Close
Faqja 12 prej 30 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 296
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    sa te quditshem jemi ne shqiptaret shqetesohemi se po investojn turqin ne trevat shqiptare dhe nuk shqetsohemi fare se greku bleu sharrcem ne elez han me nje qmim qesharak pra gjigantin e cementos ne kosove qe vetem a mundet me prodhu per shitje ska nevoj te gajlohet hiq, te kthehemi kush eshte greku e kush eshte turku, pra turku edhe nese nuk na don hiq, ai eshte i detyruar te na doj per inat te grekut e rusoserbeve se me ta ka hasmerin me te madhe kurse greku eshte armiku jon me i madhi madje edhe me i madhe se serbi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin

Nuk mundemi te jemi te hasmuare me gjithe boten ,pse s'kemi qene te zotit ti mbrojme tokat tona .

Aleatet e shqipetareve mbeten Amerika, ne njeren ane ,dhe Turqia, ne anen tjeter

Tokat tona shqipetare ne ballkane me deomos kerkojne aleate te fuqishem ekonomik ,ushtarak strategjik dhe politik, per ndryshe ne shqipetaret nuk jemi te afte ti rregullojme punet tona .

Cdo popull i vogel e bene nga nje aleate te fuqishem.
    or mik i nderuar, nje fjal e urt popullore thot kingji i but i thith dy nana, pra perse ne te mos kemi mik edhe ameriken edhe turqin, qe then me kjart pa kto dy shtete nato nuk leviz dot hapin, por ne kemi problem kryesor tekrishteret qe me qdo kusht duan hasmerin me boten islame dhe ne njefar mynyre ja kan arritur, ata madje qiten ne kurth edhe hasan prishtinen kur i ndjeri kishte arritur te bind sulltanin qe ti bashkoj 3vilajetet shqiptare ne nje vilajet dhe te marr nje autonomi territoriale qe do ishin bazat e shtetit ne rast te shperndarjes se perandoris do behej shtet automatikisht dhe do ishte krah i djathte i turqis por kto plane ja prishen tekrishteret shqiptare qe kur morren vesh per ket marveshje u ngriten ne kemb dhe nxiten luft me di gjo lula e do maskaralaqe dhe keshtu sulltani u zemrua se po tia japesh doren te marrin edhe krahun, pra tekrishteret me qdo kusht deshen konfliktin shqiptaro turk edhe sot ata duan me qdo kusht me nxit hasmerin ne mes shqiptareve dhe botes islame qe do na kushtoj shum si komb

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    sic shihet te turqizuarit dhe ne kete teme nuk jane te pakte, ajo cfar ve re une, jane turq jashte territorit te republikes shqiptare.
    kanceri turk po godet keq maqedonine dhe kosoven, po krijohet diference e madhe mentaliteti dhe kulture ketej dhe andej.
    me vjen keq por une refuzoj te quhem i nje race me turq si renea apo nuhu dhe keta te tjeret.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar mė parė nga ulisse Lexo Postimin
    sic shihet te turqizuarit dhe ne kete teme nuk jane te pakte, ajo cfar ve re une, jane turq jashte territorit te republikes shqiptare.
    kanceri turk po godet keq maqedonine dhe kosoven, po krijohet diference e madhe mentaliteti dhe kulture ketej dhe andej.
    me vjen keq por une refuzoj te quhem i nje race me turq si renea apo nuhu dhe keta te tjeret.
    E verteta eshte se edhe shqiperija po infektohet .Ne Tiran 1 ne 10 njerez e kishin marre rrugen .. .Une nuk jame kunder besimit por keta vete nuk e dine se ca bejne
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga alnosa : 08-08-2011 mė 16:28

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetė se di.... :)
    Postime
    808
    Shiko ore se problemi i shkombėtarizimit nuk ėshtė vetėm problematik e jashtė-Shqipnis, kėshtu qė ky problem duhet qė tė shiqohet mė thellė, se na takon tė gjithėve tė mirremi me kėté. Ndikimi kulturor nga vendet fqinje ėshtė nė rritje e sipėr edhe mbrenda republikės shqiptare, gjė qė ėshtė vėrejtur zakonisht sė pari nė media tė ndryshme publike dhe pastaj nė popullsi tė gjerė qysh nga rrėzimi i diktaturės komuniste. Gjėja qė mė habit mua ėshtė se nuk kaloj kohė shumė e gjatė dhe menjėherė filluam qė tė dėgjojmė italianizma apo greqizma nga stacioni televiziv shtetėror shqiptarė. Nga ne thuhet se "ai qė qet me duar e ka mizėn mas veshi".
    Ne duhet qė tė ēohemi nga kjo gjendje apatie qė na ka nxėnė dhe tė protestojmė kundėr mediave informative lokale se pushtetarėt duket se nuk janė nė gjendje qė tė mirren me kėtė qėshtje.
    Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin

Nuk mundemi te jemi te hasmuare me gjithe boten ,pse s'kemi qene te zotit ti mbrojme tokat tona .

Aleatet e shqipetareve mbeten Amerika, ne njeren ane ,dhe Turqia, ne anen tjeter

Tokat tona shqipetare ne ballkane me deomos kerkojne aleate te fuqishem ekonomik ,ushtarak strategjik dhe politik, per ndryshe ne shqipetaret nuk jemi te afte ti rregullojme punet tona .

Cdo popull i vogel e bene nga nje aleate te fuqishem.
    Ne kete theme nuk mendoj qe po flitet kunder Turqise por kunder asimilit te shqiptareve ne ate Turk ..Aleat per momentin i kemi dhe mire qe i kemi por nese shiqojme nga ana historike ose te mirat qe u ka dhen kombi Shqiptar shtetit Turk eshte minimale ndihma e tyre ndaj shqiptareve shoku .
    Perandoria Osmane, ja 34 kryeministrat shqiptare
    http://www.albasoul.com/modules.php?...rticle&sid=715
    Mos te mashtrohemi me nje bombon si femijet , kemi mardhenje te mira per momentin dhe kjo eshte mire poashtu deshirojme edhe ne te ardhmen njejte jo vetem me Turqine por me te gjithe shtetet tjera , pra mos te na gacmojne ne komb e kulture se edhe ashtu na kane bere pik e pese qe sa shekuj , nuk jemi neve 500 milion banore por fal ketyre shteteve jemi aq pak sa qe tentojne edhe ne shekullin XXI te na asimilojne e te na grabitin toka , sikur pak kan ata banore e toka e kane ngel edhe per neve ..

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Shqiperia po vdes qe te rilinde si nje Komb tjeter i cili nuk do jete i yni,por i ''aleateve'' .Une s'kam cfare ti them ketyre neoturqeve dhe neoarabeve por kam cfare ti them pjeses tjeter te paasimiluar te cilet vetem kakarisin dhe nuk marrin mundimin qe te mbrojne identitetin kombetar dhe te luftojne semundjen.Nuk kane faje ata njerez te cilet jane asimiluar se ashtu u eshte imponuar nga jeta por ama ku jane patriotat qe te pakten ti ndihmojne ti cojne ne rruge te drejte dhe mos ti lejne ne tunel???Nuk i doni mjekrroshat dhe influencen turke???Hidhuni ne veprim,tregoni qe keni kellqe per kete pune se armiku nuk eshte vetem nje front(greqia dhe Serbia se pastaj merr territor tjetri,pse nuk protestohet ndaj atyre qe pshurrin simbolekt kombetare??Pse nuk krijohet nje ligj ndaj antikombetareve??Kshu kush nxjerr helm ti beje ca vite burg madje te dali dhe nje ligj per ndalimin e emisioneve fetare ne tv,radio apo dhe vete aktivitete,nese doni te ruani laicitetin bejeni ne fillim me popullin me pas me institucionet.Po thoni ju se liderat e shtetit te Kosoves i keni te paafte dhe pa gram truri sidomos Thaci qe nuk ja ka haberin per qeverisje dhe rezultati duket,Saliu nuk eshte me i mire se ai por te pakten ai e di se cfare po ndodh me vendin e tij,po ju konkretisht e dini???Mua me vjen keq per pjesen intelektuale te ksosoves e cila nuk po u lihet hapsire me shume se Shefqet krasniqi apo Ternava qe ne 10 fjale 7 i ka arabisht.Pa lene menjane as Iliriden ku lideret e tyre jane me dy koka,njeren e cila eshte feja e perdorin per ti amortizuar shqiptaret se gjoja ata nepermjet fese shpetojne dhe koka tjeter jane marreveshjet me sllavet duke i lene shqiptaret te merren me fene dhe kshu ata rrijne urte.Shpresa ime eshte tek te rinjte te cilet sado qe jane rrituar me ate mentalitet prap se prap ata e kane pare se jeta nuk eshte vetem brenda mureve te shpise,;lagjes,xhamise apo vete vendit.
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga alnosa Lexo Postimin
    E verteta eshte se edhe shqiperija po infektohet .Ne Tiran 1 ne 10 njerez e kishin marre rrugen .. .Une nuk jame kunder besimit por keta vete nuk e dine se ca bejne
    kam qene ne shqiperi, te pakten nje here ne vit, kam atje qindra miq, shoke. te afern, kane te njejtin mentalitet, kulture, tradita si une. ne fakt rob si renea apo ky retardi njoni, s'kam njohur. shume ralle kam pare ndonje mjekercap me pantallona trecerekshe apo ndonje femer me perce qe bie era perc, ne pisk te vapes.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Gjėja qė mė habit mua ėshtė se nuk kaloj kohė shumė e gjatė dhe menjėherė filluam qė tė dėgjojmė italianizma apo greqizma nga stacioni televiziv shtetėror shqiptarė. Nga ne thuhet se "ai qė qet me duar e ka mizėn mas veshi".
    Jane degjuar italianizma dhe greqizma dhe ne kohen e xhaxhit sepse xhaxhi ishte grek ,po tani ka plase katurnalleku !turqizimi modern! ka dale sheshit fare.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    kam qene ne shqiperi, te pakten nje here ne vit, kam atje qindra miq, shoke. te afern, kane te njejtin mentalitet, kulture, tradita si une. ne fakt rob si renea apo ky retardi njoni, s'kam njohur. shume ralle kam pare ndonje mjekercap me pantallona trecerekshe apo ndonje femer me perce qe bie era perc, ne pisk te vapes.
    Ca ke fut b8then ne ket tem nese vlerson se nuk ka te shqiptart mekercapa e perce , a ?
    Po a ka te shqiptart prej atyre qe i nxjerrin brekt jasht a ? Gjithsesi qe ka me bollek.

A po e shef tani se shqiptaret me shum po latinizohen sesa po turqizohen (kur thoni ju turqizim , mendoni ne Islamizim , ashtu dhe doli , se te ishte ndryshe , cne tani te folesh per perce e mjekrra, keto nuk jan te turqve).

Ju per te sulmu Islamin me leht dhe pa pasoja , beheni sikur po sulmoni turqit, turqit i sulmojm bashk nese ka nevoj , por ju se keni per turqit.

Fajet i ka greku qe po u jep nga 200 euro pensione dhe ju me ato para po kyceni ne internet dhe po shprehni urrejtjen tuaj kunder muslimanve.

E pata hap nje tem per ju , e cila titullohej : Kur i qeshuri te qesh.

E pra , ju jeni greqizu e italianizu , dhe pastaj duke mos ja pas idene gjerave , hapni tema koti.

2 vite qe kan fillu shqiptart te shikojn seriale turke dhe u be kiameti , ndersa disa qe njofin gjith aktoret , gjuhen , kengetaret, ekipet e futbollit , politikanet , qytetet italiane , kjo sesht asgje e keqe.

Hajt tash kerkoju moderatoreve ta ndrrojn titullin e temes ne : Italianizimi modern i shqiptarve.

Jane degjuar italianizma dhe greqizma dhe ne kohen e xhaxhit sepse xhaxhi ishte grek ,po tani ka plase katurnalleku !turqizimi modern! ka dale sheshit fare.
    Islamofobe!

Ne kshtu kemi qen , i bie qe ato tjeret te jen tjetersuar, nese thua se ka diferenc.

Dhe un refuzoj te quhem i nje race me greko-italian sikur ti.

Paska fillu te kthehet Islami te tironsit e vjeter , Tirana ka tradit , sesht per kot ajo xhami ne qender te Tiranes , kto tjeret duan ta tjetersojn Tiranen , fobia jote po me gezon.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Renea : 08-08-2011 mė 17:42
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 12 prej 30 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •