliqet juve kur i del tymi..se ne ato muhabetet neper celula kur i beni nuk na qasni tju degjojme..

keshtu mo kampion rrenash..

E di e di se ne e fornizuam Serbin ndermjet Malit te zi me Nafte kontrabande kur e gjith bota i vuri embargo Vellezerve te tu dhe te Liries

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    Po mire o Sali Protopapa, po a nuk ishe ti qe ne 97 i rrafshove te gjitha bizneset me te huaja e me vendase ? ..

thote eurostari..

qenke nje star o euro ne artin e rrenave me bisht..

sa vjec je o ti shoku mashtrues?

Ne se ne 97 ke qen te pakten 15 vjec.. ti nuk ke si mos ta dish kush e beri 97-ten..

ne se ke qen 5 vjec.. athere i paske rrenacake krejt sojin..

97 e beri ps-ja sikurse beri 21 janarin..

dhe me mire se e dine sojet tuaja kete nuk e di askush..

se ne u a marrim vesh horrlliqet juve kur i del tymi..se ne ato muhabetet neper celula kur i beni nuk na qasni tju degjojme..

keshtu mo kampion rrenash..
    Hajt mos u merzit... Ja te kam sjell nje artikull per tu qetesuar paksa dhe te lexosh opinjonin e Revizionisteve Amerikane qe kane per bab Sali Protopapen

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=253

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Hajt mos u merzit... Ja te kam sjell nje artikull per tu qetesuar paksa dhe te lexosh opinjonin e Revizionisteve Amerikane qe kane per bab Sali Protopapen

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=253
    Ne 97, Nje i Njoftur i imi, shkoj ne Shqiperi i mbeshtetur nga Nje Kompani e Telekomunikimi shume e forte, per te prezantuar nje Paket qe do te lidhte Gjithe shqiperine breneda 6 muajsh. Ky projekt nuk kishte nevoj per instatlimin e Kabllove tokesor, dicka qe do te kerkonte te pakten 2 vjet per tu ber, sepse telefonat ishin te tipit celular, d.m.th pa cordon. dicka qe ne ate kohe ende nuk egzistonte, ne te gjithe Ballkanin, e lere me ne shqiperine e viteve 90. Te pakten nuk egzistonte per tregun privat. Ne fakt kjo Teknollogji ishte marre direkt nga Ushtria Amerikane, qe ne kete kohe e kishte "diklasifikuar". I Njofturi ime Arriti qe ti binde Fuqite qe kjo teknologji te perdoreshte ne shqiperi per here te pare. Cmimi qe Amerikanet kerkonin per instalimin e kesaj teknollogjie ne Shqiperi ishte superficial ne krahasim me Kontraten qeme vone lidhen me kompanine Italiane. Berisha ishte ai qe kundershtoj kete prjekt deri ne fund.

Une e di qe nuk do ta besoni kete qe them une, dhe ne rastin me te mire do te gjeni dokumenta per te justifikuar kete gjest, Hajdutesh. Qe eshte ne te njejtin menyre te "menduari" me prishjen e Piramides, per te bere nje ndertes tjeter qe do te kushtoj 10 miljona Euro, ne nje kohe qe njerezit fuajn nga mungesa e ujit te pishem, elektricitetit etj, etj, etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 23-09-2011 më 10:20
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ne FSH gelojne ekonimistat e LSE dhe starat e Wall Street. Nuk shkon Shqiperia tek investitoret, por investitoret ne Shqiperi.

Nuk shkon Sala t'i luse byçen, por duhet t'i lusin ata byçen Sales sipas yjeve te biznesit.

Ministri serb i ekonomise i lepiu bythken e loqkat Marchiones qe Fiat te investonte ne Kragujevac. Sipas asave te biznesit qe shprehen ne FSH duhet te kishte ndodhur e kunderta.

Berisha nuk duhet te mjaftohet vetem me nje vizite ne USA per te kerkuar investitore potenciale, por duhet te ngreje nje zyre te posaçme per kerkimin e investitoreve. Dhe jo vetem ne USA, por ne te gjitha vendet e G7 plus vendet e BRICS. Nqs duhet punuar nuk mjaftojne llafet, por duhen perveshur krahet.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Maqellare kush ishte teknollogjia amerikane qe do te ndertohej ??? Sa ishte çmimi ??? Çfare kushtesh kerkonte ???

Fol me fakte e shifra, leri llafet ...

Shqiperia kishte AMC qe ne vitin '95 ne mos gabohem. Dhe telefonia celulare ishte monopol shteti.
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Maqellare kush ishte teknollogjia amerikane qe do te ndertohej ??? Sa ishte çmimi ??? Çfare kushtesh kerkonte ???

Fol me fakte e shifra, leri llafet ...

Shqiperia kishte AMC qe ne vitin '95 ne mos gabohem. Dhe telefonia celulare ishte monopol shteti.
    Nuk ka qene AMC-ja e para e punes. Lexoje mire ate qe kam shkruajtur. Nuk ishin Celular por te tipit celular. Telefoni i ngjante atij te Shtepise por pa kordon. "Wireless"

Nuk kam ndermend te bie ketu jeten personale, biografine dhe historine e "individave" qe une njoh per te bindur ty per qe nje situate eshte keshtu apo ashtu kur mjafton vetem te kesh sy ne ball dhe minimumin e preceptimit. Une kam prure fakte ne tema te tjera dhe ti je munduar ti hedhosh posht me pikpamje personale dhe asnji kunderfakt.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 23-09-2011 më 13:13
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •