Close
Faqja 8 prej 50 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 496
    i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Ate psikopatine mbaje per vete, se kur nuk je ne gjendje te kuptosh ate cfare shkruaj, mbaj gojen me mire, ne rregull. Pastaj ty c'te djeg se cfare flas une?
    Aq me teper qe nuk i dhe vetes kohe, as te thuash ngushellime, (te pakten une e kisha miresine) por te del pune te merresh me se cfare deklaron nje anetar.
    nuk te thashe ty psikopate, thashe nje njeri qe rri apatik pas nje ngjarje si kjo eshte i tille. ti e shumta je trupeshk

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anėtarėsuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Nuk ja vlen me u marre me sharje kot , une jam i lehtesuar qe megjithese me nje bilanc shume te rende njerezor , autori i gjithe ketij shkaterrimi del se ishte nje njeri , akoma me mire qe u neutralizua pasi nje organizate e madhe do te ishte shume e veshtire te zhdukej .

O Dg , mos moj se eshte turp

Forum eshte do shkruajme sa te na jepet per te shkruar , mos ka ndonje rregull qe na ndalon gje ?

Une nuk i heq gje fjaleve qe kam shkruar pasi sulme terroriste te organizuar e frymezuara nga feja jam i bindur qe do kete shume ashtu siē ka pasur me qindra tentativa e dhjetera suksese ( fatkeqsisht ) .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 22-07-2011 mė 19:53
    Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.

Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    nuk te thashe ty psikopate, thashe nje njeri qe rri apatik pas nje ngjarje si kjo eshte i tille. ti e shumta je trupeshk
    Kur e thua ti qe nuk ke tru hic, pa merak se nuk po ve re fare.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga Yes* Lexo Postimin
    Kur e thua ti qe nuk ke tru hic, pa merak se nuk po ve re fare.
    puj puj
    lol

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anėtarėsuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Me e keqja eshte se denimi maksimal ne Norvegji eshte vetem 21 vjet burg.
    Ta terrorizosh nje komb te tere dhe te vrasesh 17 persona te pafajshem,shumica nga 15-16 vjeqar dhe te denohesh me vetem 21 vjet burg eshte tmerr.

P.S. Cka me beri pershtypje edhe diqka ne lidhje me kete rast,nje forum nacionalist qe e mban veten si White pride(stormfront) u mbyll per vizitoret momentin qe doli identiteti i kryesit te vepres.Deri ne ato momente funksiononte faqja e saj edhe per vizitor,pas zbulimit te identitetit u mbyll.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    ky ka postuar edhe foto ne internet!

http://punditpress.blogspot.com/2011...ik-photos.html

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    o gordon hiqe ate firem sepse eshte shume paradokse, f nano mund ta shkateronte shqiperin, e jo ndertonte.

Ngushellime per viktimat, i pate dhe nje here forumistat te shtyre dhe te papermbajtshem nga epshtet e tyre, shpifen per Islamin si fe terrori, kur kjo fe ka 1400 vjet. Per 14 shekuj nuk eshte e njofur e tille, vecse keto 10 vjetet e fundit akuzohet nga pederastet e perendimit, per te vetmen arsye, sepse Islami pederastet i egzekuton..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    shum keq,po edhe me keq qe nuk doli musliman ky teroristi, cka do te bejm ne te forumit tani

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Pupupu sa keq me vika per fqinjet e mi , ja te cohem te ndez nje qiri tani.
    Kta as nuk krruhen me boten, ckan islamiket me keta valle ?

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Dmth autori qenka nje kokelaker i quajtur Hans Gruber lol.
    Me sa duket ky ka pare shume here ate filmin Die hard I.
    Nju provofront ejzhen duuuuun lol
    Nje volum aq i madh shkaterrimi flet qe ai mund te kete perdorur
    eKsploziv C4.
    Ndertesa kaq te medhaja shteterore dhe te lejohen te futen njerez pa skanim te dera eshte nje CUDI E MADHE.Si ka mundesi?
    keto ndertesa duhet te kene skanera trupi si ne aeroporte.
    Me sa duket keto norvegjezet nuk i shohin lajme neper bote se cfare behet,jane ne gjume letargjik 9 muaj lol.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 8 prej 50 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •