Close
Faqja 27 prej 101 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 1003
    i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    po mendoj qe tani me ju uru nate te qet edhe shume shkrime bre po shkruani shume keq spo i kuptoj hahahahah shkruani me mire....edhe kesja me lart naten e mire e mos harro qfare te thashe.....edhe mu dok a se di mos na shajte ketu me lart hahahahahah pak shaka...kuptohet per helenen ke...

Citim Postuar më parë nga toni54 Lexo Postimin
    po mendoj qe tani me ju uru nate te qet edhe shume shkrime bre po shkruani shume keq spo i kuptoj hahahahah shkruani me mire....edhe kesja me lart naten e mire e mos harro qfare te thashe.....edhe mu dok a se di mos na shajte ketu me lart hahahahahah pak shaka...
    Ju kosovaret ini shume te respektushem bravo ju qofte ...
    ne keshtu shkruajme do mesohesh he se mire te ben meson me mire shqipen...
    naten REXHINA naten edhe ty mo TONI
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Helyn pranoje qe me ke fiksim ,, ta heq trunin
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Ju kosovaret ini shume te respektushem bravo ju qofte ...
    ne keshtu shkruajme do mesohesh he se mire te ben meson me mire shqipen...
    naten REXHINA naten edhe ty mo TONI
    flm helena sinqerisht....po sinqerisht po mundohem nganjhere te lexoj postimet po spo i kuptoj se po i shkruajne sikur qe e kane te folmen ....une mendoj te shkrujam gjuhen si shkruhet edhe me leht do kuptohemi...naten e mire ...

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    un e di qe ke menduar per mua kto dite qe un kam munguar per arsye verore femerore , megjithse per ty skam asnje lloj interesi , as nje lloj mendimi
    Larguar

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    do thojn uuu sa mendjemadh Noellagu, jo jo them te verteten
    Larguar

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    po mendoj te blej gjerat e fundit dhe me pas te filloj te boj gati valixhen....

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    hahahaha, po keto qe vene foto hajde de, i tolerojme cik, po cik fare ama ....po ato qe shkruajne gjithcka bejne: isha ktu, bleva ate, gatova kte, takove ate etj etj etj
    po kjo nuk eshte asgje, se fundja aty thote- cfare ke ne mendje. E cfare ke mendje do i thuash, its ok. Po kur vejne ate opsionin, iphone e ka- filan'ia "checked in" at filan vend. Edhe del dhe destinacioni dhe harta ku eshte per momentin. Kjo po eshte way tooo much info
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    po kjo nuk eshte asgje, se fundja aty thote- cfare ke ne mendje. E cfare ke mendje do i thuash, its ok. Po kur vejne ate opsionin, iphone e ka- filan'ia "checked in" at filan vend. Edhe del dhe destinacioni dhe harta ku eshte per momentin. Kjo po eshte way tooo much info
    Ti pink,mesa më është fixuar mua ke iPod.Edhe iPod e ka atë opsion më duket...mos e përdor edhe ti ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ti pink,mesa më është fixuar mua ke iPod.Edhe iPod e ka atë opsion më duket...mos e përdor edhe ti ?
    Kam Iphone edhe Itouch. Te dyja. Po te paren perdor per te dyja. Po nuk e perdor ate opsion, asnjehere. Nuk jap aq informacion une, bah, behen dynja-ja kurioze pastaj. Kot nuk thone 'shume info' te merr n'qafe. Leqe te marrin dhe m'sysh, e ste shkon cdo gje ashtu sic kishe planifikuar atje te filan vendi. Megjithase sjam skeptike, po u never know.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 27 prej 101 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •