Close
Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 192
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    e si u kursekan 200 mije euro me pune te ndershme pfffffff hallall i qofte per festen qe ka ba po mos bani komente kot aman se nuk hame bar ne tjert.ne tu perfshi te gjitha trojet e duam e dashurojme fallsitetin dhe kjo eshte fatkeqesi mbarekomtare

Me siguri se munde ti kursej 200,000 euro . sepse qellimi eshte qe ai ti kursej 200,000 euro. Te shkretit nuk mendojne ndryshe ,pore vetem kurre te shkojne ne vendelindje ta shkundin muhallen dhe katundin. Ne anen tjeter po ti shiqojshe se si jetojne ne mergim nga large e veren se i ka kepucet e shkyera . Te shkretet ecin si me qene me amortizer ne kembe .

Nje pjese e madhe e gubetcive mendojne gjithe vitin se kurre do te shkojne ne vendelindje c'fare budallakishe do te bejne .Keto budallaki nuk i bejne burrat ,pore jane do hankonene qe e kane lene shkopin te lopet ne shtalle dhe kane ardhur ne evrope . Kush don ta shkunde muhallen dhe katundin ?? Hankonenja

i/e regjistruar Maska e bejmellaf
    Anëtarësuar
    08-04-2005
    Postime
    98
    Ky qenka idiotizmi me i madh qe paskam degjuar gjer tani.
    Te hargjohet nje shume marramendese per nje ceremoni te ketije lloji eshte absurd.Me ate shume parashe ka mundur ti ndertoi 4-5 shtepi per skamnore,ndersa ai e ka pare te arsyeshme te veproi ndryshe,ketu shifet edhe arsyeshmeria e tije prej injoranti!
    Turp me kulm!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga bejmellaf : 26-08-2011 më 21:28

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga bejmellaf Lexo Postimin
    Kjo qenka idiotizmi me i madh qe paskam degjuar gjer tani.
    Te hargjohet nje shume marramendese per nje ceremoni te ketije lloji eshte absurd.Me ate shume parashe ka mundur ti ndertoi 4-5 shtepi per skamnore,ndersa ai e ka pare te arsyeshme te veproi nryshe,ketu shifet edhe arsyeshmeria e tije prej injoranti!
    Turp me kulm!!!
    Vellai mire keto lloje njeresish i kemi pa ne mergim se si reagojne . Nuk jane te gatshem edhe nje kafe ta pijne ne kafeteri, sepse ju duket se humben , kurse kurre eshte fjala per lavde jane te gatshem ta hane nje these me krype.

Me siguri se keto lloje njeresish jetojne nje jete te keqe ne mergim .

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Hajte Tetovare hajte !!! Nuk te mbaje une ligjeata juve per edukate .Sa ta ka dhene Zoti te thashe !!!

Citat : Kame qene nxenese me shembullere ,dhe femija me i mire ne familje ,he,he,he,he

Edukata dhe karakteri si njeri nuk ka te beje me notat shembullore apo akademike .

Citat : Ju thate se une po kritikoje shume here shqipetaret e Maqedonise :

Hajte ju Tetovare, dalloe nje fenomen pozitiv qe une duhet ti lavderoje keto njeres ???

Tregoni ju per c'fare ti levderoje ,dhe te garantoje se pervec ne F.sh.do te shkruaj edhe ne forumet e huaja bile bile me krenari . Tregom ku te ja filloje ????

Vetem nje po ta tregoje : Hajte se po shkruaje ne nje forum te huaj se nje shqipeare nga Maqedonia, qe ka shkuare ne gurbet ne Zvicer ,per disa vjete me rradhe ka ruajtur lopet ne bjeshke ,coban dhe mbas 20 vjeteve, ka harxhuare 200,000 euro per nje syneti . Hajte e mbushja mendjen dikujte.

Edhe nje : Nje mergimtare qe per nje vite ka pastruare wc,ne evrope, bashke me familjen ,eshte pregaditur qe kurre te shkoje ne vendelindje ta """"shkunde me lodra dhe me muzike Mahmut Feratin"""". 5000 euro ja jepe Mahmut Feratit, se do ta kendoje kengen[B] Oj dora me kene, Oj dora me kene. Ku e ke mindilin qe ta kame dhene hehehehhehe . Mamute Ferati nuk i bene 5000 mije euro edhe ta matish ne kanare kotrum .[/B]

Edhe nje :ergimtari i shkrete ,500 euro ja jepe zurlexhise (xhipve ) per tju be muzike grave ne oborr 10,000 euro restorantit ,20,000 euro martesen , dhe diten e hene i kane be nuses syhire !!!!!hehehehhehe

Kush i beri nuses syhire ?? Askushi ,pore kjo familja i harxhoi parate te gjitha se e shkunde muhallen, dhe katundin, bile bile ka hy ne borxhe dhe menjehere ne kete shtepi fillon konflikti. Hajte tashe nusen dhe dhenderin ti cojme te hoxha . C'ka ju thote hoxha magjistaret : Me duket se juve ju paska xhelozi nje shtepi me ngjyre te bardhe . Kush eshte ai qe ka shtepine me ngjyre te bardhe ??? Te gjithe kojshite . Cka ndodhe mandej ?? I shkreti i harxhoi gjithe ekonomine dhe tashe duhet te hidherohet edhe me kojshite vellazenine , sepse i duket qe dikush munde ti beje syhire . Kjo nuk eshte syhire magji ,pore jane budallaki.

Tetovarja !! Ju jeni syhirbas popull .

Ju edhe kurre fleni nuk i mbyllni te dy syte

Tetovarja !!!Hajte naten e mire inshalla n'mote do ta shkundim.
    e dini cfar kete postimin tende aspak nuk e lexoj,kuptove sepse me vjen gerdi dic ta lexoj....

vec nje gje ta keni parasysh: te pakten mos u prezentoni si tetovar,sepse nje tetovare nje gje te till nuk e bene mor shoku,i vetmi ju jeni qe shkruani budallalleke per shqipet e maqedonis,ku me ato budallalleqe ju shprehni urrejtje ndaj popullit tende....

me ofendimin e traditave te ketyre krahinave,ju ofendoni edhe gjyshen dhe stergjysherit e tu,pse mos vall gjyshen e ke fis te madones helbete,e na paska tradita te tjera....

origjinen e njeriut ska fuqi qe e ndyshon o shoku....

sepse nje shqiptar i mire por edhe nje njeri i mire eshte ai qe e pranon veten ashtu sic eshte...

dhe sa per gjume,te te them te drejten interesante eshte te flesh me sy hapur,keshtu beje une,te ka ndodhur ndonje her?!!!!!

hajt se na lodh me kto shkrimet e juaja,shko shkruj ne forume te huaj,ndrysho edhe naci po deshte....
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anëtarësuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660
    dhe.....

ti nese je nga Tetova bozofcen e dish me siguri,keshtu qe,ti jo ne skandinavi te shkosh,po edhe ambasador me u bo,sen ndryshosh,100 vjet shkoll me pate,sen ndryshosh,origjinen jooo,se prap ne biografin tende do shkruhet "lindur ne bozofc" e mora si shembull ,se kot miiresh e na shet mend pa pare ketu
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Ju bofte pushka, top ju bofte lol
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Ia hoqet pluhurin serish kesaj temes Ju? : )

Per ni cope zhongel 8 faqe postime! huh : )

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    i paska ik leket sallam ketij shokut

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    As kund ne bot permes valve te radios nuk urohet synetia perveq te shqipetaret e shkret,ne vend qe keto mjete te investohen ne kultur (ne teater ne art)ku keta femij do fitonin kultur,keta rriten plaken vdesin dhe asnjeher nuk shkelin ne pragun e teatrit pershembull,kjo eshte shqetesuese,eshte dukuri qe ne kosove behen shpenzime prej me te quditeshmeve,por kjo me synetin kurqysh nuk po me hin ne kok pse duhet me festu,eshte paradoks

i love my friends Maska e *romantiku*
    Anëtarësuar
    25-01-2011
    Vendndodhja
    mes luleve...
    Postime
    176
    qejfi nuk blihet me para
    NE QOFTE SE NJEREZIT FLASIN PRAPA KRAHEVE TE MI,ATEHERE DO TE THOTE QE UN JAM NJE HAP PERPARA TYRE.?

Faqja 15 prej 20 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •