Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 68
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Corvus Lexo Postimin
    Shqyptari i maqedonies e ka kombin me fe
    Shqipetaret e Maqedonise e kane kombin ,nocionin etnik te tyre .Sa per fene jane do filozofi qe vine e shkojne . Per nje periudhe 3000 vjecare ne ballkane jane ndryshuare shuem fe, ne kete ndryshim kane bere pjese edhe shqipetaret.

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anëtarësuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetë se di.... :)
    Postime
    808
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Shqipetaret e Maqedonise e kane kombin ,nocionin etnik te tyre .Sa per fene jane do filozofi qe vine e shkojne . Per nje periudhe 3000 vjecare ne ballkane jane ndryshuare shuem fe, ne kete ndryshim kane bere pjese edhe shqipetaret.
    E vërtet është kjo që ju pohoni, se sa fe na i kemi përcjellë është çudi se si ne ende jemi ata që jemi, sepse çdo fe ka pas dhe ka ndikim në qenien tonë si komb. Por me sa duke ne jemi si Bjeshka e Nemur të cilën era nuk ka se çka ti bëjë, vetëm se e kalit dhe e bën më të fort.
    Shqiptari që derdhë gjak shqiptari nuk meriton të quhet shqiptarë

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Fete e konsoluduara ne doktrine,nuk kane dryshuar, te krishter qene dhe te krishtere jane.islamizminder shqiptare ,eshte cibanii ballkanit dhe problematika e europes.Si mendon ti ne shqiptaret mbartes te saj duhet te bejme te pa diturin dhe te mos ndermarrim asnje detyre ne kete shqetesim?Shkoje e vijne thua ti, shume e vertete, por per te hikur duhet dikush ti shtyje.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Une jam internacionalist,por anti islam.Nuk me duhet maua se je grek, serb ,maqedon, itlian ,gjerman, amerikan,apo franceze,nese nuk arrije te dale i barabaret mes tyre, do te ndjehesha i pa afte.Me kane arrestuar tre here greket , por me pas me therisnin dhaskale , kur te tjeret i largonin nga italia,mua me lusnin te qendroja e te shpresoja per dokumente, Nje oficer madhor italian, pikerisht me ka thene se italia ka nevoje per njerez te mire dhe ne kemi orjentim ti afrojme ato e jo ti braktisim .Pra dhe une shqiptar jam , por ja qe gjej mundesi integrimi.
    Ti je ne moshe te moshuar, por levizjet ne c'do politike te botes e bejne te rinjte. Ti qendro i qete. Rinia shqiptare sidmos ajo ne mergim, eshte teper e zgjuar dhe ti nuk je duke thene ndonje gje me peshe. Sepse bashkebiseduesit me ke je duke folur jetojne ne dhe te huaj, dhe jemi integruar me shoqerine e atij vendi por traditat shqiptare i kemi ruajtur per shkak se identiteti yne formimi i karakterit tone, perbehet nga e qenura shqiptar. Nese ti ke problem me identitetin tend dhe do te asimiloheshe me kedo ne perendim, s'eshte faji askujt ketu.

Citim Postuar më parë nga Kanina Lexo Postimin
    nga kjo ketu po kuptoj se qenke i moshuar. nuk paske moshen time te kisha menduar si nje bashkemoshatar imi. me duhet te te them se duhej te kisha biseduar me ty ne nje menyre tjeter(sidomos ne nje diskutim te disa diteve me pare) me pak me shume respekt te pakten vetem per respekt te moshes, te kam folur deri tani si nje bashkemoshatar imi. pra si nje 20vjecar.
    Pse sillesh si shqiptare me Anestin, kur ai eshte internacionalist..? (te them perendimor me mire se s'ka kuptim nocioni internacionalist)...vendet perendimore nuk kane respektin per te moshuarit.
    Ps. perdor <caps lock>

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Une po mundohem te ta tregoje integrimin ne praktik ,se si munde te funkcionoje nje integrim me popujt sllave (shkije )kurse ju mundoheni te tregoni fiziolofi te integrimit. Edhe ne komunizem kishte integrim ,pore integrim i zhytur ne tradheti vetem per ata shqipetare te ndershem (poshteni albanci )

Nuk e kame te qarte , se filozofia e juaj e integrimit bazohet ne evropen perendimore apo per ballkanin. me rracen sllave ??

Ne raste se po flitni per nje integrim evropiane , ndoshta ka hapsire te bisedohet me ju , pore ne te kunderten ne qofte se mendon se shqipetaret e maqedonise, se pari duhet te integrohen me sllavo maqedonet , dhe mandej me BE , atehere argumentet e juaja jane te pa baze , dhe ky integrim s'ka per te ndodhur asnjehere.asnjehere Integrimi i BE , nuk behet me pakica ,me muhalla pore me popuj sovrane .

Me qe jeni per integrimin e shqipetareve me maqedonet sllave . A ka mundesi ju zoteri te tregoni se si do te duken shqipetaret e maqedonise ne ate integrim.???
    une dhashe shembullin tim, pra jam nje individ qe nuk i kushtoj kujdes shqiptarizmes, por as dhe nacionalizmave te popujve te tjere.jm pacifist , por paqja kerkon kushte dhe rregulla.une do te integrohesha dhe me pas do te asimilohesha kudo qe te isha, boll qe jeta ime te ndryshoje per mire.

ntegrimi i BE , nuk behet me pakica ,me muhalla pore me popuj sovrane .
    Ja ky qendrim eshte i kritikueshem,pra ti kerkon te besh me cilesore jeten tende duke penguar vendin tend te hyje ne BE?keshtu mendonte dhe Rama per te perfituar pushtet, me ane te presionit ndaj popullit te vet.Jo maqedonija eshte e juaja dhe ju duhet te gjithe te jepni kontribut per te shkuar perpara ne standarte nga ku dalin te gjithe te perfituar.
    Me qe jeni per integrimin e shqipetareve me maqedonet sllave . A ka mundesi ju zoteri te tregoni se si do te duken shqipetaret e maqedonise ne ate integrim.???
    Do te qaja me ngasherim kur te shikoja shqiptaret te ndiznin qeri ne manastir, te riktheheshin ne srofken e stergjysheve e duke i kerkuar te falur ne heshtje.Do te shenonim diten e clirimit te shpirtit, sa bukur.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325
    une dhashe shembullin tim, pra jam nje individ qe nuk i kushtoj kujdes shqiptarizmes, por as dhe nacionalizmave te popujve te tjere.jm pacifist , por paqja kerkon kushte dhe rregulla.une do te integrohesha dhe me pas do te asimilohesha kudo qe te isha, boll qe jeta ime te ndryshoje per mire.

Ja ky qendrim eshte i kritikueshem,pra ti kerkon te besh me cilesore jeten tende duke penguar vendin tend te hyje ne BE?keshtu mendonte dhe Rama per te perfituar pushtet, me ane te presionit ndaj popullit te vet.Jo maqedonija eshte e juaja dhe ju duhet te gjithe te jepni kontribut per te shkuar perpara ne standarte nga ku dalin te gjithe te perfituar.

Do te qaja me ngasherim kur te shikoja shqiptaret te ndiznin qeri ne manastir, te riktheheshin ne srofken e stergjysheve e duke i kerkuar te falur ne heshtje.Do te shenonim diten e clirimit te shpirtit, sa bukur.

o nesti ....pse flet kodra pas bregut
    pak nenshtetas shqiptar me kombesi greke kan marr pasaporte greke ....e njejta gje eshte edhe per shqiptaret e maQEDONIse

asnje te keqe nuk kishte BE se greqia i dha pasaport grke minoritarve ...leri more aman perrallat

ketu greku po jep pasaporta vetem e vetem se je ortodoks e ti me akuzon shqiptaret e maqedonis qe jan dembabadem shqiptar ne viset e tyre

me ket politik greke e saliste qe bennuk e ken te gjate se populli po zgjohet e kete e shikon sh mire edhe ketu ner forum , se vetem ti me albon paskeni ngel

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Shpresoj qe kjo dhenia e dy shtetesise per te gjithe Shqiptaret kudo ndodhen te realizohet sa me shpejte.
    Gjithashtu shpresoj qe dite te gjithe politikanet bukeshkale tradhetare te vendit qe per nje hyrje ne Nato ishin gati te shisnin toke dhe uje te pergjigjen nje dite para ligjit per tradheti te larte.te njejten gje shpresoj qe ti ndodhe edhe atyre klerikeve qe per interesa politike te fqinjeve i shiten shpirtin djallit dhe vodhen varrezat e fshatareve te Kosines e gjetiu dhe i futen si te rene lufte.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    cdo shtet i lejon 2 neshtetesine pakicave kombetare apo pjeseve te njetit komb,,,,

vetem shqipera si ne cdo fushe eshte kundra ,,,

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664

Vellai mire une jame qytetare i BE, edhe pse jame evropiane, BE , me respekton i barabarte vetem si me nje nigerian nga afrika. Po te kishte referndum per shqipetaret ,une jame per nje union me Turqine, dhe asesi me Unionin Evropian. Jo se Turqia eshte vende muslimane ,pore tradhetia e BE eshte e dyfishte ,me e rrezikshem se sa Turqia .

Nje e veretete qe duhet ta keshe para syshe gjithemone si Anest !

Shqiperia dhe gjithe shqipetaret ,do te jene te fundit ose ose asnjehere anetare te plote i BE. Kjo nuk don te thote se shqipetaret jane muslimane, apo katolik,problemi kryesore eshte se evropianet gjithemone kane qene nen ndikimin e sllaveve , kurse sllavet me propagandat e tyre nuk i dalluane shqipetaret katolik apo ortodoks , pore i sulmuane dhe i urrejten gjithemone si shqipetare ne pergjithesi.

Per nje kohe te shkurte shqipetaret jane ne nje UNION ME TURQINE .

BE, eshte shtrige dhe tradhetaret me te medhenje te shqipetareve ne bashkepunim me sllavet dhe greket.

Rrofte Unioni me i fuqishem ne ballkane dhe azi Turqi Shqiperi Etnike .
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 27-07-2011 më 12:38 Arsyeja: g

Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga yllbardh Lexo Postimin
    E vërtet është kjo që ju pohoni, se sa fe na i kemi përcjellë është çudi se si ne ende jemi ata që jemi, sepse çdo fe ka pas dhe ka ndikim në qenien tonë si komb. Por me sa duke ne jemi si Bjeshka e Nemur të cilën era nuk ka se çka ti bëjë, vetëm se e kalit dhe e bën më të fort.
    Do te behemi edhe me te forte, pore ketu ne forum jane do frigacak te BE , qe mendojne se jeta e shqipetareve n'varet nga evropianet .

Evropianet shqipetaret i tradhetuane edhe ne kohen e Skenderbeut . Kurre Skenderbeu luftonte te mbroje evropen nga islami muslimanizmi , evropianet vetem pritnin vdekjen e Skenderbeut dhe qe ti grabitin tokat e shqipetareve .

Ne vitin 1968 kurre shqipetaret luftonin kunder komunizmit ,evropianet i quanin shqipetaret nacionaliste dhe sepseratiste.

Evropa duke e mbrojtur idenititetin e vete gjithemone ja ka falur tokat tona shqipetare grekeve dhe sllaveve . Keto marreveshje munde te leohen ne histori Konferenca e Londres . Konferenca e Berlinit dhe shume e shume marreveshje per ti copetuare tokat shqipetare ne favor te sllaveve dhe grekeve .

Kush eshte EULEKSI aktualishte ?? Kopilat e evripaneve qe i ndane tokat tona .Padofilet qe ju pengon besimi fetare i shqipetareve.

Shqipetareve ju duhet nje udheheqes si Hitleri , qe njehere e pergjithemone te ju tregoje kpilave evropianbe se tokat shqipetare nuk ka kushe qe munde ti ndaje si ne ankande publik

Vdekje e BE , Rrofte UNIONI TURQI SHQIPTARI

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •