..................lum keta qe po martohen,ishalla te trashigohen.
..................lum keta qe po martohen,ishalla te trashigohen.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
hahahaha! mire ato qe kane trup te mire, por me vejne foto ne fb me rroba banjo edhe ca te tjera qe jane marshallah![]()
Aman mos me fol per kete opzionin e ri Pink se me iken truri. Kam shume kusherinj e miq qe e perdorin e si per cudi jane qe te gjithe ne plazh ne vende te ndryshme nderkohe qe une per vete s'po gezoj pushime sivjetNjera kishte vajtur ne Antalya, tjetra ne sharm el sheik, nje shok ishte ne dhermi, nje tjeter ishte ne sarande dhe dy kusherira ishin ne jale! S'ka lene njeri ne shqiperi pa e vene internetin ne cel apo pa marre iphone!
![]()
La vita non si spiega, si VIVE!
shkoj sot ke dentisti. skisha shku per i vit. thash ka ardh koha per cleaning. ene vje dentistja. nigjo tik mthot. duhet me te bo xrays te gjith gojes se te funit qi ke bo jon te 2009. nigjo mi dentiste katnare i thash. a ka nai problem goja jeme kshu me sy te lir. jo pervesh se duhet me bo cleaning. at'her care te nones ke qe me ca drrasat me bo xrays. apo do me mur paret ka insurance ne kurrizin tem. jo tha s'te boj cleaning pa bo xrays. po mi zemer i thash se me la pla by mua se sme bo cleaning ti. i maj ene kshu sic i kom ene per nja 10 vjet. ene ika. hahahahahahahahahahahaha. care osht i kjo pun kshu meta tuj u zi me gjith dyrnjon hahahahahahahahaha. ket po menojsha
no glove no love
tiko meduket se eshte "mandatory" sepse edhe mua me ben xray kur bera cleaning
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
kush do me jepte ndonje rep sa te me zhduket rep negativ qe me ka dhene the capital , me ka shajt e peshty ne rep, bo cnjerez te peshtire![]()
po mendoja te falenderoja shoqet e mija
plloqen , gloreten , sternin dhe te tjerat qe s'te lene asnjehere ne balte![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 04-08-2011 më 07:18
Krijoni Kontakt