Postuar mė parė nga
Anesti_55
Dukeqene i lodhur me politiken shqiptare dhe vecanrisht me nje element tipik si ky, Gjika Shpetim,nuk kisha kurajo te lexoja se cfar shkruhej ne kete teme.Qe kur gjikat,pranuan qe ne fisin e tyre te kete emer Shpetim, Iljaz e Aferim kjo shqipni do te shkoje drejt e ne shkerdhim.
Dikur kur PD ishte ne opozite, Njazi Kosovrasti mbulonte sektorin e pronave,Dukeqene se i perkisja keti krahu politik, shkova ta takoje per ceshtjen e pronave te bashkise Durres, te cilat po kercenoheshin per tu grabite si nga te majte dhe te djathte.Si nje nga familjet me te vjetra te qytetit tim, pronat e mija kufizoheshin dhe me pronat e bashkise e keshtu une, per te gjete partner, ne luften per te shpetuar grabitjen e pronave te mija, mora nje takim me te.Pasi ja argumentova problemin me dokumente dhe konkrete,ai me tha, jo PD nuk ka nermend te merret me pronat e bashkive,ne nuk behemi partner me individe qe kane probleme me pronat e veta.Zot i madh thash, po cte keqe ka partneriteti,kur komuniteti fiton 32000 m2?Ky njeri me kete psikologji, sot do te drejtoje keshillin bashkiak te nje miljon banoreve.
Ma e bukra eshte se une perseri votoj kete force politike.Jam i marre apo shtihem,jo per asnestin, qe ti urren si i krishter , vlereson se ka ceshtje qe i sherbejne shoqerise,me te rendesishmese prona ime.Nese nje islamiku si ty do ti kishin marre pronen , jo vetem qe s'do ti jepje me voten , por do te kishe lare dynjane me gjak.Masakra mbi pronen ,masakra e betonit eshte nje masaker islamike.
Krijoni Kontakt