Close
Faqja 14 prej 30 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 296
    Tifoz i flaktė Maska e Juventini
    Anėtarėsuar
    07-09-2005
    Vendndodhja
    Delle Alpi
    Postime
    353
    nejse argumetat taani behen fare qesherak qekemi pasardhes te paster arberor, dhe te gjithe racat e tjera jane inferiore. Pasardhes i vertete i Hitlerit!

i/e regjistruar Maska e Djal Dimali
    Anėtarėsuar
    28-04-2011
    Vendndodhja
    Belgjikė
    Postime
    251
    gjema
    Ate qe the ti u mundova ta parashtroja dhe un pak me lart, meremi kot me turkun ndersa greku ben pallariu, lere me serbin qe e kemi len ne ares ndersa ata kan vite qe tallen me ne.

un e mbeshtes mendimin tend
    Emocioni i ben castet e jetes te paharueshme ndersa arsyeja dhe vetdija i bejn ato te rendesishme

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Genti.. Lexo Postimin
    Ne kete theme nuk mendoj qe po flitet kunder Turqise por kunder asimilit te shqiptareve ne ate Turk ..Aleat per momentin i kemi dhe mire qe i kemi por nese shiqojme nga ana historike ose te mirat qe u ka dhen kombi Shqiptar shtetit Turk eshte minimale ndihma e tyre ndaj shqiptareve shoku .

Mos te mashtrohemi me nje bombon si femijet , kemi mardhenje te mira per momentin dhe kjo eshte mire poashtu deshirojme edhe ne te ardhmen njejte jo vetem me Turqine por me te gjithe shtetet tjera , pra mos te na gacmojne ne komb e kulture se edhe ashtu na kane bere pik e pese qe sa shekuj , nuk jemi neve 500 milion banore por fal ketyre shteteve jemi aq pak sa qe tentojne edhe ne shekullin XXI te na asimilojne e te na grabitin toka , sikur pak kan ata banore e toka e kane ngel edhe per neve ..
    Genti !! Nje fjale popullore thote : Duhet me i pre drujte sa i don mushka !!Per ndryshe lekuren e ujkut e kemi ne evrope ..

Rraca jone shqipetare nuk eshte rrace qe asimilohet lehte.Jemi me fate qe po ndryshojne do politika dhe te kemi aleate Ameriken dhe Turqine .

C'fare kane te ngjajshem turqit me amerikanet qe jane aleate ???Jane dy popuj qe bashkohen interesat e tyre politike dhe strategjike .

Strategjia politike , per shqipetaret eshte qe te jemi miqe te ngushte me Ameriken dhe Turqine .

Mos te jete Amerika, dhe Turqia, sllavet na gelltitin ne shqipetareve ,si qe e kane provuare shume here.

Merrni shembull Cecenine , edhe ata jane njeres dhe shume trima dhe luftare ,pore Rusia dhe sllavet vullnetare e dogjen per toke Cecenine . Kushe bene pyetje ne bote se c'fare u be me Cecenine ??? A'skushi .

Ne anen tjeter duhet te kemi parasyshe se evropianet BE, jane dhelpra, historia e tregon se gjithemone ja kane be qefin rusise dhe sllaveve duke i nda tokat shqipetare vetem e vetem qe ti rruajne marredheniet e mira me rusine.

Citim Postuar mė parė nga Juventini Lexo Postimin
    dmth qe kur e ke grekun poshte ne kufi te greqizon. Po ka ardhur kultura shqiptare ne nje pike te llahtarshme, muslimanet i quani turq ose arabe, dhe kerkoni pastrim etnik!!! dhe thoni pastaj nuk jeni islamofob... Jeni shume larg te vertetes vellezer!
    dmth qe kur e ke grekun poshte ne kufi te greqizon.
    Me greket eshte krejt ndryshe ceshtja, greket me sa di une nuk fluturuan nga stepat me peme kafshembajtese mongole dhe erdhen e u bene fqinje me ne. Nje here tjeter flasim per greket.

muslimanet i quani turq ose arabe, dhe kerkoni pastrim etnik!!! dhe thoni pastaj nuk jeni islamofob... Jeni shume larg te vertetes vellezer!
    Nuk eshte tamam ashtu sic e paraqet Juventini. Ka nje hendek colosal midis muslimanit shqiptar dhe turqve shqipfoles(meqe po flasim per turqizim*). Akoma dhe sot, ne klikat me pozite shoqerore e politike ku kane depertuar turqit ne Shqiperi gatuhen akoma dhe serviren ne popull gjellet e Anadollit. Largimi i Turqise ne fillimshekullin e kaluar u shoqerua me nje lufte te brendeshme stil haxhiqamileske e cila per fatin tone te keq, fale injorances se mbjelle per 5 shekuj, percaktoi ne nje mase te konsiderueshme per te mos thene kompletisht ne fatin e Shqiperise sotme. Pikerisht mospastrimi(jo ne kuptimin etnik) i "parise" se vendit ne ate kohe solli, ose me mire pengoi temperamentin tone kristian europian si ethnos te vihet ne pozita drejtuese ne ndjekje te historise sone perendimore. Akoma dhe sot jemi duke paguar turkoprezencen e lyer me kuq e zi por qe pak t'i gervishesh lekuren do te dalin ngjyrat e verteta, qe mezi presin te shpalosen. Per arsyet qe nuk mund t'i gjykojme e t'i ndryshojme dot, shqiptaret me nje menyre apo tjetren pranuan te quhen muslimane, por nese nje shqiptar quhet Ahmet dhe i perket nje fisi qe3-4 breza me pare mbante mbiemrin Gjini apo Deda apo Ndini besome ai eshte shqiptar. Une personalisht nuk jam islamofob, thjesht me dhimbset atdheu im, shqiptaret, kristiane apo muslimane qofshin, e theksoj, shqiptaret.
    Te kemi paqe!
    Paqe!

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    dmth qe kur e ke grekun poshte ne kufi te greqizon.
    Me greket eshte krejt ndryshe ceshtja, greket me sa di une nuk fluturuan nga stepat me peme kafshembajtese mongole dhe erdhen e u bene fqinje me ne. Nje here tjeter flasim per greket.

muslimanet i quani turq ose arabe, dhe kerkoni pastrim etnik!!! dhe thoni pastaj nuk jeni islamofob... Jeni shume larg te vertetes vellezer!
    Nuk eshte tamam ashtu sic e paraqet Juventini. Ka nje hendek colosal midis muslimanit shqiptar dhe turqve shqipfoles(meqe po flasim per turqizim*). Akoma dhe sot, ne klikat me pozite shoqerore e politike ku kane depertuar turqit ne Shqiperi gatuhen akoma dhe serviren ne popull gjellet e Anadollit. Largimi i Turqise ne fillimshekullin e kaluar u shoqerua me nje lufte te brendeshme stil haxhiqamileske e cila per fatin tone te keq, fale injorances se mbjelle per 5 shekuj, percaktoi ne nje mase te konsiderueshme per te mos thene kompletisht ne fatin e Shqiperise sotme. Pikerisht mospastrimi(jo ne kuptimin etnik) i "parise" se vendit ne ate kohe solli, ose me mire pengoi temperamentin tone kristian europian si ethnos te vihet ne pozita drejtuese ne ndjekje te historise sone perendimore. Akoma dhe sot jemi duke paguar turkoprezencen e lyer me kuq e zi por qe pak t'i gervishesh lekuren do te dalin ngjyrat e verteta, qe mezi presin te shpalosen. Per arsyet qe nuk mund t'i gjykojme e t'i ndryshojme dot, shqiptaret me nje menyre apo tjetren pranuan te quhen muslimane, por nese nje shqiptar quhet Ahmet dhe i perket nje fisi qe3-4 breza me pare mbante mbiemrin Gjini apo Deda apo Ndini besome ai eshte shqiptar. Une personalisht nuk jam islamofob, thjesht me dhimbset atdheu im, shqiptaret, kristiane apo muslimane qofshin, e theksoj, shqiptaret.
    Te kemi paqe!
    Keni te drejte qe te dhimbet atedheu , bile bile duhet te gjithe shqipetaret te kene nje mendim kurre eshte fjala per atedheun.

Enver Hoxha ,bashkepunoi me kinezet sa qe i quante vellezer ,pore shqipetaret nuk u bene kinese.

Ne te gjith e dijme se Amerika ,dhe Turqia ne ballkane kane interesa strategjike , pore per kete nuk jane fajtore shqipetaret . Faji ne ti mbetet BE , e cila sa me shume qe ti vonon shqipetaret per anetaresim ,aqe me shume shqipetaret do ti bashkohen Turqise . Populli jone shqipetare done mbeshtetje , jo se ata nuk munde te funkcionojne , pore kojshi i kemi sllavet dhe per kete arsye eshte shume me rendesi te kemi aleate te fuqishem , si qe eshte Turqia dhe Amerika. Me rendesi eshte qe populli shqipetare kurre eshte ne pyetje prioriteti kombetare, duhet te jemi te bashkuare pa dallime feje apo politike.

Per me jetu ne ballkane duhet te keshe edhe strategji,

Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Ashtu si greket qe i zhduken camet dhe arvanitet apo jo?, mos fol sidomos ti qe mban mbishkrime dhe foto te grekeve.
    Filozofet greke nuk jane fajtore ne histori dhe nuk ngjallin urrejtje. Si orthodoks shqiptar mund te kem idhuj.
    Pikerisht prania e Turqise solli keto vllavrasje apo prishje te fqinjesise mes shteteve ne Ballkan.
    Te bej nje pyetje Fishtani, ne fakt eshte jashte teme porse i perket te njejtes natyre ne ide e shoh se mund te me ndihmosh(nese do, kuptohet). Gjithmone ankohemi ne shqipot, turku na vrau, serbi na vrau, greku na vrau, italiani na vrau, gjermani po ashtu ect. Pse na vrasin e na asgjesojne ne shqiptareve historikisht? Kete pyetje ma ka drejtuar nje koleg nga armenia(me origjine), ne fakt akoma nuk jam pergjigjur dhe gjeta rastin te kerkoj ndihme nese nuk dalim nga konturet e temes.
    Te kemi paqe!
    Paqe!

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga ulisse Lexo Postimin
    sic shihet te turqizuarit dhe ne kete teme nuk jane te pakte, ajo cfar ve re une, jane turq jashte territorit te republikes shqiptare.
    kanceri turk po godet keq maqedonine dhe kosoven, po krijohet diference e madhe mentaliteti dhe kulture ketej dhe andej.
    me vjen keq por une refuzoj te quhem i nje race me turq si renea apo nuhu dhe keta te tjeret.
    ...o shoqi, ti a don te na turperosh neve, a cka ???......kesisoj shovinista si puna jote as qe dua ti kem ne shtet, e ku me te jeme "race" me ta.....jorgani im eshte i gjat, ai i joti edhe prapanicen nuk ta mbelon, e ke mar guximin te krahasosh ketu ???.....nuk je asgje me teper se nje gjel qe ka arrijt te hip mbi gardh, e i duket se e ka kap boten me duart e veta.....kujdes, dhe tash pas lales nush perserite kete:

Populli shqiptare eshte popull musliman......pastaj rradhiten orthdokset, pastaj katoliket e me ne fund, aman, nese pararendesit vijn dakor, edhe shovinistet pa edukate....ki eshte RRENDI NATYRORE qe e ke ne realitet....dhe ki realitet nuk do te ndryshoj, perderisa "bossat", qe jane "shqiptaret musliman", nuk e ndjejn ne bibilush ta ndryshojn....tjeter kush nuk MUND ta ndryshoj gjendjen e shqiptareve...dhe po u lajmerove edhe nje her, te rrahi verbal te bej qe edhe nana jote mos te njohi me.....tctctctc, nuk don te jete race me mua ???......estagfirullah, se u dogjem ne kesisoj fundesirash shoqerore te krhasohen me neve.....

tungi
    albanish by nature

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga ulisse Lexo Postimin
    o turgut shko leh ne tetove me kete lloj gjuhe, mos guxo kurre te lehesh ne shqiperi, se ta presin mjekren me sqepar shqiptaret.

qe te jesh i nje race me mua duhet te kesh idhull kombetar GJERGJ KASTRIOTIN, e ploteson kete kusht themelor ti nuh?
    ...shpici, ketu eshte pra meselja, je duke pare, se mileti po i freskon rrenjet ???....kujt i hante palla para 20 viteve dic mbi arapin, turkin e ferexhen ???.....ne favor te kujt ka ndryshu meselja ???....apo sheh me syte hapur enderra kuajsh si thot populli ???.....tash mblidhi trut e futi ne koke, dhe beje nje parashikim per 20 vitet e ardhshme.....duke u bazu ne 20 vitet e kaluara....

Une jam shqiptar, une jam musliman, dhe une e mbroj amanetin e rilindasve, dhe e mrboj figuren e lavderuar luftarake te skender beut.....ti je percares, perbuzes, bukeshkele....shqiptarlleku nuk definohet me a e pin rakine, a e han derrin, a del shetit by.th cullak ne mejdan.....ai definohet me kurajo, me dinjitet, me butesi, me mirersjellje, dhe gjith kjo me ne fund vuloset me gjak, me besen shqiptare....

Si nuk ke turp te thuash se nuk me ke rrac mua ???....shih, mua nuk ma prish qejfin, se vetvetiu largohesh para se te te largoj une, por KUJTO njehere, nese mua nuk me ke afer, cilin atehere ???....populli yne eshte me shumice muslimane....mos u rrej me intensitetin e konsumimit te alkoholit, te mosfaljes se namazit apo se rinia aty ketu ka shfrenime epshore....keto cudira zgatin tri dite, upper class perben diku 5% deri 10% te absolutes.....kur e don nevoja, muslimani behet edhe mbimusliman.....dhe te tille e ke pjesen dermuese te kombit....

Ju shkon mendja juve trandafilave se ata "turqit" qe ju han palla per shqiptaret mos valle kane rrenja shqipe dhe ju dhemb vendi i stergjysherve ???....a nuk te pengoj dje Eliza Dushku ???.....bota rrotullohet, nuk eshet rrugice me nje kahje....

Pra, kujdes, se vallahi nuk ka nevoje te vij une ne shqiperi, dembabadema ka plot sa te duash ne mes te tiranes bile....

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar mė parė nga fattlumi Lexo Postimin
    Prape mentalitet turk.Nese nuk e don Ibrahimin e don cecen.
    Ec more shko se ti sje per kete teme.E sheh veten se del ne mbrojtje te turqizimit si te ishe vet turke.
    Une kur te permendi emrin e jevgut Tatlises me vjen te pshurri,jo te marr abdes,e njejta eshte edhe me kengetaret tjere te turbofolkut ballkanas.
    Dhe kush te thot qe nuk esht turke a gabele kjo ???????Me cilin shkrim te saj ne kete teme tu duk shqiptare kjo???Per 500 vjet turku sa ishte ketu ka qen e pamundur te mos e lere faren e vet ketu dhe ja rezultati Zarusha.
    Mund ti flasesh keq per shqiparin,amerikanin,europianin e per ke te duash vetem per baben sulltan mos se nuk te duron dot.nje fjal popullore thot. Vetem ati qe ta q* nenen i thuhet baba. dhe ja zarusha e verteton kete thenie.
    kap sa te mundesh

Harambash Killer Maska e Gameness
    Anėtarėsuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash nė "kullėn e fildisht".
    Postime
    623

Te dashurit JU

ju,

ju jeni,

ju jeni gezimi,

ju jeni argetimi,

ju jeni buzeqeshja,

ju jeni prosperiteti i armiqve tan shekullor,

ju jeni ylli polar, drita, dhe lehtesia e grekve, slavve, turqve,

ju jeni te infektuar ne koke nga dogmat e turgut dhe te grekut,

ju jeni evidenca e qarte qe keni ngecur ne lloq fetar,

ju jeni evidenca e qarte qe nuk keni gjak,

ju jeni prapambetja e Shqiptarise,

ju jeni virusi i nenave tona,

ju jeni turpi i te pareve tane, turpi i ILIREVE

ju jeni,

ju!

me t'mira
    Gueghes and Toskes are an iron race, as hard as the rocks they inhabit.

Faqja 14 prej 30 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •