Close
Faqja 28 prej 28 FillimFillim ... 18262728
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 274 prej 274
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...vijn vaporat o shoc, vijn, me shum se 7 vjet nuk vonohen....

....xhamiat duhet sa me te medhaja, sa me te shtrenjta dhe sa me te bukura te ndertohen, vetem kete gjuhe e kuptojn armiqet tane....akcio e reakcio....po mos te ish njera, nuk do te ish tjetra....dhe fillimin e bejn cirkuzat e forumit tone qe i paskan mbush dhejtra faqe ne kete rubrik per mos me thene as nje fjale me vend....mos me tregu nje shenje kombetare......shqiptaret jane musliman, xhamia eshte pjese perberese e jetes se tyre....nisur nga ki realitet tash do ti thurrim perfundimet....e jo mbi baza revizioniste dhe me frymen me pesimiste qe ekziston, pervec se harxhime te memorjes se serverit nuk sjell gje tjeter fryma e harxhuar ketu.....pra, nese ne shkup ndertohet kryqi 70 metra, eshte me se normale te ndertohet minarja poashtu se paku 70 metra....nese ne veri te mitrovices ngrejhet nje kryq 7 metra, eshte me se normale te ndertohet xhamia me e madhe ne kosove....pa njeren, nuk ekziston edhe tjetra....disa pune jane te thjeshta ne natyren e tyre, aman te kuptueshme....

tung
    Nje logjike shume e thjeshte .

Profeti Muhamed ,pasi qe e cliroi vendin urdheroi te ndertohen xhamiat faltoret.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ka per te ardhe dita kur turku ka per ti zhduke serbet prej mitrovice. per kete arsye ia vlen te ndertohet xhamia. eshte thjesht strategji per te mbijetuar. ndryshe gjuha jone do zhduket si e shume popujve ne france, spanje, belgjike(basket, bretonet, flamishet, alzasienet).

Shqipetaret duhet te kene strategji , Jane dy aleate te realte qe shqipetaret duhet te kene respekte .

Eshte Amerika ,dhe Turqia . Duhet te jemi krenare , qe keto dy fuqi i kemi miqe dhe dashamire.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Albo nuk dij une ku e sheh ti se une jam i asimiluar dhe jam per nje kosove nen udheheqje te sulltaneve? Mos e haro 1912 cfar te ben serbet pasi osmanlijt i leshuan keto troje. Eka dit Is boletini ma mir se ti cfar dmth sulltani per ne por i keni shtremberu gjitha o Albo e tash ju vjen keq ta pranoni realitetin.

Kush tha ty se turqit skan me BIM-in marveshje per ndihmat per xhamia? Cfar din ti per xhamiat pash zotin?
    Jetë e rëndë.......!!!

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Te gjithe diplomateve te vendeve perendimore, qe me te vertete ia duan te miren Kosoves dhe te gjithe shqipetareve u eshte shterrur zeri dite e nate duke theksuar se Kosova ka vetem nje rrugedalje, e ajo eshte zhvillimi sa mi shpejte dhe me i madh ekonomik, vetem kjo rruge e forcon shtetin ekonomikisht, politikisht, ushtarakisht, etj., dhe e ben vertete te pavarur, sepse kur ke prosperitet ekonomik dhe rezerva materiale mund ti arrish te gjitha, atehere mund te posedosh armate te forte me hangare plot F16, F22, pastaj le te afrohen armiqet e le te lozin me ne si ne te kaluaren. Vetem ky do te duhej te ishte caku i cdo shqiptari qe e do memedhene. Por cfare t'besh, per momentin e kemi nje elite politike cobaneske qe me shume jane te zene ti mburren botes me varferine mendore qe kane dhe si te shtojne sa me shume lektet personale ne kurrizin e popullit te varfer dhe ne korrupcionin ndaj firmave te huaja qe kane qene dhe jane te interesuara te investojne ne Kosove.

Tani sa i perket Turqise, nese eshte fuqi ekonimike dhe na e do vertet te miren atehere do ishte me e udhes te ndertonte nje fabrike ku mund te punesoheshin te rinjte, do te pavaresohenin ata personalisht dhe me taksat dhe me buxhetin e tyre do te forconin shtetin, i tere regjioni do te ishte me me prosperitet dhe me i perparuar. Une personalisht per nje gjest te tille do e ngritja ndihmen e Turqise ne qiell dhe do e falenderoja pamase si nje aleate e vertete. Por Turqia e nderto nje xhami, per te budallakosur edhe me shume popullin, se ekonomi shtetrore prej nje xhamie ska, vetem per hoxhen qe mbledh leke prej injorantave dhe nxit perqamje sa me te madhe fetare duke i afruar injorantet me shume prane arabise sesa Shqiperise.

Apo, ndoshta kam filluar edhe une te behem injorant, se nuk gjej ndonje shkak ti gezohem ketij aksioni!
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Faqja 28 prej 28 FillimFillim ... 18262728

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •