Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 111
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Do te thote, ti ske asnje argument te mirefillt, por vetem je ka merresh me shpekulime dhe thashethena.

Na thuaj konkretisht, cilen rruge e ndjek VV?
    Vetvendosja e ndjek rrugen e patlixhanve kunder femrave e kunder institucioneve te Kosoves perderisa Gracanica eshte 7 minuta larg nga Prishtina, Prilluzha 15 minuta, Veriu i Mitrovices 35 minuta!

Politikanet e Serbise hyjne e dalin si ne bashqe te babes ne territorin e Kosoves. Sipas jush qeveria eshte e paafte te ndale ardhjen e tyre ne Peje, Decan, Gazimestan etj...e ku eshte VV ne keto raste. VV reagoi vetem nje here kunder vizitave te delegacioneve apo politikaneve serb...dhe ate te dera e qeverise, ne qender te Prishtines, duke i sulmu institucionet dhe uniformat e shtetit te Kosoves.
    Protestuan aty, sepse mbulimi mediatik aty eshte me i madh.

VV eshte e vetmja parti qe nuk u vizitua nga ambasadori i SHBA-se ne prishtine gjate fushates parazgjedhore.

Secili e di, perfshier edhe vet anetaret e VV, se SHBA-te kane qendrim refuzues dhe aspak perafrues me kete levizje.

Vetem sa per informim: Une skam asnje lidhje me VV.

Po te ishin te gjitha partite te njejta apo shume te ngjashme, sic deshiron ti, atehere nuk do te na nevojiteshin as shume parti, as zgjedhje te lira dhe ne fund as demokracia.
    Shume bukur. Prandaj keni pak me shume respekt per koalicionin qeverises dhe per pjesen tjeter te opozites (AAK-LDK) te cilet jane percaktuar per politike bashkepunuese dhe integruese...e jo radikale!

Secila parti e ka statutin dhe profilizimin e saj.
    Gjithashtu, para zgjedhjeve, secila prej tyre e ka shpalosur programin qeverises. Qytetari e ka thene fjalen e tij, edhe pse zgjedhjet jane pershkuar me parregullsi te medha. VV ka marre vota te mjaftueshme per te qene nje parti opozitare me ndikim te madh ne parlamentin e Kosoves. Aty mund te shpreh cdo pakenaqesi...duke pasur te drejten e garantuar per interpelance.

P.S.
    Natyrisht, une jam i detyruar ta ndaje tekstin tend, sepse ti aty perzien apo permend shume tema qe nuk nderlidhen. Ndoshta edhe qellimisht, vetem sa per ta mbuluar mangesine totale argumentuese ne shumicen e shkrimeve tua.
    "Argumentet" tua ne shumicen e rasteve jane pershtatje e ngutshme dhe e pasakte e argumenteve, pohimeve apo mendimeve te huaja qe prodhon perditshmeria politike dhe mediatike. Per kete arsye argumentet e tilla jane edhe jologjike, sepse nuk jane argumente tua te menduara mire, por kryesisht te mbledhura ne cdo cep te internetit etj. dhe te rikompozuara ne menyre delitante.
    Me cfar logjike mund te jem une viktime e mediave, perderisa une jetoj ne kete realitet ndersa ti burim te vetem te informacionit i ke mediat!

Sa per multicitimet. Nga 3-4000 postime te mia ne kete forum, ti je i vetmi qe i sterhollon ne menyre qesharake! Si qenkam i kuptueshem per te tjeret, e vetem per ty jo?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 20-09-2011 më 09:55

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin

Vazhdo vazhdo e shkruaj dhe shprazu me mllefin tende ,ofendo sa te duash, se asnje shqipetare si ne diaspore gjithashtu ne atedhe nuk e kane dashur luften ,pore lufta ishte e domesdoshme. Me shume pasoja ,pore kaloi edhe ajo , inshalla nuk ju vjene rradha qe te filloni nje lufte tjeter se nuk i digjet Nastradinit ,per c'do vjete shtepia .

C'fare faji ju ka juve diaspora ?? Jeni korruptuare deri ne fyte ,jeni kriminalizuare deri ne ekstrem ,jeni be hajna pa kufi ,gjakun e deshmoreve e keni be bisnes , ju ka kapluare xhelozia inati e pa logjikshme ,me njeri tjetrin , mendoni se c'do banore shqipeare duhet te behet milioner pa pune. Demokracine dhe institucionet e shtetit i keni shendruare ne "klane dhe fise si ne Samoli . Kjo vazhdon si ne Shqiperi , Kosove ,dhe ne Maqedoni . Mendoni ju se Amerika dhe Evropa do ti haje me gurabijat e politikaneve shqipefolesa ??!!!! Kure asnjehere .

S'ka per te humbur kohe Amerika, dhe evropa, me ju ,te jeni te sigurte .

Ishalla kure nuk do te ndodhe lufte ne ate vende , pore kesaj radhe edhe po te kete lufte , luften do ta keni si dhurate nga amerika, dhe evropa ,pa deshiren e shqipetareve apo serbeve. Nuk durojne evropianet dhe amerikanet sistem Samolie ne mes te evropes ,sepse shqipetari flete per demokraci, dhe vepron si ne Samoli.

50 vite punuane gjermanet nate e dite deri sa arriten te bashkojne kombin e tyre .
    Shqipetaret per 50 vite si qe kane filluare. shqiptarizmin do ta bejne muhalla klane te ballkanit .Nje muhalle e Hashim Thacit , nje muhalle e Sali Berishes , Nje muhalle e Ali Ahmetit , nje muhalle e Menduh Thacit ,etj.etj. Keto muhalla shume shpejte do te bejne lufte ndermjet veti (lufte klanesh dhe fisesh si ne Samoli).

Po mos te ishte amerika dhe evropa, kjo lufte e klaneve te shqipefolesave kishte filluare qe mbas lufte , pore fale amerikes de evropes shpetuame .

Pse me citove mua per kete postim?... nuk e kuptova!

Ne paragrafin e fundit e paske thene ate qe une e them gjate tere kohes. Prandaj po them lerini folklorizmat, 'patriotizmat' dhe rrehjegjoksizmat...e zbrisni me kembe ne toke. Ne fillim kthejeni koken prapa, pastaj analizojeni situaten ku gjendemi tani dhe ne fund mendoni mire se kah po dojm me shku. Ne te tria keto pika/momente po me del SHBA dhe Europa perpara syve!

Pak me konkretisht, se jam i pakuptueshem...lol
    Planet qe po zbatohen ne Veri, edhe pse ne shiqim te pare duket se po realizohen me hapa te ngadalshem dhe te vegjel, jane te kordinuara mire me faktorin nderkombetar. Nje dalje nga kjo linje do te na kushtonte sa qimet e kokes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 20-09-2011 më 10:16

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Spo ma lejon forumi me te dhane reputacion...... ama hak e ke ba fort.

Hajt de kalo ne PDK- te premtoj se kam me ba fushate per ty edhe n'facebook edhe n'msn edhe n'yahoo edhe permes telefonit.... hahahahahaha....
    Edhe ate hic skam me te lype me ma gjete nje pune kur tbahesh i madh...... Edhe ashtu jemi te dy kunder korrupsionit.

Jo qe e kam gajlen tande qe ste ofrojne tjerat parti poste me te larta se PDK po si adhuruese e PDK-se do te kisha pase deshire qe kjo parti te kishte kuadro si ti. Mundesisht te jene te gjithe keshtu..
    Ik se te levdova ner sy...........
    A ma ofron poziten e ministrit te kultures dhe sportit? lol

Nese dukem se po e mbroj ndonje parti, person apo qeverine aktuale...keni fitu bindje te gabuar. Une po i mbroj vetem disa vendime dhe veprime te qeverise aktuale te Kosoves. Nuk ka lidhje kush eshte ne koalicion, ka mundur te jete edhe VV...dhe nje vendim per reciprocitet me Serbine do ta kisha perkrah pa rezerve.

Neser mund te ndermerret nje vendim qe nuk me duket i drejte dhe do ta kritikoj te njejten qeveri me te gjithe potencialin qe e kam.

Sa per temen, ndryshe smund ta shpjegoje pos qe ai rezervisti e ka pa anderr veten tu luftu me UCK-ne ,e ka kape fare ankthi, i ka hy frika npalce e kane kape halucinacionet e keta te Helsinkit i besojne. Qeverise se Serbise i ka hupe ruga noborr e vec kqyre me lshu nje top rrene. Per fat te keq disa ketu e marrin per te vertete.....
    Serbia ka nevoje qe t'a ndiej vehten gjalle kohe pas kohe. Aq mundet!

p.s. ma rrite mendjen moj dreqe : P
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 20-09-2011 më 10:19

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Kaq pak a? Spaske shume ambicie ti. Une thashe mos po kerkon me marre poziten e kryetarit te partise e kishe pase konkurrence ma te forte aty.
    Sa kurkushi e ka pase ate ministri o illyrian . Ik se sje ti per aty.

Nese dukem se po e mbroj ndonje parti, person apo qeverine aktuale...keni fitu bindje te gabuar. Une po i mbroj vetem disa vendime dhe veprime te qeverise aktuale te Kosoves. Nuk ka lidhje kush eshte ne koalicion, ka mundur te jete edhe VV...dhe nje vendim per reciprocitet me Serbine do ta kisha perkrah pa rezerve.
    Mos tu duk ty qe thashe se po perkrah nje parti? Thashe secila parti te kish marre me qef po une si perkrahese e PDK-se(jam a sjam?) te deshta ne partine time. Hahahaha perndryshe une nuk i kam harru ende ato shkrimet e tua kur te kam pase top kundershtarin. Ka lezet debati kur e ke kundershtarin e forte. SIkur qe nuk debatohet me gjithfare debili....

Neser mund te ndermerret nje vendim qe nuk me duket i drejte dhe do ta kritikoj te njejten qeveri me te gjithe potencialin qe e kam.
    E nese mu me duket i drejte prape do jemi kundershtare hahahaha......

p.s ma rrite mendjen moj dreqe
    Mosssssssss...... krejt ketu eshte e meta e politikaneve kosovare. Sapo veshin kostumin dhe vene kravaten ,i harrojne principet ,e fillojne me mendjemadhesi pastaj vijne me radhe arroganca ,lakmia per pushtet, lakmia per para.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 20-09-2011 më 10:36
    AUTOCHTHONOUS

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin

Ma te veshtiren e ke kerkua,nuk besoj qe mund t'i vesh ne kultur Shqiptaret o Metal!
    Ndryshuar për herë të fundit nga e panjohura : 20-09-2011 më 10:54
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491

Anita dhe e panjohura. Nuk e kam as gjysem dite pervoje pune ne ndonje institucion shteteror apo partiak dhe ju me propozoni per poste te larta?! ...S'jam une per ate pune. lol
    Une punoj ne sektorin privat dhe me besoni se shume jam i kenaqur dhe rehat. Nuk e marr asnje cent nga buxheti i Kosoves, vetem e plotesoj ate me taksat e mia.

Me faqe te bardhe. lol

----------------------

E harruam temen : )

Serbia po përgatitet për luftë në tetor

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    I tranove kojshit. lol
    ndasht,jane kenga Patriotike
    Ndryshuar për herë të fundit nga USA NR1 : 20-09-2011 më 13:35

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430

mos shko ne PDK haha (natyrisht shaka)

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Qfare ka marre persiper "kryeministri" i "qeverrise time" ne kuadrin e pergatitjes te Serbise per lufte?

Ja qfare shkruen Axhencia e Lajmeve "Sot".

Tradhtitë kombëtare të Sali Berishës!
    Nga Faik KRASNIQI, Publicist nga Prishtina dhe anëtar i Këshillit Drejtues të Lëvizjes “Aleanca kuq e zi”.

Është ajo thënia e famshme ''Mos e shaj Berishën se s'je shqiptar'' që përdoret tek shqiptarët në Kosovë dhe Maqedoni'', kur tenton të flasësh apo të shkruash kundër Berishës. Unë nuk do të bëhem sharlatan sikur ai, por do t'i rendis një nga një disa nga tradhtitë që i ka bërë kombit shqiptar, Sali Berisha. Sali Berisha ka qenë dhe mbetet më antikombëtari i gjitha kohërave historike që ka pasur populli shqiptar ndonjëherë, posaçërisht për shqiptarët që jetojnë jashtë kufijve ekzistues të Shqipërisë.

Lind pyetja pse?

1) Sali Berisha ishte kundër pajtimit kombëtar që çoi mosrealizimin e bashkimit shqiptar, sepse mos pajtimi krijon përçarje dhe s'mund të arrish qëllimin për bashkim në të gjitha pikëpamjet me rëndësi kombëtare.

2) Sali Berisha në vitin 1994 i dha popullit shqiptar në Shqipëri atë kushtetutën e famshme ku pikërisht ajo kushtetutë parashihte që populli shqiptar që jetojnë nën sundimin e sllavëve t'i gëzonin disa të drejta njerëzore, por jo edhe kombëtare bile-bile më kujtohet se si dilte para popullit shqiptar dhe bërtiste për atë kushtetutë në mënyrë që t'i bindte shqiptarët në Shqipëri se kjo kushtetutë ishte më demokratikja në gjithë rruzullin tokësor derisa edhe zëri i patë humbur, por deshi fati populli shqiptar kuptoi grackën e këtij antikombëtari dhe ajo kushtetutë dështoi të miratohet.

3) Sali Berisha, më 1994-97 furnizoi Millosheviçin me naftë për ta shtypur rezistencën shqiptare në Kosovë për çlirim, pasi siç dihet atëbotë Serbia kishte embargo, dhe për të humbur gjurmë ndaj kësaj informatë ishte pikërisht kjo arsyeja pse është zhdukur (likuiduar) patrioti kombëtar Remzi Hoxha nga njerëzit (SHIK-U) e Sali Berishës.

4) Sali Berisha ishte shkaktari kryesor për ngjarjet e 97-ës dhe tragjedinë shqiptare.

5) Sali Berisha në vitin 1998 deshi të bëj puç ushtarak në Shqipëri, mu në momentin kur bashkësia ndërkombëtare hapte një kapitull të ri për çështjen e shqiptarëve në ish Jugosllavi, dhe pikërisht ky moment mund të vlerësohet si antikombëtar pasi që vëmendja e faktorit ndërkombëtar ishte drejtuar në ato momente kah Shqipëria, se si duhej të veproj në ato momente, por nuk po e zgjas më tepër.

6) Sali Berisha solli në krye të Kishës Ortodokse Autoqefale të Shqipërisë: priftin nacionalist grek, Anastas Janullatos.

7) Sali Berisha deshi t'i shesi 225 km2 det Greqisë, por falë Kolonel Myslym Pashait që e bëri publike në opinion këtë marrëveshje dhe e dorëzoi në Gjykatën Kushtetuese, kjo marrëveshje e ''fshehur'' u rrëzua nga Gjykata Kushtetuese.
    8) Sali Berisha ndërtoi varrezat e ushtarëve grekë të vrarë gjatë Luftës së Dytë Botërore në Shqipëri, gjoja qenkan vrarë duke e ''mbrojtur'' Shqipërinë nga nazistët gjermanë.

9) Dhe së fundi, Saliu në Parlamentin e Shqipërisë miratoi ligjin për regjistrim të popullsisë (sipas qejfit të Greqisë), me vetëdeklarim të kombësisë dhe fesë, por javën e kaluar Gjykata Kushtetuese rrëzoi ligjin për ndryshimin e kombësisë.
    Kjo është një fitore e madhe dhe historike e shqiptarëve, e në veçanti e Aleancës Kuq e Zi, e cila muaj më parë patë dërguar ankesë në Gjykatën Kushtetuese për moslejim të ndryshimit të kombësisë.

I ceka vetëm disa veprime antikombëtare në pika të shkurtra sepse ka edhe shumë veprime të këtij njeriu që kanë penguar kombin shqiptar të eci dhe të zhvillohet të paktën krahas popujve që kemi përreth, e jo të ngelemi mbrapa siç kemi ngelur deri më tani. Vetëm edhe diçka, si mundet Sali Berisha të krenohet për liberalizim vizash kur Shqipëria është shtet gati 100 vjet dhe të jetë e fundit për liberalizim para Kosovës. Maqedonia është shtet që prej vitit 1991, Mali i Zi është shtet që pesë vite dhe arritën ta gëzojnë liberalizimin e vizave para Shqipërisë, kësaj nuk i thuhet sukses por dështim për Sali Berishën. Sa i përket zgjedhjeve ky është njeri i rryer për të vjedhur dhe s'mund të ketë zgjedhje demokratike derisa ky despot është në skenën politike. Personalisht jam tepër i shqetësuar se kah po shkon kombi shqiptar, edhe sa kohë na duhet këso klika njerëzish si Saliu t'i kemi në krye të vendit, (Zoti ju sjelltë mendjen shqiptarëve), dhe pikërisht shqiptarët e Kosovës dhe Maqedonisë nuk duhet ta përkrahin këtë njeri, po ç'ti bësh kur propaganda sllave i ka prishur edhe mendjet e shëndosha shqiptare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    berisha i quajti ketya faqe zinj
    patjeter qe ketya do shkruajne kunder berishes
    berisha eshte duke ngrene darken me bill klintonin ne new york, ndersa ju mereni me llafe

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •