Close
Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 167
    i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Une mendoj se EU duhet te ket kujdes sepse me keto egersira nuk duhet te bej liberalizimin e VISAV une kur i pashe keta shpellaret une mendova se jane ne Magjupistan
    Nje pyetje te thjesht po ta bej ,A ka qen Isa Boletini i bame synet?!!.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ne usa kurre nuk te marin ne pune po ta din se je mysliman
    myslimanet ne usa vetem shesin qofte rrugeve
    Un i kam dy dajallar qe kan bisnese shum te fuqishme ne usa ,dhe e kam vajzen e axhes me shami ne kombete e bahkuara aty ne seli ,ajo esht rritur ne usa ,dhe nene e ka kanadeze ,mirpo ajo esht deklarua shqiptare me fe islam , e ne pushime ka qen ne kosove,e un epyta per shamin ,ajo me tha askush nuk me ben asnje problem as per shamin e as per orjentimin tim fetar ,prandaj askush nuk mundet mua meme shite te paverteta per ne Amerika lol .
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    per hater te kosoves nuk duhet te degjoni imamet neper xhamira por respektoni vetem qeverine.
    mos ia beni qefin shkaut se ata kosoven e duan te percare ne islamista, komunista, nacionalista
    Qeveria ketu deshtoi. Qe sa vite po kerkohet te ndertohet xhami ne Prishtine, e pergjigjet po jane negative.
    Ku po mer shembull qeveria te kto ligje qe po i sjell, sepse dukshem demokraci kjo nuk eshte.. Mos valle po na kthejne n`komunizem, Zoti na ruajte!

i/e regjistruar Maska e Bes-s
    Anëtarësuar
    04-02-2010
    Postime
    193
    ne usa kurre nuk te marin ne pune po ta din se je mysliman
    myslimanet ne usa vetem shesin qofte rrugeve
    Ajo eshte ceshtje private. Punedhenesi pergjigjet vetem per veprimet e veta personale e asgje me teper.

Ne ketu po flasim per ligjet, dicka shume me madhore, po flasim per sistemin shteteror dhe demokracine.
    SHBA u garanton te drejta muslimaneve, lejon femrat me shamija ne shkolla. SHBA nderton xhami ne vendin me te ndieshem ne historine e vet- Ground Zero.

Muslim4ever Maska e bl3nd
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin ku gjithmone ka pas tradhtara
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Pse asnjeherash nuk u cuat ne Protesta kunder Padrejtesive qe po i behet Kombi Shqiptar ne Kosove. Pse nuk qoheni ne protesta kur eshte ne pyetje Territori i Kosoves. Pse nuk qoheni, apo nuk u quat ne Protesta kur u kallen pikat kufitare 1 dhe 31 ne Veri te Kosoves dhe ku vra Polici i Kosoves Enver Zymberi nga Kriminelet Serb. Pse nuk u quat dhe nuk qoheni ne Protesta kur kjo Qeveri e Thacit, kur kjo Qeveri Servile, e Shantazhuar dhe e Korruptuar - Heqin Flamurin Kombetar Shqiptar, Zhdukin Kombin Shqiptar, dhurojne toka Shqiptare - Maqedonise, Malit te Zi dhe Serbise. Pse nuk qoheni apo nuk u quat asnjeherash ne Protesta kur ne ate Kuvend behen Padrejtesite Politike ndaj Populli e Kombit Shqiptar ne Kosove. PSE? - PSE ?
    Mir bre djal,nese muslimanet nuk u quan per pikat 1 e 31,trego cili ishte ai "burr shqiptari qe u qu"

Mos u bej aq i verber.

2 jave e kan blloku rrugen shkijet,e kta laperat ne qeveri asnjo sguxoj me shku,e veq 30 minuta qe kane fal namaz ne rruge,qent ne qeveri benin thirrje,largohuni sa nuk u bo naj problem

Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po flamurin e zi te arabistanit a e kishin pas me veti sot si herave tjera,me sa duket keta jan te marrun vesh me qeverin per te ber zhurum ne kete koh kur kosova po bisedon me serbin per ta humbur vemendjen e popullit.
    Ndryshe nuk e kuptoi se si shteti nuk i lidh keta qena qe dalin ne mes te rrugve e gervallen bash si gjaja e gjall.
    keta nuk po e kuptoin se sa her po dalin ne media aq mysliman tradicional po behen kunder tyre dhe po ju vie turp qe i takoin te njejtes fe.
    keta duhet me kuptu qekosova kurr nuk do te lejoj qe myslimanet ti fusin hundet ne institucionet shtetrore.
    Keto qelbesira qe po e qelbin kosoven duhet ta dijn se ideologjia e tyre nuk do shitet tek shqiptaret asnjeher,kosoven e kan shkel i biri e dreqi por nuk eshte dorzu,nuk do te dorzohet as para talibanve shqipefolesa
    Ti je rreziku me i madh per shqiptaret edhe Shqiperine.

Perderisa perkrah ti keto bisedime,atehere ti po e perkrah shkjaun qe e ka vra legjenden me familje,ti i perkrah dhunimet qe jan bo grave,i perkrah masakren e femijve.

Cili eshte rrreziku tani,ai qe vret,apo ai qe kerkon te drejtat e veta??
    (nese e kupton,do te mendosh mir)
    (nese nuk e kon,do te me citosh)

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Bes-s Lexo Postimin
    Kerko me shume informacione ne lidhje me katedralen gjigante ne Prishtine, se si eshte ndertuar ajo e cka ka pasur me heret ne ate vend. Mundesite gjithmone egzistojne.
    Pro apo kunder katedrales ne Prishtine nuk ka protestuar askush.
    Ndoshta ndonje grupe i vogel, i manipuluar nga islamistet, si keto grupet qe aktualisht po deshirojne ta shendrrojne Kosoven ne shtet si afganistanin, pakistanin, somaline etj. ku qellimisht, ne shenje proteste etj. lutet neper rruge dhe trotuare.
    Pavaresisht nga kjo, puna e xhamise dhe faljes ne trotuare nuk ka asnje lidhje me katedralen.

Atehere qenkan te perfshire ne nje ekstremizem te coroditur disa vende te perparuara ne bote sipas teje, psh. Austria?!
    Jo.
    Atje nuk lejohet falja e islamisteve neper sheshe kryesore te qyteteve apo kryeqyteteve te vendit.
    E thashe edhe me pare, situatat nuk jane te krahasueshme edhe pse duken te tille, apo pse dikush ka deshire ti paraqes si te tilla, sepse perputhen me qellimet dhe interesat e tij. Po te ishte e kunderta njerzit kurre dhe askund nuk do te jetonin ne paqe dhe pa konflikte. Po te pranonim keso krahasimesh te situatave realisht te pakrahasueshme, do te duhej p.sh. te pranonim te drejten e serbeve te veriut te Kosoves per ndarje nga Kosova.

Me fal po qe te gjithe kane deshtuar. Vizito shkollen e mesme me te afert e njihu me afer me atmosferen qe mbisundon aty. Do jesh ne dyshim je ne kopshtin zoologjik apo ne nje shkolle. Po nuk pate mundesite, kerko ne youtube se do te gjesh "material" te bollshem
    Pavaresisht se ky eshte vetem pohim yti i paargumentuar, cfare mjetesh konkrete kane hoxhallaret apo perfaqesuesit e fese, te cilet njekohesisht jane pjese e se njejtes shoqerie (apo edhe pupulli si pretendon ti) , qe ta ndryshojne situaten, te cilen, sipas teje, askush jashte institucionit te religjionit nuk e ka nen kontrolle?
    Pse do te ishin perfaqsuesit e fese ne gjendje ta ndryshojne gjendjen dhe me cfare mjetesh?

Edhe nese ajo vajze eshte nje gjeni, edhe nese ajo vajze do te ishte shprese per shtetin me te ri ne bote, edhe nese ajo vajze do te ishte ambasadorja me e mire e Kosoves?? Do ti hudhnim gjitha keto ne harrese, vetem sepse vajza mbulohet me shami? Interesante...
    Ne keso rastesh hipotetike te jashtezakonshme do ta gjenim nje zgjidhje permes ndonje dekreti presidencial etj.
    Ketu nuk po bisedojme per raste te jashtezakonshme, por per realitetin normal. Prandaj eshte e paarsyeshme te tentohet argumentimi i ideve te paargumentueshme me raste specifike apo te jashtezakonshme.

Eshte shume e lehte per tu identifikuar "veshja lavire". E ke ne shkollen me te afert, mos ngurro ta vizitosh!
    Per ty ndoshta eshte e lehte, por jo per ligjin dhe per ata qe nuk deshirojne dhe nuk pranojne sisteme diktatoriale.
    Kush ta jep ty te drejten ta quash nje veshje te caktuar si "veshje laviresh" apo nje vajze si vajze lavire?!

Jemi POPULLI
    Jo, kurrsesi nuk jeni.

Pershendetje

Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Dijetari,

Tre Luftrat e Fundit te Shqiptareve, UCK-ja e Kosoves, UCPMB-ja ne Lugine te Presheves si dhe UCK-ja Kombetare - nuk u betuan dhe nuk luftuan nen asnje flamur fetar dhe hymne fetar as te asaj Krishter, e as te asaj Islam. Por Ushtrate e te trijave UCK-ve dhane betimin dhe Luftuan nen Flamurin dhe Hymnin Kombetar Shqiptar. Dhe Shqiptaret nuk luftuan pse ne Rrezik ishin fete, por per lirine dhe pavarsine e Popullit Shqiptar.

Natyrisht se keto dy jane ceshtje te ndara, sepse asnjeherash nuk do kete lende fetare neper shkolla publike sepse do ishte nje grusht i rende per ceshtjen ende te pazgjedhur kombetar.

Por Shtrohet pyetja pse tani keta Islamista kerkojne keto gjera - kur ne ende nuk kemi sovranitetin ne gjithe territorin tone, kur digjen pikat kufitare 1 dhe 31, kur behen koncesione ne dem te Shqiptareve. Keto veprime te Islamisteve ne kete kohe vetem na demtojne edhe me teper Ceshtjen Kombetare.

Sepse edhe Deshmoret rane per Ceshtjen Kombetare e jo per ate fetare.

Feja - Ceshtja Fetare eshte ceshtje personale e cdo Individi ndersa Ceshtja Kombetare edhe ceshtje e Gjithe NE.

Sa here shoh komente te tilla,gjithmon me kujtohet thenja:
    Ne debat,kur nuk din,gjithcka eshte e mundur!!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    [B]shiqoni egeresirat ne kosove si protestojne po te njejtit jan sikur te shiqosh ket tufez [http://www.youtube.com/watch?v=_9zVj...ure=related/B]
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    A pake ngaterresa i dalin shtetit te sa po lindun?!
    .
    Ky eshte problemi ma i vogel,qe mund te zgjidhet shum shpejt,por urrejtja nuk po i le.

Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    une mendoj se kesi ngaterresa dikush nga larete i krijon,perdore dhe shfrytezon per interesa te veta.
    interes eshte kur nje dy apo disa persona (grup i vogel) marrin vetem per vete,e sju kerset per askend.
    Sot,pyete nje femij ne rrug,a vjedh xx deputeti,do te tregon

Nuk eshte interes nese mijera persona KERKOJN (nuk po perfitojn)

Faqja 4 prej 17 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •