Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 111
    i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    sigurisht qe me naton nuk mund te haet dote por je i sigurt ti qe 3 avion dhe 80 tanke ka serbia?!! jo per gje po sipas asaj qe kam degjuar une ajo ka trasheguar gjithe armatimin e ish jugosllavis dhe gjithashtu konsiderohet nje nga fuqit ushtarake ne rajon.
    serbia ka 3 avion mig 29,5-7 mig 21 dhe disa galeb qe bien si dardhat,tanke i ka rreth 80 t-84 te tjerat jane t-55 per muze .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-03-2006
    Postime
    141
    Ska luft kurr ne Kosov,po kte e ka ba aj serb per me shpetu prej jetes se veshtir per me kerku azil dikun ne perendim me preteks se ka marr thirrje per mobilizim.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Po te ishte enveri em armatimin modern te fabrikave mbeturina cekosllovake,ndoshta si duhej NATOS te perballet me galebet e serbis! ne kohen e xhaxhit ishem te sigurt nuk guxonte kush me na preke!
    Nje fjale e xhaxhit ngrihej en keme e gjithe shipnia e i frigohej serrbija,Amerika e rusia, kosova ishte e sigurt ne duar te hekurta ne kohen e xhaxhit!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Nese behet e vertet kjo, at'her kemi mundsi mi pa patriotat mbas internetit apo dalin me luftu a jo se kogja ja kan nis me rre gjyks kishe na patriota a kur vjen puna ikin azilanta n'vende t'huja.
    +1

100% e sakte!

Ky eshte paradoksi me i madh me te cilin une qeshi me ze. lol

Asnjeri prej 'patriotave' te forumeve dhe internetit qe mbeshtjellen neper kembe nuk banojne ne Kosove, Shqiperi apo ne ndonjeren prej trevave shqiptare!
    Flasin/shkruajn nga SHBA, Skandinavi, Cyrrih, Bruxel, Hamburg e Kanade, me veshka te mbeshtjellura mire e mire...edhe mundohen me na tregu neve qe i prekim gjerat me dore cdo dite te Zotit se cka eshte mire e cka eshte keq

Lum Kosova per ambasadat/cajtoret qe i ka se perndryshe do t'na kishte marre lumi. lol

Sa per temen - KETO JANE PALLAVRA TE SHKIJEVE...

Jo pse frikesohen prej NATOs, FSK-se, PK-se apo EULEX-it...por nuk kan b.... me ardhe e me u ballafaqu me Vetvendosjen . lol

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    +1

100% e sakte!

Ky eshte paradoksi me i madh me te cilin une qeshi me ze. lol

Asnjeri prej 'patriotave' te forumeve dhe internetit qe mbeshtjellen neper kembe nuk banojne ne Kosove, Shqiperi apo ne ndonjeren prej trevave shqiptare!
    Flasin/shkruajn nga SHBA, Skandinavi, Cyrrih, Bruxel, Hamburg e Kanade, me veshka te mbeshtjellura mire e mire...edhe mundohen me na tregu neve qe i prekim gjerat me dore cdo dite te Zotit se cka eshte mire e cka eshte keq

Lum Kosova per ambasadat/cajtoret qe i ka se perndryshe do t'na kishte marre lumi. lol

Sa per temen - KETO JANE PALLAVRA TE SHKIJEVE...

Jo pse frikesohen prej NATOs, FSK-se, PK-se apo EULEX-it...por nuk kan b.... me ardhe e me u ballafaqu me Vetvendosjen
    haha po interesant ije
    po shkoj te ndegjoj ndonje kenge

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga USA NR1 Lexo Postimin
    haha po interesant ije
    po shkoj te ndegjoj ndonje kenge
    I tranove kojshit. lol

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga **** Lexo Postimin
    SOB pse nuk shuhen si komb keta rrace e ndyre. komb i poshter
    hahahahahahah

Sa mire do te ishte te beheshin gjerat kaq kollaj

Edhe une i te njejtit mendim me ty jame...
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Po te ishte enveri em armatimin modern te fabrikave mbeturina cekosllovake,ndoshta si duhej NATOS te perballet me galebet e serbis! ne kohen e xhaxhit ishem te sigurt nuk guxonte kush me na preke!
    Nje fjale e xhaxhit ngrihej en keme e gjithe shipnia e i frigohej serrbija,Amerika e rusia, kosova ishte e sigurt ne duar te hekurta ne kohen e xhaxhit!
    Pershendetje Plaku,

Fatkeqesisht ne fabrikat Moderne mbeturina Cekosllofake nuk u fambrikuan vetem mallra por edhe njerez. Prandaj serbia vazhdon te rrafi gjoksin si "sharlatanet' e vertet qe jane. Kur shtepia nuk ka zote eshte kollaj te percash.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

E gjitha kjo sitaute behet - e gjithe ky kercenim i Serbise ndaj Kosoves dhe Shqiptareve behet vetem e vetem se ne te dyjat shtetet tona si ne Shqiperine Ame , e si ne Kosove - kemi Politikane e Udheheqesa te Korruptuar dhe Shume Servile ndaj te Huajve - Grekeve, Turqeve, Europianeve e Amerikaneve. Po te kishim lidera qe me te vertete punojne e veprojne per te miren e Vendit dhe Populli atehere asnje kercenim nga Serbia nuk do vinte, asnje kerkese per ndryshim te historise nga Turqia nuk do vinte, asnje kerkese per regjistrim te popullsise dhe shitje te kufirit detar nga Greqia nuk do vinte.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •