Jo, mu ne kete pike ne dallojm nga jahudijt dhe cifutet. Ti asnje fakt ske per kete pohim tendin, nese ti mendon ashtu ky eshte problemi yt! Muslimanet nuk e adhurojn Muhamedin, kjo eshte shume e qarte si drita e diellit. Pra ske cka te debatosh ketu. Mund te debatosh m krishteret per adhurimin qe ja bejn Isaut, e quajn bir te Zotit, i kane ndertuar permendore, ne se bejm asnjeren prej ketyre. Madje te them troc, kush e adhuron Muhamedin, nuk eshte musliman.
Problemi yt eshte se ti mendon se deshmia eshte adhurim. Nuk eshte ashtu! Perkundrazi deshmia eshte pranim se ai eshte vetem njeri dhe profet.
Po dhe e mbaj qendrimin se skonsiderohet pik debati sepse Ti nuk solle asnj fakt per ta perkrah kete, thjesht permendja e tij ne deshmi skonsiderohet adhurim.
Loje me fjale mund te besh deri ne diten e gjykimit, mirepo une se leshoj veten, une te tregoj se ky eshte kushti yne dhe se pika yte eshte e pavlefshme. Nese ke ndonje argument kunder bujrum! Fjalet tuaja deri tani jane te paperkrahura mefakte. Thjesht nje kryenecesi dhe loj fjalesh.
"Sidomos" eshte se eshte profet i fundit, e jo se e adhurojm. Kete e nxori nga strajca yte e madhe e shpifjeve ndaj neve. Masterin le rehat. une me ty po debatoj.
A mund a smund te jete kushte ajo eshte thjesht mendim i yti, i cili per mua svlen asgje, nese ke ndonje argument bujrum. Mirepo deri tash je duke folur dhe duke luajtur me fjale, asgje me fakte. ASGJE!
Jo ngacmim, po shume fjale e sinqerte. Ti vec ma ktheve me larte, po nejse une e kuptoj se ju kur skni argumente mundoheni tem paraqitni si ngacmues. Mirepo kjo nuk te ben dobi asgje.
Hahaha. Ti se dike deshmine e plote a mundohesh te tregosh se ajo konsiderohet barazim me Zotin dhe adhurim i Muhammedit. Une deshmine e ceka se paku 2-3 me larte.
Deshmia eshte kjo: Deshmoj se vetem Allahu duhet te adhurohet, dhe deshmoj se Muhammedi eshte i Derguar i Allahut.
Nese deshiron e vnoj deshmin e pare ne nje resht te dyten ne nje resht. Sepse si duket ty thjeshte fakti pse permenden ne nje resht te duket barazi![]()
TI A JE NE GJENDJE TE DEBATOSH PA LUHATJE? Sepse deri tash asnje fakte sna solle vetem je duke e perseritur te njejten pytje.
Krijoni Kontakt