Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 98
    Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Nuk jam i sigurte nese me ke kuptuar drejt, nuk eshte pune kompleksi, eshte pune pervoje.

Ne prizmin e pervojes tende ke te drejte. Por edhe une flas nga eksperienca ime neper nja dy forume te huaja. Problemi i pare qendron tek temat gjysem-tabu, pastaj tek pikepamjet rreth nje argumenti te caktuar. Kulmi jane temat tabu.

Ndersa per "ata" nordiket dikush me ka thene qe nuk e kane kompleksin e temave te tilla ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Kam lidhje virtuale me disa forumiste. Sikur te kisha mundesi do i takoja ne jeten reale ku i dihet ndonje dite. Jemi mike ne faqe tjeter sociale and to be honest are wonderful people.
    I LOVE GOD

j&g

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Njof shum sidomos nga Boston,New york,New Jersey, Chicago

vajza cuna te tere te shkolluar nick name ska rendesi
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Ka te tille qe presin me shume se sa qe duhet nga miqesite ne interenet dhe nuk ofrojne asgje, ose kerkojne te iu nenshtrohesh hireve te tyre dhe me e keqja shoesh edhe bindjeve te tyre politike, sa qesharake...
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    po nga ky forum nuk kam takuar askend ..as llafe e as kafe ....ne shiqperi kam qene atyre pak qe kam komuniku ketu i kam ftu qe atje te takoheshim po ato te mijat ne vesh te shurdhet ose ose e kane kapur me qellim ftesat .....

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Ndoshta nuk e imagjinoni dot takimin me dike qe keni njohur ne forum,,,por me besoni eshte nje ndjenje shume shume e mire dhe fundja c'te keqe ka nga miqesite e reja...(armiqesi kemi sa te duash dhe nuk na duhen akoma te tjera)
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

E Humbur Maska e elsaa
    Anėtarėsuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Kam takuar disa nga anetare te forumit dhe jemi bere miq shum te mire. Per kete nuk jam aspak pishman, biles kur na jepet mundesia takohemi her pas here....dhe jane shummm te mire.

Dhe me kete rast po i pershendes te gjithe miqte e mi, qe per mua nuk jane me miq virtuale, por miq te vertete.
    Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Te lutem mos me bjer me qafe.
    Sejcili le ta interpretoje si te doje ate qe thashe.
    Nuk te kam vleresuar ndonjehere as nga inteligjenca jote dhe as nga karakteri yt siperfaqesor prej qytetaro-katundareje.
    Te jesh katunare ne shpirt dhe mendje nuk fshihet dot nga pashaportizimi ne qytet.

Megjithate kush jam une te te gjykoj perderisa keshtu te ka krijuar natyra?
    E shikon edhe vete ben dallim fshatari edhe qytetari edhe kritike?
    Haron shpejt kujtohu mire edhe mos rend te tregohesh si fshatar zemer mire sepse ke bere shume here'' kritike'' me te rende se sa te bera une.
    Une nuk bera kritike ne fakt sic tha edhe YESI me siper thashe thjeshte mendimin tim qe shet shume qese edhe kete e ben po thuaj ne cdo postim....
    mund ta kuptosh ndryshimin midis fshatarit si puna tende edhe qytetarit si puan ime

por nuk besoj se do te arish ndonjeher sepse egoizmi qe ke nuk do te ta lejoje kurre
    ka plot fshatar qe kane vetem emrin e fshatit ne pashaposte si vend lindje por asgje me shume ,edhe jan qytetar edhe kaluar qytetarit por ka edhe plot sic the edhe ti qe ne fytyren e tyre edhe ne karakter e tregojne cdo dite nga veprimet se jane pak me mbrapa se asfalti edhe pse kam marre pc ne dorre duke lene lopaten.
    E mbyllim me mire me kaq?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga HELEN OF TROY : 02-09-2011 mė 17:41
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    me qit helenen isha dal se edhe vet si Akili jam hahahaha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY
    E mbyllim me mire me kaq?!
    Po une nuk kisha ndermend te hapja gje, vete me re ne qafe duke u tallur. Nese nuk e ke vene re nuk jam tip qe kerkoj sherr.
    Nese ti e ke patur pa te keq dhe pa tallje ate kritiken tende atehere me fal se te paskam paragjykuar une.

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •