Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 111
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    zit.. berisha me humor.. i ka quajtur dhe leshkuqa..keta enverucet e kreshnik top rucit.. te ashtu vet quajtur aleanca kuqozi..

lol..

ky leshkuqi faik e fillon me nji genjeshter pamfletin..

pika 1.. eshte nje mashtrim.. qe ky leshkuqi faik qose jakupi..kujton se po ja hudh miletit..

dujcufi..qe ska hall kosove.. gjeti berish aty dhe e solli..

dujcuf..

ti nuk je leshkuqi faik..nje cop enveruc injorant..

ty te kemi me te ditur..
    pse pranon te sjellesh genjeshtra qe nuku i ke ber as vete..

mo bjer kaq posht..
    kur te genjec genje me forcat e tua..

lol

te fala kti leshkuqit faik..

ha m thuaji..

Serbija thote do bej lufte ajo ska marre akoma veten per cfare lufte leshi thoni aman
    cdo degjoj akoma....
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-03-2011
    Postime
    253
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin

Anita dhe e panjohura. Nuk e kam as gjysem dite pervoje pune ne ndonje institucion shteteror apo partiak dhe ju me propozoni per poste te larta?! ...S'jam une per ate pune. lol
    Une punoj ne sektorin privat dhe me besoni se shume jam i kenaqur dhe rehat. Nuk e marr asnje cent nga buxheti i Kosoves, vetem e plotesoj ate me taksat e mia.

Me faqe te bardhe. lol

----------------------

E harruam temen : )
    I dashur illyrian rex.
    Ne lidhje me ate postimin tend te djeshem se Yes per mua qenka akdemi e shkencaeve. Ah, i dashur e di qe te kam perveluar e djegur e tani per te shfryre inatine ben sikur po mbron nje mjerane. Kemi pasur zenka edhe me heret. Tani ma thauj nje gje. Prej kur qenka bere trendi qe dikush si une ta djeg nje 'akademi te tere shkencash'? Deri ne ate nivel ke rene ti? Ma thuaj te lutem. Po c'me bere kureshtare!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Nuk eshte per tu qudit,ndoshta ket radh ameriken e kemi krah,edhe pse e kemi tradhtu me shum se popujt tjer, ne shqiptaret qe e kemi pas shpetimtarin ton,por ne si mirnjohje ia kemi kthy me duke ia vra ushtaret,duke pregatit edhe akte tjera teroriste kundrejt saj.
    Kurse shumica e din qe serbia me evropen, "pas nje stabiliteti te gjendjes politike te shqiptareve"kan dhez lufterat ballkanike,vetem per ta coptuar yllirin,edhe pas kesaj "fitore"qe patem,nese ameriken nuk e kemi krah do te ndodh ajo qe ka ndodh gjithmon.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Jo more nuk e ka per nji mend,pas heqjes se imunitetit ju kan rreziku argatet ne kosov,e don me i shpetu duke kriju konflikte,por nuk e besoj se ksaj radhe ,mir the e kemi ameriken,edhe pse nji grup ne e mer te popullit shqiptare po punon kunder zotit te botes.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Gregory Isaacs Maska e metinsk
    Anëtarësuar
    21-06-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    91
    S'besoj se lejojn ata nalt, që veç kshyrin, presin xD
    Qielli im

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    C'rëndësi ka po hë, do na shpëtoj OIC-ja kësaj rradhe. Ja kanë një borxh Amerikës që u fut herën e parë. Tani i takon me kushtetutë, më fal, me histori të ndryshuar të futen.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Illyrian Rex,

Shof se paskeni nje mllef shume te madh ndaj LVV dhe lidereve te Saj. Keni aq urrejtje qe beni edhe propagandat dhe dezinformatat me te paverteta qe fare nuk pine uje. Por natyrisht se kjo eshte vetem nje mendim i juaji personal dhe aspak fare nuk dua qe ta ndryshoj apo tua imponoj ta ndryshoni kete mendim tuajin.

Dua qe sincerisht tju them se nuk jame antar i LVV dhe as anetar i asnje partie tjeter. Te them te verteten kur PDK-ja fitoi zgjedhjet e vitit 2006 -2007 isha i gezuar pertej mase, sepse ne ate kohe kame menduar qe ja tani ne Kosove do behet mire. Do kemi nje Shtet normal, do kemi nje shtet funksional per te gjithe ku do respektohet rendi dhe ligji, ku me ne fund do kete drejtesi dhe ku Shqiptaret me ne fund do jene te lire dhe te denje ne Shtetin e tyre. Personalisht para 5-6 vjetesh kur PDK-ja ishte ne opozite ne ate kohe - kur te tjerit benin propaganda, kur te tjeri ne cdo aspekt ishin kunder PDK-se dhe Hashim Thacit. Une gjithnje kame qene PRO PDK-se, kame qene Pro Hashim Thacit, sepse me te vertete ne ate kohe kame menduar qe ja tani njerezit e luftes erdhen ne pushtet. Erdhen ne pushtet ata te cilet luftuan per te cliruar vendin, per te cliruar popullin nga ktheltrat serbo -sllave. I kame perkrah pertej mase - por ja tani jam i deshpruar - pertej mase i deshpruar me keta qe para 5-6 vjete kam qene nje perkrahes shume i denje.

LVV nuk e perkrahi pse aty ka individa te bukur, jane bukurosha apo ku ta di. Mirepo e perkrahi Konceptin e LVV - perkrahi 100 Pikshin e LVV se si duhet qene Shtet Normal dhe Funksional. Perkrahi LVV - per te pasur Ushtrine Tone. Perkrahi planet ekonomike dhe politike qe ka LVV per Kosoven. Nuk shkoj pas individeve por pas koncepteve.

Natyrisht Illyrian REX ju jeni ne Kosove per momentin dhe se me te vertete jeni me afer ngjarjeve te cilat ndodhin atje. Dhe natyrisht se une dhe besoj edhe nje numer i caktuar i anetareve te ketij Forumi MbarShqiptar jetojne ne vendet perendimore dhe se Informatat per gjendjen aktuale ne Kosoven marrim nga mediumet elektronike, gazetat, lajmet e ku ta dije, dhe se me te vertete nuk jemi aty afer - nuk jemi ne Kosove qe perseafermi ti shofim ngjarjet atje.
    Mirepo nje gje lirisht mund te them zoteri Illyrian Rex. Ne edhe pse jemi ne perenedim, edhe pse nuk jemi ne Kosove - shofim gjerat shume me gjenesisht se sa ju qe i shifni atje. Ne ne perendim dijme se cka do thote qe te kesh Shtet tendin, te kesh Shtet Normal e Funksional ne gjdo aspekt, te kesh ushtrine tende, te kesh policine tende etj.

Ne Vendet ku jetojme perpos te drejtave individuale - ka edhe te drejta kolektive. E Drejta Koletive eshte REFERENDUMI . Ndersa ne Kosove ndonese ka te drejta individuale - Por Koletive asesi JO.

Shqiptareve ne Kosove nuk ju lejohet te kene Ushtrine e Tyre - e cila do jete garanci per lirine dhe Pavarsine e Vertete te Kosoves. Kosova edhe pse ne leter eshte e Pavaruar - ne realitet nuk eshte e Pavaruar sepse ne kufijte e saj qendron KFORI - dhe fare nuk i Rruan to, sepse edhe detyra e saj eshte me rezoluten 1244.

Shqiptareve te Kosoves nuk lejohet e drejta per Referendum per asgje kur eshte ne pyetje interesi i tyre Shteteror e Kombetar.

Dhe nese jam sakt e vetmja LVV ka kerkuar qe te kemi Ushtri Tonen dhe qe Populli te kete te drejte per Referendum.

Nuk dua ta zgjas me shume por vetem desha te beje nje pyetje zoteri Illyrian Rex.

Tregoma nje shtet ne bote - te vetmin shtet ne bote ku nje ambasador i SHB-ve apo edhe cilit do cofte shteti te jet ai ambasador ta zgjedh kryetarin - kryetaren e atij shteti me mesazhe celulare dhe me zarfe. Dhe personalisht juve si ju duket kjo pune qe Delli dy here zgjedh 1 shin e Shtetit tend me mesazhe Celulare dhe me zarfe !
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anëtarësuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikë
    Postime
    251
    kujdes nga budallenjt ata aq llogjik kan nese vete puna deri te perplasja me arm do perplasen dhe interesa te medha dhe nuk do mbaroj aq kollaj ai muabet.
    Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Vetvendosja e ndjek rrugen e patlixhanve kunder femrave e kunder institucioneve te Kosoves perderisa Gracanica eshte 7 minuta larg nga Prishtina, Prilluzha 15 minuta, Veriu i Mitrovices 35 minuta!
    Ky nuk eshte argument.
    Ne veri te Mitrovices nuk po guxojne me hy as policia e Kosoves dhe EULEX-i (te armatosur), ndersa ti kerkon nderhyrje te VV.
    Gjithashtu, kunder armikut nuk protestohet "me patlixhana" por luftohet, nese ka mundesi. Kurse ndaj kundershtarit politik protestohet edhe "me patlixhana", madje edhe ne vendet me demokratike te botes.

Politikanet e Serbise hyjne e dalin si ne bashqe te babes ne territorin e Kosoves.
    Obligimin per ta penguar nje gje te tille e ka eksluzivisht H. Thaci dhe Qeveria e Kosoves. VV nuk eshte as shtet as pushtet.

Sipas jush qeveria eshte e paafte te ndale ardhjen e tyre ne Peje, Decan, Gazimestan etj...e ku eshte VV ne keto raste.
    Nuk dua ta mbroje VV, por keto "argumente" tua jane vetem nje round i ri i argumenteve qesharake.
    Eshte plotesisht e vetekuptueshme qe politikanet e Serbise qe nuk mund ti ndaloje as shteti i Kosoves, nuk mund ti ndaloj as VV. Biles ata ne shumicen e rasteve nuk kane mundesi as te protestojne direkt kunder tyre, sepse nuk i shohin, pasiqe dergohen ekskluzivisht me helikoptere te miqve tone te KFOR-it. Megjithate, e thashe edhe me larte, kunder armikut nuk protestohet, por mundesisht luftohet.

VV reagoi vetem nje here kunder vizitave te delegacioneve apo politikaneve serb...dhe ate te dera e qeverise, ne qender te Prishtines, duke i sulmu institucionet dhe uniformat e shtetit te Kosoves.
    Atehere ishte mundesia te protestohej direkt, para zyrave ku mbahej takimi. Prandaj edhe ishte logjike te protestohej. Edhe pse protesta ishte kunder Qeverise se Kosoves, sepse kunder armikut nuk ke cka proteston. Ai, armiku i perbetuar nuk imponohet me protesta.

Protestuan aty, sepse mbulimi mediatik aty eshte me i madh.
    Absolutisht legjitime.

VV eshte e vetmja parti qe nuk u vizitua nga ambasadori i SHBA-se ne prishtine gjate fushates parazgjedhore.

Secili e di, perfshier edhe vet anetaret e VV, se SHBA-te kane qendrim refuzues dhe aspak perafrues me kete levizje.
    OK.
    SHBA-ve aktualisht nuk ju pershtaten disa kerkesa te VV. Prandaj edhe do te ishte absurde, nese ata do ta perkrahnin VV. Megjithate, une jam i bindur se SHBA-te nuk e shohin VV si kundershtare apo armiqesore.

Shume bukur. Prandaj keni pak me shume respekt per koalicionin qeverises dhe per pjesen tjeter te opozites (AAK-LDK) te cilet jane percaktuar per politike bashkepunuese dhe integruese...e jo radikale!
    Radikale?!

Sigurisht, ne krahasim me servilizmin absolut te partive tjera, disa kerkesa parimisht te drejta te VV mund te quhen radikale. Por, ky radikalizem i VV, per sa e kuptoj une, nuk eshte nacionalizem i verber apo shovenizem. Eshte vetem nje alternative e mundshme e rruges se deritanishme, e cila Kosoves qe tanime mbi 20 vite nuk i ka sjelle as lirine e plote, as pavaresine e plote, as integritetin e plote, as barazine minimale me shtete dhe kombe te regjionit etj... Pra, nuk ka arsye per ta mohuar nevojen e domosdoshme per alternativa, kur rruga e deritanishme apo ajo ne te cilen ndodhemi nuk ka sjelle as per se afermi ate cfare meritojme, apo te pakten minimumin e atyre qe kane shtetet dhe kombet e tjera te regjionit.
    Eshte e pamohueshme se edhe ne kohen e Millosheviqit ka pase njerez ne Kosove te cileve ju ka pershtatur ai sistem dhe kane perfituar shume. Per ta, edhe pse ishin pakice, sistemi i Millosheviqit ka qene optimal. Edhe tani ka njerez, te cilet kane perfituar shume dhe te tille qe jane, dikush me shume dikush me pake, te kenaqur. Te kenaqurit e sotem apo te pasluftes e kane edhe shume me lehte ta mbajne ne jete sistemin aktual dhe te 12 viteve te kaluara, sepse mund te argumentojne me vuajtjet dhe shkaterrimet e regjimit serbe dhe te luftes, me frikesimin e qellimshem te popullit nga kthimi eventual i regjimit te eger serbe, nese nuk tregohen cdo dite mirenjohes dhe nuk perkulen para te huajve dhe pushtetareve aktual, nese kritikojne apo jane kunder nje ideje te papershtatshme te huajve apo te Amerikes etj. Pra, nuk behen asnjehere krahasime me situaten e te tjereve ne regjion, por qellimisht vetem me te kaluaren e rende. Sepse keshtu eshte me se lehti te mbahen pushteti dhe perfitimet personale. Per ata qe jane perfitues te situates aktuale dhe te 12 viteve te kaluara nuk ka interes per ndryshime thelbesore, vetem simbolike apo te tilla qe nuk e rrezikojne statusin e tyre social, por mundesisht vetem e rritin dhe e fuqizojne. Prandaj, te tillet nuk kane nevoje per alternativa, as radikale, as moderate, as me demokratike...

Sa per multicitimet. Nga 3-4000 postime te mia ne kete forum, ti je i vetmi qe i sterhollon ne menyre qesharake! Si qenkam i kuptueshem per te tjeret, e vetem per ty jo?!
    Une nuk i sterholloj, por vetem i denoncoj.
    Me copy&paste, pershtatje dhe rikompozime (edhe jologjike) te mendimeve dhe pohimeve (kryesisht) te huaja, thashethenave te rendomta te rruges dhe medias, retorikes se neveritshme (standarde) te perditshmerise politike dhe gazetareske, te gershetuara me propagande sterile partiake, fyerje banale te kundershtareve politik dhe partive kundershtare, me doze te caktuar popullizmi dhe nacionalizmi provincial te pershtatur publikut te rendomte te forumit resp. temave konkrete dhe prepotencen adekuate, vetem sa per te shitur me lehte dogma dhe botekuptime siperfaqesore te paperdorshme dhe jo logjike, ke mundesi ta argetosh nje grup te caktuar forumistesh, por jo mua.
    Megjithate, une skam asgje kunder teje si person. Ti vazhdo me ate "rrugen" tende, une me timen. Fundi i fundit, ne vetem po nderrojme mendime.

Pershendetje
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 21-09-2011 më 04:11

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •