Ti more çun, ke zgjidhje për votën, ke kujt ti japish. Rada Trajkoviç ka votuar për, Edhe disa që nuk shofin përtej hundës. Prandaj populli ka zgjidhje mos u merakos ti për votën e tyre.apo ti po e përdorë si kërcnim çështjen e votës.
Një gjë dua ta them more "dijetar", Kosova nuk ka qenë asnjëherë më e rrezikuar Për çudi tani nga njerëzit e vet. Më rrezik është kur një popull i tërë rrezikohet nga vetëvehtja se sa sa kur rrezikohet nga kushdo qoftë i huaj. Invazioni i fesë islame nuk ka qenë në kohen e Millosheviqit e as të titos, atëherë Shefqet magari ka heshtë si struci, ku ishte ai atëherë. Tani na del dhe thot se vajzat tona janë të diskriminuara. e pordhë të tilla. Po ky ka zgjedhur momentin kohë, një vakum arësimor në Kosovë, dihen shkaqet.
Gjëja që mua më shqetëson është opurtuniteti i disa deputetve dhe frika pikrisht nga kjo që kërcnosh ti.Bie fjala në një emision të RTK-së në të cilin ishin të ftuar dy deputet dhe Krasniqi me një vajzë me shami, që të dy deputetët para hoxhës u dorzuan, deshtuan me fjal tjera. Pata përshtypjen se kishin frikë se herën tjetër do të "ndëshkoheshin" nga votuesit. Kjo është e dhimbshme.
Krijoni Kontakt