Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 98
    Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Qė ta them kėshtu me zemrėn nė pėllėmbė tė dorės, kėto thashetheme pėr Station i kam hapur unė.
    Edhe nga kėto gjėra ke bėr more Kavir??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    plasen ciokollatat edhe kendeja
    une ne jeten reale nuk kam pa njeri , por ne enderr ama njeri me ka dale, sikur po me vidhte karten e kreditit, nuk e them se kush eshte
    shpjegimi i endrave thote se karta e kreditit ne ender eshte e barabarte me zemren ne jete
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    une kam njohur 3 nga miqet e mij,dhe jave vertet miq shum te mire,i rrespektoi pa mase.
    o teta mi,a do takohena najhere bashk se kum pa qi kina majaft poena tperbashkta.po e them njonen; seksin mi. kum pa qi sta perto fare ne kshu gjojnash.ene una ashu jom.
    una kom taku vetem i gru tmir,qi e kum shoqe tnushte,e ka llagapin ooooooooooo.mos u habisni mer, kshu e ka,illoj si me u habit para naj itije tstiven spillebergut ene me ja bo: oooooooooooooooo me verte je ufo tina? ja kshuna.ene vallai e kum bo shoqe tnusht.sa here qi kom qef me e pi i birr e me honger naj akullore,i rrasi i hellou ene dalim xhiro mTirone.
    nishti,per me pase qef,kom shume qefe una, ene kisha dash me taku kte jesin se m'osh duk si gru e qute dreqi,ene masanej me taku kte daktorrin 2043 qi mduket kapil i modh, po me kte do boj kujdes me u taku nmes Tirones se ky m'osh duk si talibon,qi tperdhuno ene t'thote: ho mi se ene ti bone cik qef.
    masanej du me taku kte neten qi gjith diten rri me dhom jashte,ene kom fillu me dyshu se i ka dhomet mo tbardh mbote,ene du me e pyte cer dentisti ka se mu mjon bo dhomet si me qon qynga kaftorri(kshu i thon nkosove mer,ku di gjo una).
    brouken smajlen du me e taku me e pyt iher: po kush ta ka thy buzeqeshjen ty mi goce qi tshkoj tja thyj kafken aqe ku osh,se kshu o nazja,zduhet me e nxef shum se masanej zdi cer bo ajo.
    u lodha tu shkru,cer mka gjet ene mu,s'osh tu mzon gjumi,kum pas i sherr tvogel me burrin,mthote qi ti nazlije je tu nejt shum mkompjuter.po cer ke ti mer mazllum? kshu i kom thon.a mos jom tu mungu ndetyrat bashkshortore? jo.a mos jom tu t'thon gjo qi je tu mtradhtu me at gjimnazisten shalgjate,Elisaiden? jo. ather pse mbi mqafe? cer jom tu tbo?

kshuna pra,osh bo keq me taku i rob tmir ene me kalu i ore tu bo muhabet pa tca koken a je e martu a jo.cuna zdu me taku shum se kta aty e kon menjen,ke hoteli me shku me bo dashni,po nazja s'osh ashu, bo icik gallat po osh e nershme.
    hika nishtina se sot kom la gjith diten,jom bo telef.noten.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plot : 23-08-2011 mė 18:39

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    loll

deri tani me asnje, por do me pelqente te te takoja disa goca te forumit
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    loll

deri tani me asnje, por do me pelqente te te takoja disa goca te forumit
    Po ku ishe me heret lol edhe une aty mendjen e kisha..e kisha llafin se,a te kryen pune vetem emri
    Mir e fillove, ja c une e bera hapin e par...Bera shaka moj izi, ktu jemi si familje e te kom motrushe.
    Kom nji para-perftyrim se nji numer i madh forumista jon vertet njerz te ditur,serjoz,e me atdhedashuri e besa edhe shqiptar te mir e TE MDHENJ.
    Me duken kogja te pushkes e te pendes:Plaku,Dy Agimat,Projekti 21 me Adem Gashin,...ka shum ...vertet, po si idol e kom Suden ,po kah fundi edhe ajo po behet si e pa njohura ,ku edhe pse jon si mjalta thon na mungo sheqeri.Izi esht e fort ,Ariani tb,edhe Ylli i Dukagjinit nuk po duket ,valla edhe ai me Helenen e me kto se po ja harroj nikun jon te mrekullushem.
    Une per vete them shpesh, jom ber si Ai trimi me pak shum shok.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hmm meduket ke cituar anetaren e gabuar lol

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hmm meduket ke cituar anetaren e gabuar lol
    Regjiina ose Rexhina,jeni ju, po!!!,ather si perfundim dal me konstatimin se e kom gabuar brendin e temes..pra ste kom motrushe.
    Ku paskam gabuar kure?? ..jo, jo spaskem gabuar se ate qe e thirra ma beni hoooj
    mos i mer per zemer kto llafe ,dhe nese ke dyshim ne sinqeritetin tim ,te betohem se po e terheq fjalen motrushe dhe po te them vllazrushe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahahah ooops me fal me vertet mendova sikur e kishe me izadoren meqe the 'izi"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Ke te drejt por disi sikur me dukesh me dy nica aaha
    oki me fal per pjeset e shkruara qe jon si te dyshimta.
    naten e mir Rexhi-na

i/e regjistruar Maska e xhibi
    Anėtarėsuar
    22-01-2009
    Postime
    73
    Une u njoha me njeren ketu, u martuam, pastaj e ndava se me tradhetoi me njerin qe njohu ne nje forum tjeter. Per femijet akoma s'eshte vendosur ku do aderojne.

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •