Nje pjese e ateisteve e urrejne besimin krishter per shkak te terrorizmit Islamik dhe fese islame.
Keta mendojne se feja islame eshte 'shtese' e besimit krishter, keshtu qe duhet ta fajesojme besimin krishter dhe te krishteret per krimet e fetareve. Keshtu kete mendojne njejte si Renea, qe e urren besimin krishter sepse mendon se Maqedonasit e perfaqsojne besimin krishter.Me kete logjike veprojne edhe keta
Si mund te shpifi kur nuk ju njoh fare ! Une ju referohem shkrimeve tua te cilet fillojne dhe mbarojne me thenie muhamedane te kuranit.Gjithcka e bazon ne theniet e kuranit dhe na mbyta me citate Harapce,e cka te mbetet tjeter pervec se te shkon mendja qe percjell kurse ne medresen alaudin.
IBU- univerzitet se jo mahi![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 28-08-2011 mė 01:04
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Shikoni ēėshtja e religjionit le tė mbetet nė vetvete si pėr mua ashtu edhe pėr juve,prandaj mos vlerso pa argument.
Ja p.sh. ju kur thoni:
Ēka mendoni ju se njė njeri e bėn mendjehapur apo mendjengushtė,nėse unė jam njėra apo tjetra sipas teje sjelli argumentet dhe arsyetoi ato. Pėrndryshe ju vetėm atė ēfarė e ndjeni po e thoni.je mendjengusht ,nuk je mendje hapur !!
PAQE!
Sė pari shpifje ėshtė tė thuani pėr dikė diēka ēka nuk e ka ai. Unė kam njė emėr 'ElyTony' tė ndryshėm nga emri i vėrtetė por jam i njėjti nė personalitet,prandaj ju keni folur diēka ēka personaliteti im nuk e ka.
Sė dyti,ajo se ēfarė unė them ėshtė mendimi im dhe mundohem t'a arsyetoj,unė askund nuk thash se ju flisni apo mendoni sikur ai person apo ajo ideologji,thjesht nuk mė pėlqen t'i vlersoj tė tjerėr si personalitet.
Poashtu tė keni parasysh njė gjė se Kur'ani nuk ėshtė i arabėve...dhe nuk mbaj asnjė tė vetmin kurs nė ndonjė shkollė fetare.
Sa i pėrket IBU-sė universitet bukur i mirė.
Pse e meritojme, cka i kemi bere ne ateisteve? A mos kam marre gjyshi im, baba im, nena ime ne 'kryqzata', a mos kam rrahe ndonje ateist ose e kam kercenu se do te shkoje ne ferr?! A mos e kom perkrah une dhunen ndaj ateisteve ose diskriminimin e tyre ne shoqeri? A mos e perkrahin krishteret shtypjen e grave?
Krishterimi s'i ka bere askujt keq o ti Xhamia, nuk perhapet besimi me shpata a kupton more ti, um kope krejt. Skom nevoje me u bo engjell, por dua te jem realist. Na urreni sa te doni, ne nuk biem ne nivelin e urrejtjesve.
Te na thojne m*t Tahiri , m*t i biri.
Po ke kercenu sa te duash ne kete forum ti se ateistat do te shkojne ne ferr .
Krishterimi si ka bere keq njerzimit , kjo po qe duhet vendos ne majen e foreve .
Mbi 1000 vjet prapambetje , me miliona te vrare nga kryqezatat , me mijera te vrare per shkak te shkences , a deshiron te vazhdoje ??
Islami ende sju vje te thoni per shkaterrim e per prapambetje Krishterizmit .
Krijoni Kontakt