o plot,po te kaloi rruga neper kosoven time heroike martire, te dashur,me probleme ne veri,edhe besa Hages i dul pune me te,me kryetaren e pare femer ne ballkan,oooooo me gjith zemer te pres si mysafiren time, dhe kam nje fixim,ngase une e dua fort fort ,aq mundohem ti impresionoj mysafiret qe pres sepse dua te ju duket edhe atyre njejt si mua...e beje lemsh bre kosoven ti gjej pikat ma te bukura te saj.
![]()
Une per vete njof dy antar te forumit,dhe me disa te tjera frekontohemi edhe me msn,shpresoj qe se shpejti nje dite do te takohemi.
Deshira me e madhe eshte te takoj "PLOTEN".![]()
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
Bah, gjithe kete referat ke shkruajtur, kur mjaftonte paragrafi fundit !!!
Miqesisht Yes*, ndonjehere e ekzagjeron me perfeksionizmin tend. Kush e di si je ne jeten e perditshme, nuk leviz e dhjeta e sekondit nga axhenda jote.
Nje kuriozitet. Ne gjimnaz besoj, klasa dhe sidomos shoqet do te kene pasur shume zili per pergatitjen tende. Tek mesuesit e vjeter duhet te kesh qene shembulli dhe gezimi mesimdhenies. Ndersa tek ata me pak te vjetrit shpetimi gjate kontrolleve te ministrise. Jam gabuar ???
Rrespekte ...
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
HahahahaShume e nolte osht kjo Nazlija. Qi thu tina Nazlije, kom pas nji goc m'klas me ket natyren e qeshme qi ke tina. Vallai kur t'lexoj Ty, m'duket sikur jom t'u nigju ate. Ene m'pamje s'duhet t'ndryshoni shume.
Nazja duhet t'i ket kalu tridhetat me kohe, me siguri me flok t'shkurtra dhe me vize ne one. Pak e shkurter me trup dhe ca bufaliqe ose topolake, ballkon te bollshem ene gjithmon me buzqeshje ne fytyre. Fjalet "t'keqen un ty" ene "t'u bofsha un ty" duhet te jene me shumice ne jeten e perditshme t'Nazes. E kerkume nga shoqnia dhe lezeti tavolines.
Kaq mjafton besoj. Ho mi Nazlije sa perqind kom gjet nga "Nazja" vertete ???
![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Po jam njojtur me nje nga afer edhe me nje tjeter ne msn....i kam shume larg qe te dyja fatkeqesisht.....
meshkujve sju kam besim ta bejne tecin pa mare vesh....
njo edhe dy anetare shume te vjeter ketu po i kam humbur nuk futen me ketu ishim njojtur ne nje mbremje qe u be ne athine...
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
eh mer baron mer baron,po qi qeke gjo e qute ti? vallai se kom dite.
tgjitha i ke gjet,me perjashim qi sjom bullafiqe.me t'thon tdrejten ballkonet i kom sa tuat aty ke avantari qi mke von.i kshu i kom.95D.gjith mahalla mi ka zili.ene tme shohish tina kur dal qy me mjes me shku mpun: tgjith pencionistat e lagjes tu mpa ka nolt.ene una si per inat: tak tak tak tak mtrotuar.cer me t'thon,mka dejt Zoti ene gjynof me u qa.
meqi ra llafi,mbohet qefi qi po tkujtoj naj shoqe osh gjo e mir.e kom me gjith men,ska naj gjo tkeqe ktuna.
du me taku ene kte helenen se mka bo cik xheloze si e ma veten.cer buzkuqi ka,cer kpucesh me cer takash,mduket si gru qi e ma veten ene i bo cunat per spital.kshuna.
teta mi dreq,vallai kom per tardh iher mprishtin ene kom per ta bo i zo.se je shoqe per smari.i rruge e dy pun: ene pime naj birr ene tboj naj pytje si me pas mo shum seksapil.se kshu mtha i nate mazllumi:naze,shif mi dreq boj naj gjo se tka hik fare seksapili.vallai i thash kte seksin hala aty e kom po do shof mos boj naj gjo per kte apilin.kshu mi teta,kina per tu kerrnoq,e kom me gjith men.kom per tshkrujt mceftas,kupto ti.
hika nishtina u shkatarrume per gjum,spo morim vesht cer date ina.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Plot : 24-08-2011 mė 17:39
Femrat kanė e forumit,kanė goxha stil;
Edhe po kishim takuar ndonjė member tė forumit... ĖSHTĖ FEMĖR !!!
Nuk bėhet fjalė tė takojnė mashkull.
(kėto lulja mos mė prek,jo tė gjitha).
Pritet citimi i postimit tim me replikėn:
Po pse ,pėr tu takuar je ti ???
![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Krijoni Kontakt