Close
Faqja 25 prej 28 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 274
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Dhe nje here po e theme, qe shqiperia me kosoven dutet te bashkohen forcohen ushtarakisht (Turqia eshte rasti ideal per kete) dhe duhet ta sulmojne serbine..
    Hakmarje deri ne nje...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Zarushja Lexo Postimin
    Hahahah njoni mos bre burre se ua ngjall friken ,ketyre kur ua permenden Enverin 100 vjet nuk ju hiqet frika.t.
    Ne me Enverin ju me Serbin. Aty-aty jemi biles ju me keq se i keni akoma gjalle e neper kembe.. Ne e kemi varrosur. Ju duhet te jeni me te frikesuar se ne gjersa i permendni vend e pavend e etiketoni shkije cdo person qe ka mendim te kundert me ju..
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    o s0ni nuk merzitem dhe as qe me plas shume nga opinioni jone, dhe i dikujt tjeter si ty, per kete te betohem ne Zot, por ajo qe desha te theme eshte hipokrizia juaj. Kur dikush shane apo ju diskreminon ne eu, ju filloni e quraviteni, duke kerkuar djalog kulturor demokratik, ndersa me muslimanet e ndryshoni, duke treguar fytyren tuaj te vertet.
    Kur dikush ju sqaron ne menyre kulturore demokrate, ju filloni e shani, e ofendoni. Un ju njof, dhe prandaj ju jap vetem dajak, se ashtu ju merni vesh dhe rini urte, por desha ta dine dhe muslimanet e tjer te forumit sepse me kritikojne kur ju shaj...
    Ju ne fakt shquheni shume per kulture demokratike, aq sa dhe statujat nudo ne galerine e arteve po ju shqetesojne, ndersa europianet s'duhet te shqetesohen nga ninxhat rruges qe te trembin, hehehe , toleranca!

U e paskan ndertu..., o sa mir, tani perfundun edhe hallet e Kosovs...
    Ta ndertojn pse mos te ndertojn, kishte nevoje Kosova per kesilloj godinash... - i shtojne prestigjin n'Evrop...! Sa ma e nalt minarja aq edhe prestigji
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ju ne fakt shquheni shume per kulture demokratike, aq sa dhe statujat nudo ne galerine e arteve po ju shqetesojne, ndersa europianet s'duhet te shqetesohen nga ninxhat rruges qe te trembin, hehehe , toleranca!
    Po prandaj qenke e hidheruar me Islamin, sepse nuk te lejon te dalesh nudo jashte!!!! Faqa e zeze qenka oj goce, dhe sja vleka me diskutu me nje njeri si ty..
    Sikur ti te pjyesesh mamin, babin, tezen, hallen,dajen, xhajen tend, te gjithe jane te nje mendimi si muslimanet..
    Nqf se ti ke per qellim mdrojtje e nudizmit ne shqiperi, ateher duhet ta fillosh nga njerzit e tu te paret..
    sa turp per ty.....

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Po prandaj qenke e hidheruar me Islamin, sepse nuk te lejon te dalesh nudo jashte!!!! Faqa e zeze qenka oj goce, dhe sja vleka me diskutu me nje njeri si ty..
    Sikur ti te pjyesesh mamin, babin, tezen, hallen,dajen, xhajen tend, te gjithe jane te nje mendimi si muslimanet..
    Nqf se ti ke per qellim mdrojtje e nudizmit ne shqiperi, ateher duhet ta fillosh nga njerzit e tu te paret..
    sa turp per ty.....
    Po flasim per statuja ne galeri dhe jo per lakuriqesi ne rruge. Mos u hidh nga dega ne dege.
    Pastaj une s'dal nudo por as e mbuluar koke e kembe. Fakti qe nuk pelqej mbulesen nuk do te thote qe dal nudo dhe perkrah nudizmin.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Po flasim per statuja ne galeri dhe jo per lakuriqesi ne rruge. Mos u hidh nga dega ne dege.
    Pastaj une s'dal nudo por as e mbuluar koke e kembe. Fakti qe nuk pelqej mbulesen nuk do te thote qe dal nudo dhe perkrah nudizmin.
    E di une ti i ke fajet te gjitha se prej teje marrin shembull ata njerez qe nuk bohen myslyman nga keto idete e tua te kalbura.Si mi goce nuk mbulohesh koke e kembe????Ca robi je amon.Duhet te mbulohesh sidomos ne behar se eshte teper higjenike me ndejt gjithe diten perjashta edhe te besh dush 1 here ne dite.Mos me rente rasti me te pas afer ne sedilen e trenit.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    E di une ti i ke fajet te gjitha se prej teje marrin shembull ata njerez qe nuk bohen myslyman nga keto idete e tua te kalbura.Si mi goce nuk mbulohesh koke e kembe????Ca robi je amon.Duhet te mbulohesh sidomos ne behar se eshte teper higjenike me ndejt gjithe diten perjashta edhe te besh dush 1 here ne dite.Mos me rente rasti me te pas afer ne sedilen e trenit.
    Mos e pyet se kam punuar me ca te mbuluara qe kur vinin ne pune hidhnin nje liter parfum cheap qe te kundermonte. Besoj se e hidhnin per te mbuluar eren e djerse. Apo s'kam qene dhe shtatezane ne ate kohe!

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Mos e pyet se kam punuar me ca te mbuluara qe kur vinin ne pune hidhnin nje liter parfum cheap qe te kundermonte. Besoj se e hidhnin per te mbuluar eren e djerse. Apo s'kam qene dhe shtatezane ne ate kohe!
    Te paska dal kalamoni qejfli parfumesh.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Shitesi ne Shqiperi u merzit shume per momentin, por e pa qe pyetjen nuk e kisha per ofendim. Edhe po te me shante, do me mjaftonte ta bente ne shqip qe ta merrja vesh pergjigjen e pyetjes time. Sot po i ndihmon Turku dhe neser mundet ti ndihmoj India? Ca pastaj do vishemi si Indianet me nje pike te kuqe ne mes te ballit? Kaq te pa vlere e kemi identitetin ne Shqiptaret qe te shitemi mbas lekut. Mbase ti vete kaq pak vlen, por jo une.

Mire une qe ika nga atdheu. Po ti qe je aty c'ben? Vjen tjetri per te rregulluar floket tek floktorja ne Kosove dhe vajzat e reja punojese aty, llap-llap flisnin turqisht. E duhet ti thote emigrantja prej shqiperie qe eshte mysafire ne Kosove "mos ju duket vetja turqe, se jeni Shqiptare"....e keta vajza pergjigjen "marrim mallin (make-up) nga turqia, prandaj flasim gjuhen e tyre". E te vazhdoj e ti thoje qe tani ne Shqiptaret u beme dy shtete duhet te bashkohemi me shume me njeri-tjetrin. Kurse nje gjyshe ulur aty te buzeqeshte nga fjalet qe degjonte prej mysafirve nga shqiperia. Apo ty te behet qejfi kur i degjon te flasin turqishte ehhh? Ku eshte mikepritja e shqiptarve qe e kane per here te pare viziten ne Kosove, dhe as shqip mos te degjojne. Mire une se kisha problem se nuk ishte hera e pare, dhe e dija qe keto vajza ishin pakica. Por njerezit qe ishin me mua per here te pare cfare pershtypje paten? Turp.
    Nen tereza qfar ka qen sepse me sa di une shqip ska dit ?

make-up kjo fjal soni po te bejka turqeli a, ne kosov me shum perdoren fjal angleze se sa turke dhe nese sot vjen ne kosov eshte e pamundur te shetitesh neper qytet e te mos i shohesh shqiptaret duke folur gjermanish anglisht italisht etj athua sipas teje qka jan kete por eshte shum veshtir te takosh njerz qe e flasin turqishten perveq ne prizeren dhe ne vendet ku jetojn turqit dhe ata jan me kombsi turke,

Ne kosov pothuajse te gjith qe jan mbi moshen 35 vjeqar qe jetojn ne kosov e din serbishten dhe sipas teje edhe kete qenkan shki ,edhe mijra deshmor qe dhan jeten qe ne te jetojm te lir e dinin serbishten dhe luftuan kunder serbit

Mos harro soni se nga shqiptaret qe jetojn ne kosov me se shumti flitet serbishtja englishtja gjermanishtja italishtja frangjishtja spanish etj por shum pak ka qe flasin turqisht

Une soni jam qind perqind i sigurt se femijet e mi do flasin shqip pa marr parasysh se do perdorin edhe fjal te huaja si turke serbe anglishte etj por me rendsi eshte se ata 99.9% do perdorin fjal shqipe ,por nese ju jetoni ne shba vall si do flasin femijet tuaj jam shum i sigurt se nese keni femij ata kur te komunikojn ne mes vete do komunikojn englisht ,sepse pothuajse te gjith femijet qe jan lind dhe rrit jasht trojeve shqiptare per ta gjuha shqipe eshte ne rend te dyt

Por ju nuk jeni kunder gjuhes dhe kombit turk por jeni kunder fes islame qe i perkasin mbi 90% e shqiptareve andaj boll ma se na lodhet me mir eshte qe ti kushtoheni fes suaj familjes suaj se sa te mirreni me gjera te till qe me qdo kusht mundoheni ti poshtroni bashkaddhetaret tuaj kjo eshte turp per ju

Une mburrem qe nuk jam ne mesin tuaj mburrem sepse mua sme pengon feja e asnje shqiptari por nuk me pengon as gjuha qe flasin ata dhe kurr ne jet sdo urrej asnje shqiptar pse ka nje fe tjeter dhe qe perdor nje fjal te huaj sepse sot nuk ka asnje shqiptar qe flet gjuhen shqipe pa perdor fjal te huaja kjo eshte gje e pamundur
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 25 prej 28 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •