Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 111
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    nuk e besoj qe luftat fillojn me shpallejn e ndonje date por se mund te ket konflikt sperjashtohet kjo mundesi serbia jo rasisht i ka disklo ku shum forca ushtarake afer kufirit me kosoven

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    nuk e besoj qe luftat fillojn me shpallejn e ndonje date por se mund te ket konflikt sperjashtohet kjo mundesi serbia jo rasisht i ka disklo ku shum forca ushtarake afer kufirit me kosoven
    nuk i harrojne kaq shpejt serbet bomardimet e natos.
    ja dhe 1 vit sa te vijne republikanet se serbise do i tregohet vendi

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    un mendoj qe kosova duhet me dhun te rregulloj qeshtjen e veriut ndryshe me ndonje marveshje dote jet shum rrzik per veriun e vedndit

Mire tema qe nuk ka kuptim, po komentet?

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    bamba kufinin e ruan delli me nje tjeter ambasador, jan ne pikat 1 dhe 31, aty jan shtange si statuje me pushke ne dore,nuk lan gja me kalu andej a per kenej nuk di?delli run kufinin hashimi ne Amerike bene politiken! mos u merztni,
    Maqallarijot i nderum, aqe te siguret ishem na andej kufinit sa qe flenim shlireshem, sa here folte xhaxhi dridhej krejte avropa e tane bota! xhaxhi fole e kercno e neve bam gati tane me kambe e ne barh! xhaxhi fol ne kam ata bam e dup ne bark,jo krejte shypnia por e tan shyptaria ne kam e ne dur per parti e per flamur, e dijshem na se kur ti nxjerre ato arrapllanat te bardhe nga aty ku i kishte meshef nga anmiku jashtem per me vra u mbrojte nga anmiku i mbrendshem, arrapllana qe si kishte ase rusi ase kina e le ma Amerika E NATO! O vaket he vakt s ate sigurt ishem athere sidomos na jashete ames shqypni e large nanes parti!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 19-09-2011 më 20:26
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ku ka zë nuk është pa gjë. Di gjë dikush kush është Partia e Piratëve që po futet fuqishëm në Gjermani ? Edhe sa kohë ka Euro ? Besoj jo më tepër se një vit me këtë trend. Serbia po përgatitet në eventualitetin e një kaosi të madh, që mund të ndodhë në të ardhmen. Zgjedhjet në Amerikë këtë vit do jenë tmerrësisht të ashpra, ku Obama flitet se do ngrej mbi 1 bilion dollarë, rekord absolut dhe do bëj një fushatë shumë agresive. Nga ana tjetër e djathta që është tashmë e lidhur ngushtë me Kristianët po shtyhet edhe ajo më shumë në të djathtë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    bamba kufinin e ruan delli me nje tjeter ambasador, jan ne pikat 1 dhe 31, aty jan shtange si statuje me pushke ne dore,nuk lan gja me kalu andej a per kenej nuk di?delli run kufinin hashimi ne Amerike bene politiken! mos u merztni,
    Maqallarijot i nderum, aqe te siguret ishem na andej kufinit sa qe flenim shlireshem, sa here folte xhaxhi dridhej krejte avropa e tane bota! xhaxhi fole e kercno e neve bam gati tane me kambe e ne barh! xhaxhi fol ne kam ata bam e dup ne bark,jo krejte shypnia por e tan shyptaria ne kam e ne dur per parti e per flamur, e dijshem na se kur ti nxjerre ato arrapllanat te bardhe nga aty ku i kishte meshef nga anmiku jashtem per me vra u mbrojte nga anmiku i mbrendshem, arrapllana qe si kishte ase rusi ase kina e le ma Amerika E NATO! O vaket he vakt s ate sigurt ishem athere sidomos na jashete ames shqypni e large nanes parti!!!
    Plaku,

A bo ban "hajgare" ti apo e ke me te vertete? Pash zotin me thuaj qe po ben shaka, dhe se e thua me Ironi!!!
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Ku ka zë nuk është pa gjë. Di gjë dikush kush është Partia e Piratëve që po futet fuqishëm në Gjermani ? Edhe sa kohë ka Euro ? Besoj jo më tepër se një vit me këtë trend. Serbia po përgatitet në eventualitetin e një kaosi të madh, që mund të ndodhë në të ardhmen. Zgjedhjet në Amerikë këtë vit do jenë tmerrësisht të ashpra, ku Obama flitet se do ngrej mbi 1 bilion dollarë, rekord absolut dhe do bëj një fushatë shumë agresive. Nga ana tjetër e djathta që është tashmë e lidhur ngushtë me Kristianët po shtyhet edhe ajo më shumë në të djathtë.
    Shprsoj qe kesaj rradhe keto shenja te jene "false alarms". Ne raste te kundert realizimi i situates qe pershkruan me larte do te sillte zhdukjen e shqiperise me nje siguri matematike. Besoj se kupton ate qe them dhe nuk ka nevoj per shpjegim me te holle.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    +1

100% e sakte!

Ky eshte paradoksi me i madh me te cilin une qeshi me ze. lol

Asnjeri prej 'patriotave' te forumeve dhe internetit qe mbeshtjellen neper kembe nuk banojne ne Kosove, Shqiperi apo ne ndonjeren prej trevave shqiptare!
    Flasin/shkruajn nga SHBA, Skandinavi, Cyrrih, Bruxel, Hamburg e Kanade, me veshka te mbeshtjellura mire e mire...edhe mundohen me na tregu neve qe i prekim gjerat me dore cdo dite te Zotit se cka eshte mire e cka eshte keq

Lum Kosova per ambasadat/cajtoret qe i ka se perndryshe do t'na kishte marre lumi. lol

Sa per temen - KETO JANE PALLAVRA TE SHKIJEVE...

Jo pse frikesohen prej NATOs, FSK-se, PK-se apo EULEX-it...por nuk kan b.... me ardhe e me u ballafaqu me Vetvendosjen . lol
    Ndoshta lufta eshte nje pallavre ,pore komenti juaj eshte nje musalle .

C'fare te bene ty zoteri njerezit (shqipetaret) qe na shkruajne apo flasin nga Skandinavia , Amerika, Cyrrih,Brukseli,Hamburgu e Kandaja ??

Si nuk te vjene turp, qe nde nuk jane haruare pasojat e luftes se 1999. LLogarite se sa heroje ne Kosove mbeten te vrare vetem nga keto vende qe ju po i cekni me larte.

Llogarite se sa pasuria eshte derdhur bashe prej ketyre vendeve per lufte,ne Kosove, e Maqedoni , qe ju i quani pallavra ,dhe me veshket e mbeshtjelluara mire e mire ?!!

Veshket e shqipetareve neper evrope e bote na qenkan te mbeshjellura ,mire e mire. Ndoshta keta njeres (shqipetare) ju kane prishur juve rahatine edhe ne kohen e luftes ,sepse ju shkateruane te dashuren Jugosllavi e sllavo-serbi.

Te jeni te sigurte se ne te ardhmen ,nuk kemi ndermende te ju prishim jaranine me shkijet qofshi ne lufte apo ne liri ..

Cdo te mire apo te keqe qe nuk e vlereson de largohet nga dora.
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 19-09-2011 më 21:36

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Se Yllirian Rexi nuk han e pin me shkiet, dhe nuk i beson ata thi, kjo ashte mese e siguret. por i nerumi Illirian rex, besom o shqyptar ,se mbi kurriz, e mbase shpine te shqyptarit nepergjithesi te Kosoves e Yllirides ne veqanti, ashte luajt nje dreq i mallku. Aj dreq i mallku i ka pjelle e nai ka lan keto dreqnit zagar qe i kemi sot ne krye te hyqymeteve si ne Kosove e Ylliride.
    Besonemi vllazen se ne kurriz shqyptarve ashete luajt loja e dreqit, dhe dreqi cdoher ka gjete partenere bashke punus ne mesin e shqyptarve. ky lloj shqyptari qe ka pranu te luaj lojen e dreqit, para ndergjegjes kombetare i ka pri ndergjegja vetiake, etja per fame e per pushtet. kete e beni enveri me komunistat, kete e bene pase aredhesit e ti zagaria laperiste qe iu betu ati regjimi gjakatar e cfaroses. I perdoren metodat e tyne per te arrite aty ku jan sot.
    duke luajt lojen e dreqit e mbi gjak te shqyptarit sot gezojen fotelet e qelbuna. Njete si i gezuan para aredhesit e tyne envero-titistat per gjyse shekulli. A do tju jepet haku aty e di vetem Zoti a ne vete dijesohen shqyptaret?
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •