Close
Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 111
    Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Se di nese eshte eshte e vertete, por arrij te kuptoj qe nese nuk do nderhynin nderkombetaret Serbia do kishte shpallur lufe ushtarake me kohe.

Para disa vjetesh , kur shikoja ne tv luften ne Kosove, me kapte trishtimi por me shume ndjenje urrejtje e mbushur me zemerim kur shikoja femije dhe gra qe largoheshin prej luftes... S'mund te harroj fytyrat nenave shqiptare te vuajtur nga barbarizmi Serb, nenat qe mbanin femijet ne krahe.. Kane vrare shume shqiptare, dhe tani vazhdon te krijoje tensione prej natyres barbare dhe primitive.
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    qka sban vaki...

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ani de ska problem se na moti gati jemi, vetem s'e di a ka takat me nise, se ne mezi po presim
    haha
    politika e serbeve s'ka fund,me mish e shpirt shikojne te shkeputin nje pjese te tokes se Kosoves ,kurse qeveria jone shun,nejse skan faj tash eshte trend Bisnezi

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Ska shansa as teorike, por dhe nese ja nise, ka kush na e mbron shpinen, e kemi memen Shqiperi dhe ata qe po lehin poshte e larte hahahhahahhahaha
    meqe jam vete nga mema shqiperi kur e degjoj kete qe thua ti se pret nga mema shqieperi me behet qejfi por nga ana tjeter me duhet te te zhgenjej te te them se kjo mema shqiperi po na tradheton neve qe jemi ketu e jo me juve qe jeni aty. si ke degjuar debatet per detin e per regjistrimet e per ndryshimet e kombesis. keto na vijen nga vete politika jone e shitur keshtu qe njehere per njehere shikoni cfare jeni ne gjendje te beni vete e te mbroheni me ndekombetare se mema eshte bere nje kurve e madhe(nga aspekti i politikes) nga e cila mund te presesh cdo gje. e shumta qe ketej do te mund tju vijne vecse vullnetare qe nisen ne menyre individuale se nga shteti veshtire eshte.

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Nuk ma ha mendja se Serbia to te kete probleme me furnizime nafte per Tanket e saj qe mund te drejtohen drejt shqiptareve edhe nje here. Furnizimin e kane te sigurt nga Shoketeetyre Te vjeter qe kan qendruar ne "Vend" per te "zhvilluar" shqiperine dhe jo si Patriotat Azilant qe na rrafkan gjoksin kot!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 19-09-2011 më 14:04
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Nuk ma ha mendja se Serbia to te kete probleme me furnizime nafte per Tanket e saj qe mund te drejtohen drejt shqiptareve edhe nje here. Furnizimin e kane te sigurt nga Shoketee tyre Te vjeter.
    Taqi Oil (natyrisht shaka)

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    SOB pse nuk shuhen si komb keta rrace e ndyre. komb i poshter
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 19-09-2011 më 14:26
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    meqe jam vete nga mema shqiperi kur e degjoj kete qe thua ti se pret nga mema shqieperi me behet qejfi por nga ana tjeter me duhet te te zhgenjej te te them se kjo mema shqiperi po na tradheton neve qe jemi ketu e jo me juve qe jeni aty. si ke degjuar debatet per detin e per regjistrimet e per ndryshimet e kombesis. keto na vijen nga vete politika jone e shitur keshtu qe njehere per njehere shikoni cfare jeni ne gjendje te beni vete e te mbroheni me ndekombetare se mema eshte bere nje kurve e madhe(nga aspekti i politikes) nga e cila mund te presesh cdo gje. e shumta qe ketej do te mund tju vijne vecse vullnetare qe nisen ne menyre individuale se nga shteti veshtire eshte.
    po rina e tha tu u tall o burr
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    serbia me 3 avion e 80 tanke don me luftu me NATO

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    serbia me 3 avion e 80 tanke don me luftu me NATO
    sigurisht qe me naton nuk mund te haet dote por je i sigurt ti qe 3 avion dhe 80 tanke ka serbia?!! jo per gje po sipas asaj qe kam degjuar une ajo ka trasheguar gjithe armatimin e ish jugosllavis dhe gjithashtu konsiderohet nje nga fuqit ushtarake ne rajon.

Faqja 2 prej 12 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •