Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 98
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Bah, gjithe kete referat ke shkruajtur, kur mjaftonte paragrafi fundit !!!

Miqesisht Yes*, ndonjehere e ekzagjeron me perfeksionizmin tend. Kush e di si je ne jeten e perditshme, nuk leviz e dhjeta e sekondit nga axhenda jote.

Nje kuriozitet. Ne gjimnaz besoj, klasa dhe sidomos shoqet do te kene pasur shume zili per pergatitjen tende. Tek mesuesit e vjeter duhet te kesh qene shembulli dhe gezimi mesimdhenies. Ndersa tek ata me pak te vjetrit shpetimi gjate kontrolleve te ministrise. Jam gabuar ???

Rrespekte ...
    Po flisja pėr Miqėsinė, dhe domosdoshmėrisht ke nevojė tė gjesh fjalėt e duhura, qė sado pak tė shprehin rrespektin qė kam pėr Miqtė, sidomos pėr dy personat qė pėrmenda.
    Sa pėr atė teprimin e perfeksionit, ta them sinqerisht, pa modesti tė shtirur - qė mua nuk mė ngjan as qė i afrohem persosmėrisė, lė pastaj ta teproj me tė, por gj.s.s tė falenderoj shumė pėr konsideratėn, mė shėrbeu si motivim.
    Ndėrsa pėr atė kuriozitetin tėnd, ē'tė them - kam qenė gjithmonė e pėrkedhelura e stafit mėsimor, si nė gjimnaz po ashtu edhe nė fakultet. Njė fat qė mė ka ndjekur gjithmonė

Respekt, edhe nga ana ime pėr Ty !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fleur Blanche : 25-08-2011 mė 15:08

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Kam miqesi per mbi dhjete forumiste ,me te cilet takohem ,pi kafe dhe diskutoj nganjehere temat e forumit...........................
    Dija eshte injorance e mesuar.....

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Miq e mikesha virtuale kam takuar plot ne kete forum por ne jete reale ende nuk i kam njohur.
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Citim Postuar mė parė nga RiGerta Lexo Postimin
    Miq e mikesha virtuale kam takuar plot ne kete forum por ne jete reale ende nuk i kam njohur.
    Kjo tregon qe ne jemi shoqeri e mbyllur .........
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Edhe unė jam njohur nga afėr dhe kam bėrė miq disa prej tyre. Mė janė dukur mė tė dashur nė jetėn reale.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Dalan Lexo Postimin
    Edhe unė jam njohur nga afėr dhe kam bėrė miq disa prej tyre. Mė janė dukur mė tė dashur nė jetėn reale.
    ate kafen me bisht nuku e pime ne te dy.

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Citim Postuar mė parė nga ajzberg Lexo Postimin
    Kjo tregon qe ne jemi shoqeri e mbyllur .........
    Aspak ajzberg.Mirepo nuk na lejojne kushtet ne te cilet ndodhemi qe te takohemi edhe ne jete reale. Jetojme ne shtete te ndryshem ku na ndajne mijera kilometra pastaj jemi te punesuar ketej e ato pak jave pushim qe i kemi i kalojme ne vendlindje e nuk arrim te cmallemi as me familjaret keshtu qe nuk ngelet kohe per te dale ne nje qytet tjeter vetem per te takuar nje mik virtual dhe presim qe rastesia te na takoje ndonjehere Apo nuk thone qe " Rasti eshte mbret i botes".
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

i/e regjistruar Maska e Vidasusi
    Anėtarėsuar
    11-11-2010
    Vendndodhja
    Atje diku...
    Postime
    273
    Asnjė! Ende jam i ri kėtu dhe s'kam krijuar as ndonjė miqėsi bile kėtu nė virtualitet, e jo mė nė jetėn reale!

Ende nuk i njoh antarėt mirė, por besoj se do ishte interesant tė takoj dikė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    duke perjashtuar ata qe i kam patur miq pre-forumor kam njohur plot ne jeten reale dhe ne fakt sic tha dalan jane me te urte ne jeten reale.

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    duke perjashtuar ata qe i kam patur miq pre-forumor kam njohur plot ne jeten reale dhe ne fakt sic tha dalan jane me te urte ne jeten reale.

T'gjithe gangsterra ketu mor jahu ...

Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •