Kėtu kam disa anėtare (nofka) qė mė pelqen tė lexoj postimet e tyre, kam njohur dy antare, (njerin ne njė forum tjeter dhe kemi vazhduar kėtu) e me ta flisja edhe nė msn, por tani tė dyja i takojnė te kaluares dhe nuk kam kontakt mė me ta, dhe pėr mua jan shembulli me i mirė qė kėtu nuk mund tė njohesh njerz qė ia vlen tė merrresh me ta...andaj nuk jam i interesuar fare as tė njof as tė kem miq kėtu, se pėr jetėn reale as qė bėhet fjalė.
Mė pelqen ky forum sepse kėtu gjej info nga mė tė ndryshmet,dhe shėnime qė ngjallin interesim tek unė qė ti lexoj, ndaj edhe vazhdoj tė mbetem antar i forumit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Lordlover : 26-08-2011 mė 08:36
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlueBaron : 26-08-2011 mė 08:43
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Shpresoj te mos e kem lenduar krenarine tende. Nqs ka ndodhur diēka e tille, te kerkoj sinqerisht te me ndjesh, Nuk ishte qellimi im. Ishte thjesht nje konstatim miqsor ...
Ah, ketu me duhet te kundershtoj. I mbetem mendimit tim qe te pelqen perfeksioni dhe perpiqesh t'a realizosh ne maksimum ...
Po ne 8-vjeēare ??? S'besoj se ke pasur rival/e ...
Rikembej Rrespektet !!!
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Nuk me ka rene rasti t'i njoh e perderisa nuk mendoj se do t'i takoj ndonjehere, eshte e kote te mendosh per miqesi...
La vita č bella...
Krijoni Kontakt