Close
Faqja 26 prej 101 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 1003
    .................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Po mendoj qe pasneser do shkoj ne shqiperi. Me pelqen ideja qe nuk do punoj rreth nje muaj
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Po mendoj se a do te vije Helenka ime per festen e birres ne qytetin e saj?
    Po mendoj ti them Tetkes time qe per fat te keq nuk mundem te vi ...... zemra me pikon qe jam kaq larg parisit te vogel ah moj Tetke do te te vras qe sme njojte ...

Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    hahaha, e di, kam nje qe s'eshte ndonje shoqe e mire por kemi nje shoqe in common dhe sdua te mendoj sikur e hoqa, por ska dhe trup te bukur aman, njesh dhe ben poza qe ti dalin kockat sepse ashtu duket "hot" sipas saj lol dhe ore minute poston veten duke pire alkohol...se di pse disa femra mendojn eshte atraktive te dalin me pije ne dore

floricka eshte mire, ja me torturoj, me harxhon bebelinot kot lol, ka par kushon e saj qe heq bebelinot dhe tani fillon dhe kjo dhe me genjen "tata" dhe i heq dhe i hedh ne kosh, kur un sa ja kisha ven :/
    Rexhi me shume gallata kane ata qe ju thone sa bukur ke dale ...ose shikon ndonje femije si majmun edhe ju thone cuni si ylll pike e zeze...

florickes iqja bebelinot edhe lere lirshem te mesohet mos harxho lek kot edhe i bejne edhe vape me aman leshoje
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    ditet vere , femrat e nxehta , shum te nxehta .. my sexy sexy lover
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    oh lover...
    Larguar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    384
    ene una jom tu menu per helenen e trojes ene jom tu thon me vete cer kaqole femer se vallai greku ste le gjall ti ikesh ka shpia ene qjo budallaqja ka hik nTurqi ke i cop gamor.po ku te le greku mi qyqe qi ti tmorish i turk? kom pa i film una qi i greke bi mdahsni ^me i turk ene vallai qe tu shperthu i luft e vogel raxhionale se ky vllai i ksajt grekes dejte me e vra kte turkun po ky turku ish ene hunderr ene kish bo gjash muj kurs me cak morrisin ene u bo i luft e ashper me i buzuq ene cer tshifshe ky turku sja pertote fare kti kunotit mgrushta ene mshqelma ene ajo grekja rrite tu ja bo burrit: bjeri mer bjeri se ma ka zi jeten kur kom qon e vogel sme lejte as me loz ke cepi pallatit ene ky turku i mshote mshqelma bam e bim ene ky ky greku rrite tu ja bo pa hik mer turk se kom per tvra fare ene turku rrite tu i thone......... pis milet edepsez........ cer gallate.ka qon film i mir shum, kom cik nustalgji per kte film.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Heleno oh heleno

Heria psila ki ola ta ftano
    Ela na pame ap tin agapi pio pano
    Heria psila dos mu na anevo
    Sena theo se sena tora pistevo
    Larguar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Po mendoj ti them Tetkes time qe per fat te keq nuk mundem te vi ...... zemra me pikon qe jam kaq larg parisit te vogel ah moj Tetke do te te vras qe sme njojte ...

Rexhi me shume gallata kane ata qe ju thone sa bukur ke dale ...ose shikon ndonje femije si majmun edhe ju thone cuni si ylll pike e zeze...

florickes iqja bebelinot edhe lere lirshem te mesohet mos harxho lek kot edhe i bejne edhe vape me aman leshoje
    hahaha shume e vertet

qyqa kam frik ta le pa bebelino se te le ndonje "dhurat" ne shesh lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Po mendoj pse ky forum ka mbledhur te gjithe keta cope cope njerez .....
    καιρος να τρεχεις εσυ τωρα αρκετα εκανα εγω
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    kisha koh pa e pa Rexhon { ne menyre miqesore}
    Larguar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    flm noellag, ok ika une goodnight Helena dhe noellag
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 26 prej 101 FillimFillim ... 1624252627283676 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •