nuk e besoj qe luftat fillojn me shpallejn e ndonje date por se mund te ket konflikt sperjashtohet kjo mundesi serbia jo rasisht i ka disklo ku shum forca ushtarake afer kufirit me kosoven
nuk e besoj qe luftat fillojn me shpallejn e ndonje date por se mund te ket konflikt sperjashtohet kjo mundesi serbia jo rasisht i ka disklo ku shum forca ushtarake afer kufirit me kosoven
un mendoj qe kosova duhet me dhun te rregulloj qeshtjen e veriut ndryshe me ndonje marveshje dote jet shum rrzik per veriun e vedndit
bamba kufinin e ruan delli me nje tjeter ambasador, jan ne pikat 1 dhe 31, aty jan shtange si statuje me pushke ne dore,nuk lan gja me kalu andej a per kenej nuk di?delli run kufinin hashimi ne Amerike bene politiken! mos u merztni,
Maqallarijot i nderum, aqe te siguret ishem na andej kufinit sa qe flenim shlireshem, sa here folte xhaxhi dridhej krejte avropa e tane bota! xhaxhi fole e kercno e neve bam gati tane me kambe e ne barh! xhaxhi fol ne kam ata bam e dup ne bark,jo krejte shypnia por e tan shyptaria ne kam e ne dur per parti e per flamur, e dijshem na se kur ti nxjerre ato arrapllanat te bardhe nga aty ku i kishte meshef nga anmiku jashtem per me vra u mbrojte nga anmiku i mbrendshem, arrapllana qe si kishte ase rusi ase kina e le ma Amerika E NATO! O vaket he vakt s ate sigurt ishem athere sidomos na jashete ames shqypni e large nanes parti!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 19-09-2011 më 20:26
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
Ku ka zë nuk është pa gjë. Di gjë dikush kush është Partia e Piratëve që po futet fuqishëm në Gjermani ? Edhe sa kohë ka Euro ? Besoj jo më tepër se një vit me këtë trend. Serbia po përgatitet në eventualitetin e një kaosi të madh, që mund të ndodhë në të ardhmen. Zgjedhjet në Amerikë këtë vit do jenë tmerrësisht të ashpra, ku Obama flitet se do ngrej mbi 1 bilion dollarë, rekord absolut dhe do bëj një fushatë shumë agresive. Nga ana tjetër e djathta që është tashmë e lidhur ngushtë me Kristianët po shtyhet edhe ajo më shumë në të djathtë.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
Ndoshta lufta eshte nje pallavre ,pore komenti juaj eshte nje musalle .
C'fare te bene ty zoteri njerezit (shqipetaret) qe na shkruajne apo flasin nga Skandinavia , Amerika, Cyrrih,Brukseli,Hamburgu e Kandaja ??
Si nuk te vjene turp, qe nde nuk jane haruare pasojat e luftes se 1999. LLogarite se sa heroje ne Kosove mbeten te vrare vetem nga keto vende qe ju po i cekni me larte.
Llogarite se sa pasuria eshte derdhur bashe prej ketyre vendeve per lufte,ne Kosove, e Maqedoni , qe ju i quani pallavra ,dhe me veshket e mbeshtjelluara mire e mire ?!!
Veshket e shqipetareve neper evrope e bote na qenkan te mbeshjellura ,mire e mire. Ndoshta keta njeres (shqipetare) ju kane prishur juve rahatine edhe ne kohen e luftes ,sepse ju shkateruane te dashuren Jugosllavi e sllavo-serbi.
Te jeni te sigurte se ne te ardhmen ,nuk kemi ndermende te ju prishim jaranine me shkijet qofshi ne lufte apo ne liri ..
Cdo te mire apo te keqe qe nuk e vlereson de largohet nga dora.
Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 19-09-2011 më 21:36
Se Yllirian Rexi nuk han e pin me shkiet, dhe nuk i beson ata thi, kjo ashte mese e siguret. por i nerumi Illirian rex, besom o shqyptar ,se mbi kurriz, e mbase shpine te shqyptarit nepergjithesi te Kosoves e Yllirides ne veqanti, ashte luajt nje dreq i mallku. Aj dreq i mallku i ka pjelle e nai ka lan keto dreqnit zagar qe i kemi sot ne krye te hyqymeteve si ne Kosove e Ylliride.
Besonemi vllazen se ne kurriz shqyptarve ashete luajt loja e dreqit, dhe dreqi cdoher ka gjete partenere bashke punus ne mesin e shqyptarve. ky lloj shqyptari qe ka pranu te luaj lojen e dreqit, para ndergjegjes kombetare i ka pri ndergjegja vetiake, etja per fame e per pushtet. kete e beni enveri me komunistat, kete e bene pase aredhesit e ti zagaria laperiste qe iu betu ati regjimi gjakatar e cfaroses. I perdoren metodat e tyne per te arrite aty ku jan sot.
duke luajt lojen e dreqit e mbi gjak te shqyptarit sot gezojen fotelet e qelbuna. Njete si i gezuan para aredhesit e tyne envero-titistat per gjyse shekulli. A do tju jepet haku aty e di vetem Zoti a ne vete dijesohen shqyptaret?
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
Krijoni Kontakt