Close
Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 156
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Agani paralajmëron referendum për fenë në shkolla

Prishtinë, 30 gusht – Ndërsa ministri i Arsimit, Ramë Buja, çështjen e edukatës fetare në shkolla e konsideron të mbyllur, Partia e Drejtësisë e koalicionit qeverisës të vendit sikur nuk pajtohet me vendimin e ligjvënësve.

Lideri i kësaj partie, Ferid Agani, njëherësh monistër i Shëndetësisë, ka thënë se do të propozojë mbajtjen e një referendumi. “Mund të bëhet një referendum me pyetjen nëse jeni për ose kundër edukatës fetare në shkolla. Besoj se shumica do ta përkrahin propozimin tonë”, ka thënë Agani në emisionin Interaktiv të KTV-së, të hënën mbrëma.

Ministri është shprehur i zhgënjyer me deputetët e PDK-së që votuan kundër në Kuvend, por ka thënë se koalicioni nuk lëkundet nga refuzimi i mësim-besimit.

Agani ka pohuar se Komisioni që do të formohet do të marrë praktikat evropiane dhe ligjet në fuqi, për të dhënë një rekomandim të ri në Kuvend.

I pyetur nëse partia e tij mbështet Lëvizjen Bashkohu për protesta kundër vendimit të Parlamentit, Ferid Agani ka preferuar rrugët institucionale për zgjidhjen e problemeve.
    http://www.kohaditore.com/?page=1,13,67727
    Pershendetje

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Kunder jan ata qae e kan prejardhjen nga MAJMUNI

dhe me moral te DERRIT,

jan te knaqur nese motra i zhvishet apo gruaja si majmuneshk, dhe i ndrojn shiqimet duke u shfrenuar duke ja shiqu n jani tjetrit motrat ose gruan, kjo asht ajo qka po e kerkojn qeverija.

ne GJERMANI dy her ne jav kan msim per fe islame, dhe gjuh te huaja se ciles i perkkasin,

kurse ne jem ma demokrat se gjermont, , e po te mbrapambetur ishin kan shqiptart e zi,

ne BEOGRAD , ke te drejt me shku ne shkoll me shami
    Ndryshuar për herë të fundit nga vetima : 30-08-2011 më 15:25

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Mos u merzitni per ket , se secili ja mbaron gropen vetit.

ka pas edhe me te mdhej qe jan mundu, por jan zhduk dhe nuk egzistojn ma,

ndoshta asht per hajr , dhe doti qelin syt muslimant dhe punojn ma shum.

HAJRIT nuk i dihet.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga vetima Lexo Postimin
    Kunder jan ata qae e kan prejardhjen nga MAJMUNI
    Te gjithe e kane prejardhjen nga majmuni. Edhe ti.

dhe me moral te DERRIT,
    Si eshte morali i derrit?!

ne GJERMANI dy her ne jav kan msim per fe islame, dhe gjuh te huaja se ciles i perkkasin,
    Gjermania nuk krahasohet me Kosoven.
    Edhe Turqia ka ligje qe perkufizojne lirine fetare me shume se ne Gjermani etj, edhe pse eshte shtet shume me musliman se Kosova. Pra, ka arsye te shumta dhe te ndryshme. Nje nder arsyet kryesore eshte zhvillimi ekonomik. Shtetet ne te cilat nuk ka nafte nuk kane mundesi ti mbulohjne grate e burrat dhe te jetojne sipas Kuranit. Sepse ato ne shumicen e rasteve do te mbaronin perafersisht si Afganistani, Somalia, Bangladeshi etj.
    Edhe ne Gjermani tani shumica e politikaneve jane kunder mesimit te religionit ne shkolla publike. Ky ndryshim i mendimit ka ndodhur sidomos ne vitet e fundit dhe pikerisht per arsye te problemeve me islamin. Eshte dicka tjeter se kjo tradite ne Gjermani, e cila eshte e garantuar edhe permes kontratave ndershteterore dhe te drejtes kushtetutes, nuk mund te ndryshohet shume lehte. Kjo ka te beje edhe me interesin politik te partive demokristiane etj...

Edhe ne Beograd nuk do te lejohej nje gje e tille, po te ishin 90% musliman.
    Ne Serbi nuk rrezikohet qenja e shtetit dhe kombit serbe nga fundamentalizmi dhe ekstremizmi musliman, ne Kosove patjeter.

Pershendetje

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Kish pas shku njëri tek mektebi i hoxhes se ju kish pas desht hoxha diçka, i bjen deres nuk lëviz asnjë za, sa u largu prej aty dul hoxha , dhe hoxha i tregon se une isha duke e fal dreken e fëmijët e katundit i kam ktu t'u i msu , Si fëmijet e katundit e kurr një za hoxho unë s'nijta kurgjo .: hoxha: po aty janë nëper banka ulur krejt,po unë isha t'u e fal dreken e s'un fola , ..si fëmijt e katundit kurr një zhurm s'u ni, po me ardh te shkolla jonë një mbi bank tjetëri nër bank , një shpin t'atij kshtu janë ata te shkolla , hoxha i'a kthen ke të drejt , ke të drejte na te xhamia i mësojm se e kan baben njeri dhe rrin si njeri ndërsa ju e keni mësu se e kan baben majmun lëvizin si majmuna ( Hoxhakup Asipi)
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Citim Postuar më parë nga vetima Lexo Postimin
    Natyrisht se lejohet atje me shkua në shkollë me shami, atyre u bahet zemra mal kur shohin shqiptaret e mitura me shami. E njëjta politik e tyre e asimilimit të shqiptarëve, që ti muslimanizoj shqiptarët sa më tepër, ka dhënë fryte të mëdha përpara në Sanxhak kështu që ata me gjithë zemër u lejojnë nxënëseve shqiptare shaminë në krye.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

i/e regjistruar Maska e Lordlover
    Anëtarësuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Münster Germany
    Postime
    168
    Citim Postuar më parë nga yllbardh Lexo Postimin
    Natyrisht se lejohet atje me shkua në shkollë me shami, atyre u bahet zemra mal kur shohin shqiptaret e mitura me shami. E njëjta politik e tyre e asimilimit të shqiptarëve, që ti muslimanizoj shqiptarët sa më tepër, ka dhënë fryte të mëdha përpara në Sanxhak kështu që ata me gjithë zemër u lejojnë nxënëseve shqiptare shaminë në krye.
    Prandaj jo rastësisht gjithë deputetet serb ne kuvend votun pro shamijave...
    Ke te drejtë.

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Eshte obligative qe serbet te jene pjese e qeverise!
    Jo jo mendoj qe je gabim ketu. Obligative eshte te jene pjese e parlamentit..jo e qeverise.
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Ku jane prish xhami , ne lufte ? .

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800

Faqja 10 prej 16 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •