Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 111
    ...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    Antiproanti, bukur e tha, bukur e tha, po kujt ja tha se ?!

e sa i perket patlixhaneve ndaj nje femre, mjafton te lexohet tema ne vijim:

http://www.forumishqiptar.com/showth...=130396&page=7

se kush perkrahte dhunen e ushtruar "instucionale" te atyre rrugaç policeve ndaj nje deputete legjitime te shtetit shqiptar, e edhe thirreshin ne sovranitet e legjitimitet, e nderkohe qe ne veri po kercet snajperka dhe po au ndreç heronjet a la minute, e tera lihet ne harrese... e hiç me pak se mbrenda muajit, paten po ashtu viziten e ministrit te puneve te mbrendshme te serbise, e perfshire edhe ate te palajmeruar te kryetarit te serbeve te bosnes... neper midis te shtetit tu Kosoves, por e heshten te thirreshin ne sovranitet, qe u kalon aty kujt ti ngrihet sikur miu neper mustaqe!

E pangjofshmja bashke me te tjeret, kthehuni per kuriozitet dhe i jepni nje klik linkut me siper, e pastaj ejani e shkruajme edhe per patligjonat e ta bejme sallate ketej !

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Po moj u bashkangjitem,qat teledirigjuesin ma kishe jap mua..hahaha

E di sa kame qesh,qe ja kishe jap floket ne dore asaj shkine,une e kam ne mendje njefare Sllobodanken sikur te me jepej mundesia te ia shkul floket asaj,se edhe ashtu vetem dy tri kime i ka pase...
    Qasaj temes garant mo s'i kane dal floket ne qat vend. lol

Sa per ate tenden, vec fishello ne forum, kur ta shohesh dhe s'ka problem, per ty e tymi, a jemi a s'jemi

P.S. Po me duket vetja si Arnold Schwarzenegger (pah cfare mbiemri edhe itaqi, mezi e shkruajta)

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Është ajo thënia e famshme ''Mos e shaj Berishën se s'je shqiptar'' që përdoret tek shqiptarët në Kosovë dhe Maqedoni'', kur tenton të flasësh apo të shkruash kundër Berishës.
    Ku ekziston kjo thenie mo? Mos sajoni gjera prej vedit. Ketu permendet neper forume se tjeret as qe e njohin

Ka njerez tjere ne Shqiperi qe cmohen koheve te fundit. Plaku deshtoi me kete regjistrimin, e ndoshta ka deshtu dhe me perpara e ne se kemi dit.

Po me duket eshte e vertete dhe ajo me Bullatoviqin, se na bari spo hame.

Plaku po me duket do ta shese tere jugun, se nuk i kane dal qysh i pelqen atij, me nga pas tij ! Pese cent nuk i jep, mbajeni mend! Po me duket greket e kane vershu jugun si rezultat i tij. Ca po mendon ai more?

Perdite po i ckombetarizohen plakut njerezt, veri e jug, a kenii degju ndonje deklarate te tij! KURRE! Baju more se bari spo hame

Tere spektrin politik te Shqiperise duhet me rrezu se zero jane!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 21-09-2011 më 05:26

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Personalishte nuk jame azilante ,pore kame pasur rastin te shohe edhe shqipetare azilante . Te gjithe te shkretit kishin nje arsye ,pore ju ,c'fare arsye kishit qe shitet lope e shtepia dhe ja mesyete azilanitt ne liri ??!

Azilantet shqipetare kishin nje arsye se ishte kohe lufte dhe gjenocidi , pore ju c'fare ju shtini te kerkoni azil ne liri ??

Njeres te cilet nuk dine ta mbane shtetin e tyre, quhen azilante te lirise dhe demokracise shqipetare .

Azilantet shqipetare ndoshta kerkojne ndihme nga evropiane ,pore ju azilantet e lirise kerkoni ndihme nga shkijet sllave .
    Shqipe, nga i nxorre kto perfundime per mu !!! Un me sa e di as qe t'njof ty e as qe e kam lon vendim tem e as nuk kam shit asgjo ende jetoj n'Preshevë .

Un fola per [kinse] patriotat e FSH qe hapin gojen mbas internetit e tregojn se kush o Shqiptar e kush jo, a kur vjen puna per Komb me luftu ikin azilanta .
    Nuk i fyeva ata qe jetojn jasht shtetit po pseudo-patriotat .
    Se sa e kupton dialektin Geg esht problemi yt .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Shqipe, nga i nxorre kto perfundime per mu !!! Un me sa e di as qe t'njof ty e as qe e kam lon vendim tem e as nuk kam shit asgjo ende jetoj n'Preshevë .

Un fola per [kinse] patriotat e FSH qe hapin gojen mbas internetit e tregojn se kush o Shqiptar e kush jo, a kur vjen puna per Komb me luftu ikin azilanta .
    pershendetje Preshev , kojshi

me nje postim timin ma heret ( postimi nr. 43 ) e spjegova punen e azilantave ... ka ti cilet e lshojn vendin edhe ikin azil , por ka edhe azilata te cilet e lojn azilin , edhe kthehen ne vendlindje me luftue ..
    Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 21-09-2011 më 10:22

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Serbija thote do bej lufte ajo ska marre akoma veten per cfare lufte leshi thoni aman
    cdo degjoj akoma....
    Helena,

Ti e fliske dhe e shkruke shqipen shume mire. Pse thua qe nuk e ke mesuar ne Shkolle
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin

Serbia po përgatitet për luftë në tetor

Këshilli i Helsinkit për të drejtat e njeriut në Beograd jep alarmin. Serbia po përgatit rezervistët e saj për luftë me Kosovën në tetor. Kjo organizatë ka marrë letrën e një mashkulli që para disa ditësh e ka marrë një ftesë nga Ministria e Mbrojtjes së Serbisë që të jetë në gatishmëri për gjendje luftë më 5 tetor 2011.

“Ky person nëpërmjet hetimeve në interent, por edhe nëpërmjet kontakteve të tij, ka ardhë deri tek njohuria se po bëhet fjalë për formimin ose ribërjen e njësive ushtarake rezervistë ne Pozharevc, në rast lufte”, ka thënë Sonja Biserko, drejtoreshë e Këshillit të Helsinkit.

Ky person, emri i të cilit është i njohur për OJQ-në ka refuzuar të luftojë dhe tani ka frikë se mund të dënohet me burg për mosgatishmërinë e tij për të luftuar. Ai ka thënë se do të ankohet edhe në organe të tjera.

Ministria e Mborjtjes e Serbisë nuk është përgjigjur në interesimin e gazetarëve për të treguar nëse po bëhet gati për luftë. /indeksonline/
    Pordh syfyri i thojm ne knejta. As mos e rruni hic se ska shonc me e cu nder mend e jo mo me e provu me nje shtet qe eshte njohur nga mema Amerik.

Rroni ne paqe.... Amin

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    pershendetje Preshev , kojshi

me nje postim timin ma heret ( postimi nr. 43 ) e spjegova punen e azilantave ... ka ti cilet e lshojn vendin edhe ikin azil , por ka edhe azilata te cilet e lojn azilin , edhe kthehen ne vendlindje me luftue ..
    Përshëndetje busavata

Edhe niher po e perseris nuk jam kunder Azilantave qe shkojn per shkaqe ekonomike diku ne ndonje vend te huaj, po jam kunder pseudo-patriotave qe tan diten rrin n'internet mbas PC-s e te tregojn ty se a je shqiptar a jo e kur vjen puna me luftu ikin n'vende t'huaja . Nuk besoj qe duhet edhe niher me spjegu .[vlen per tipa si Kastriot Myftaraj, e dini kush jeni vet]
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin

S'dua te thellohem me thelle ,per dialektin e gegerishtes.

Komentin e shkruajta ne pergjithesi , sepse edhe une nuk ju njohe juve .

Ne c'do lufte ka azilanta ,njekohesishte ka edhe luftetare.

Pseudo patriotat :

Une mendoje se nuk ekzistojne pseudo patriota , sepse pseudo patriotat jane ne Qeverite ne udheheqesite shqipetare. Populli i shkrete i ka humbur shpresat bile ase qe mendonje edhe per patriotizem lere me pseudo patriotizem.

Me nje fjale ishalla asnjehere shqipetaret nuk hyne ne lufte , sepse shkijet i kemi te dera (shqipefolesat politikane ) Nuk na kane faje neve serbet apo sllavo-maqedonet e kame fjalen per keto 10 vjetet e fundit , Fajin kryesore e kane vete shqipetaret (udheheqesit shqipetare)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-08-2011
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    meqe jam vete nga mema shqiperi kur e degjoj kete qe thua ti se pret nga mema shqieperi me behet qejfi por nga ana tjeter me duhet te te zhgenjej te te them se kjo mema shqiperi po na tradheton neve qe jemi ketu e jo me juve qe jeni aty. si ke degjuar debatet per detin e per regjistrimet e per ndryshimet e kombesis. keto na vijen nga vete politika jone e shitur keshtu qe njehere per njehere shikoni cfare jeni ne gjendje te beni vete e te mbroheni me ndekombetare se mema eshte bere nje kurve e madhe(nga aspekti i politikes) nga e cila mund te presesh cdo gje. e shumta qe ketej do te mund tju vijne vecse vullnetare qe nisen ne menyre individuale se nga shteti veshtire eshte.
    Po e tradhetojme ne nenen Shqiperi se ajo sna tradheton kurre.Ate gjithmone e kemi nder kembe.Sa per lufte ska shans te kete sepse nuk do lejohet me lufte ne Europe.Kjo eshte per sa kap logjika e njeriut se zoti e di.

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •