Close
Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 111 prej 111
    i/e regjistruar Maska e Sizifi
    Anëtarësuar
    19-09-2011
    Vendndodhja
    Në botën e Hadit !
    Postime
    40
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Jo nuk ka rrezik, se ekzistojne vetem grupacione te vogela. Te ne besoj qe jane dy kryesore dhe me te rrezikshme. Ajo katolike qe paguhet nga fonde te dyshimta, si opus dei dhe tjera e ne anen tjeter i kemi dhe islamike nga organizata te dyshimta arabe. Jane shume te mobilizum se besoj qe jepen fonde te medha. Keto rrymat tradicionale kane ra ne hije.

I kemi te pranishem dhe ketu ne forum dhe vende tjera virtuale, vetem fokusohuni ti lexoni dhe zakonisht jane te pranishem ne tema fetare.

Midis ketyre dy rrymava ka filluarv te zhvillohet nje "beteje" ne nivele mediumesh, te shkruara dhe virtuale sidomos. Jane ne ndeshje permanente njera tjeren dhe zakonisht punojne ne dem te njera tjetres. ps.sh kane filluar te luajne dhe me figura te kombit dhe duke i pervetesuar ato, qe shkaktojne konflikte perdite, duke shkaktuar presion psikologjik te popullsia dhe duke ngrit tensionet.

Kemi radikalizim te dy rrymave te ne ne Kosove,! qe nuk ka qene perpara. Zakonisht flitet per rrezikun nga krahu ekstrem islam, ndersa tjetra neglizhohet.

P.S. ajo qe dallon osht se keta islamiket te jem e sinqerte nuk i kam lexu asnjhere qe thirrin ne vrasjen e shqiptareve, pavaresisht feve, kurse keta ekstremet e krishtene perdite i lexon duke thirr ne vrasjen shqiptareve qe nuk jane te nje feje me te. Ky eshte hendek i madh mes tyre.

Shto ketij rrezikut ( e kam bere me bold ) edhe përqarjen partiake si dhe "bërrylat" brenda subjekteve politike shqiptare , del se ne jemi shume keq ne krahasim me shkiet! Përderisa ata ( shkiet ) investojne ne nacionalizëm dhe patriotizëm , ne merremi me vetveten dhe shkojme aq larg sa edhe historine jemi ne gjendje ta ndryshojme apo fshijme krejt per hater te te huajve !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sizifi : 24-09-2011 më 08:37
    Armiku më i rrezikshëm është ai që harrohet!

Faqja 12 prej 12 FillimFillim ... 2101112

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •