...vijn vaporat o shoc, vijn, me shum se 7 vjet nuk vonohen....
....xhamiat duhet sa me te medhaja, sa me te shtrenjta dhe sa me te bukura te ndertohen, vetem kete gjuhe e kuptojn armiqet tane....akcio e reakcio....po mos te ish njera, nuk do te ish tjetra....dhe fillimin e bejn cirkuzat e forumit tone qe i paskan mbush dhejtra faqe ne kete rubrik per mos me thene as nje fjale me vend....mos me tregu nje shenje kombetare......shqiptaret jane musliman, xhamia eshte pjese perberese e jetes se tyre....nisur nga ki realitet tash do ti thurrim perfundimet....e jo mbi baza revizioniste dhe me frymen me pesimiste qe ekziston, pervec se harxhime te memorjes se serverit nuk sjell gje tjeter fryma e harxhuar ketu.....pra, nese ne shkup ndertohet kryqi 70 metra, eshte me se normale te ndertohet minarja poashtu se paku 70 metra....nese ne veri te mitrovices ngrejhet nje kryq 7 metra, eshte me se normale te ndertohet xhamia me e madhe ne kosove....pa njeren, nuk ekziston edhe tjetra....disa pune jane te thjeshta ne natyren e tyre, aman te kuptueshme....
tung
albanish by nature
...si erdhe ne kete perfundim ti shoqi ???
...ti a je fare shqiptari a cka je ???.....kosovaret i rrezistuan socializmit pseudosslav, i rrezistuan diktatures milosevicit, e natyrisht dhe pa asnje dyshimi do ti rrezistojn cdo tentimi antikosovare....thuaj, mjere per mua qe nuk kam gjak kosovari......se atehere da dija, kush dhe cka eshte shqiptari.......disa ketu me duken sikur kjo gjenerata e fundit e vogelushave perendimore te cilet tan dite rrijn pas kompjuteri, faqet e zbardheta si bora (nuk ja u sheh dielli as ne piken e veres), mbipeshe dhe me 25 vjet mbi suppe akoma banojn tek prinderit.....kurse per "fillozofi" dalin te paret....
tungi
Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 08-08-2011 më 02:19
albanish by nature
ti dukesh qe nga firma qe sje shqiptar ore kopuk shehid? wtf
Nete nuk jam kundra qe kosova ka minoritete te ndryshme por ne shumic kosovaret i jan afruar shum arabeve turk.Ti dhe soni,tjeterher informoheni me mire,para se te thoni fjale pa lidhje ketu ok.
Ne Kosove jetojne minoritete te ndryshme,pse keni degjuar disa fjale turke,apo boshnjake ,nga erdhet ne perfundim se aty zoterojka turqishtja ncncnc..
nejse rrespekte nete
Partizoni
Burra na shpetoi turqia,
tani do te falemi tere diten me byth perpjete, dhe cdo gje do te vaje ne rregull..
Sinqerisht me erdhi nje ide katastrofale, nese e analizojme kete faljen me byth-e perpjete,
nuk mund te jete nje nderim per nje zot ne qiell nese e ngrehim byth-en me larte se koken!..
Apo jam duke ngaterruar noi gjo?![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Pra me pak fjale, ti je per asimilimin turk te Kosoves, kthimin e Kosoves ne koloni turke, sic ishte 100 vjet me pare. Nuk ka se cfare ju duhet shteti atehere, nuk ka se cfare ju duhet as pavaresia, behuni Turqi Evropiane si ne kohen e Bab Sulltan Abdyl Hamidit dhe te gjitha problemet e Kosoves kane per tu zgjidhur sa hap e mbyll syte. Mentaliteti yt eshte mentalitet i nje njeriu te asimiluar e pa identitet, identiteti i vetem i te cilit eshte identiteti i pushtuesit.
Une nuk jam kunder ndertimit te xhamive ne Kosove, pasi tek e fundit eshte e drejta e banoreve te Kosoves qe te ndertojne xhamite e tyre. Por jam kunder ndertimeve te tilla qe behen jo per motive fetare, behen per motive politike dhe asimiluese. Nese Turqia do te ishte e sinqerte ne ndihmen e saj per komunitetin musliman shqiptar ne Kosove, e kalonte ndihmen e saj nepermjet Bashkesise Islame te Kosoves, dhe e linte ne doren e Bashkesise Islame qe te ndertonte xhamine, aty ku nevoja e besimtareve eshte me e madhe, dhe jo aty ku i do qejfi politikes se jashtme turke. Lajmi si ky me i siperm, eshte ne vetvete nje shkelje me te dyja kembet e autoritetit te Bashkesise Islame ne Kosove, e cila perfaqeson e flet ne emer te mbare komunitetit musliman ne Kosove.
Albo
Kryetari i Mitrovicës Avni Kastrati theksoi se ndihmat e vazhdueshme që Myftinia e Komunës Bajram Pasha ka ofruar për qytetarët e Mitrovicës. Pushteti lokal i kësaj komune është vëllazëruar me dy komuna të tjera të Turqisë dhe ka një bashkëpunim shumë të mirë edhe me komuna të tjera, të cilat po ashtu kanë ofruar ndihmë në forma të ndryshme për mitrovicasit.
Pra ndertimi i kesaj xhamie po behet ne harmoni te plote me strukturat lokale te Mitrovices.
The Capital
Burri 1 X flet !
ka per te ardhe dita kur turku ka per ti zhduke serbet prej mitrovice. per kete arsye ia vlen te ndertohet xhamia. eshte thjesht strategji per te mbijetuar. ndryshe gjuha jone do zhduket si e shume popujve ne france, spanje, belgjike(basket, bretonet, flamishet, alzasienet).
Krijoni Kontakt