cello tej tetova mas...muhabetin hic sta kam perzi,po shum mire me kapirish se cka dua te them....
e vetmja gje qe dua te te them eshte se,per nje tem se ka harxhu filani 200 000 euro,ju shkruani e shkruani,dhe me postimet e juaja ju nencmoni traditat tona por edhe tuajat...
mbase gjyshja paska shitur lopen e mjera nena yte ska apo ska pasur lop tjeter ta shes kur te ka martuar apo te te martoj....
dua te them se,sado mend te sheses ketu,ti traditat si ndryshon dot...
edhe pse ketu don dukesh se je i "mencur" po u ule ne nje tavolin me dikend nga ketu nga Shqiperia apo Kosova ti bie ne nivelin zero shoku,sepse as gjyshja ime por as ajo e ytja sdin te lexojn gazeta sic din gjyshja e dikujt nga ketu...
keshtu qe: mesohu te shohesh veten aty ku je,aty ku ke bazamentet,e jo ne polin e veriut....
persiri ti je ky qe je,rrenjet o shoku si ndryshon dot,perseri ti thua "bie shoj prmbaj shpoj,de na lage mu e toj"
sa peer stoli sa do me vendojn,jam tip njeriu qe sdo u kerkoja asgje,bile po deshten te me blejn nje pal kepuc,apo teshaa do te shkoja tek me te lirat ne cmim....
kjo qe thuah dhendri budall nusja budalle,ashtu paske pasur dhe nenen e baban ti,motren dhe enishten madje ne grup hyn gjith familja yte,e imja,lagja,fshati nerasht,dobroshti,preshefca....etj etj....
ne nje vend smund te kese aq shume budallejn....
kupto nje here e mire,se kot mundohesh te dukesh dikush,duke nencmuar doket dhe traditat e tetoves,nje njeri ndryshon,ndoshta edhe nje familje e tere-por....nje popull kurre......
ps.mungonka pusto skandinavija-per cket se dojke mahmut feratin ti hihhihi.......
dhe plsss...mos me cito me se vertet i jep gerdi forumit ju.z.arusha e bardh....
une akoma ne jete s'kam takuar nje tetovare qe te shprehet ne kete menyr sikur ju.....sepse si une ashtu edhe ti deri dje kemi ngrene buk e gjis,une per veti kam punuar dhe ne are,ne fush ne don ta dish,nena ime esht kujdesur per lop,po,po,dhe ndonjeher them sikur te dija une,do te mbaja nje,dhe...c'ka......
perseri jam ne kete Tetove ndoshta per dikend e prapambetur,por edhe sikur neser te isha jo ne skandinavi,por ne universitetin e bolonjes,une perseri do shkruaja,se babi ime ka pasur ara qe i kemi punuar,dhe nenen kam pasur amvise,gjyshja ime sdin shkrim e lexim......
Mbret nuk te bene kurora qe ke mbi kok,kupton....
te pershendes,sinqerisht....
Krijoni Kontakt