E ndjej veten te fyer nga njerez qe hudhin balte mbi Islamin ne te tilla raste.
Para ca ditesh po lexoja nje lajm qe nje qytetin Kisha e Krishtit. Zelanden e re ne njeren nga viktimat e termetit qe ndodhi atje ishin gjetur shume pashaporta .Sipas autoriteve dyshohej se nje skuader agjentesh Isarealite kishin hyre ne vend.Autoritete nuk tregonin se per cfare mund te benin por e kishin rrethuar Zonen sipas dhe keshillemeve me politikane hebrenj.
Bera nje lidhje me ngjarjen qe ndodhi ne Emiratet e Bashkuara arabe Dubai ku mbi 10 agjente cifute vrasin nje eksponent qeveritar te Hamasit me nje vrasje super te sostifikuar duke perdorur nje lloj parfumi alergjik.
Me vone pashe nje lajm per Lady Dianen dhe fshehjen e disa provave ne "aksidentit" e saj.
http://www.top-channel.tv/video.php?id=443
Pastaj mu kujtua vrasja e Kenedit.
Pastaj mu kujtua 11 shtatori
Pastaj mu kujtua Ngjarja ne Oklahoma City e ndodhur ne vitin 1995.Dhe thashe me vete.Deri kur bota do vazhdoje ne kete gjendje depresive dhe pasigurie?
Mu kujtua se nje haker sherbimesh sekrete kishte hakeruar faqen e talebaneve dhe kishte nxjerre lajmin se vdiq Mullah Omari.Talebanet kishin pergenjeshtruar lajmin duke thene se jo ishte hakeruar faqa.Kur pashe lajmin se nje organizate xhihadiste kishte marre persiper aktin direkt me shkoj mendja per manipulim mediatik.Edhe une mund te merrja nje telefon dhe mund te thoja se jam grupi mason qe pret antikrishtin dhe marr persiper aktin.Po a do shkruanin mediat se masonet e kishin bere kete akt?Sigurisht qe jo.
Kur lexoj D^G Femine, Njeriun me dy zero, Gordon Freeman, Angelinen etj mendoj se njerzit jo vetem jane semure dhe u ka bere efekt propaganda e forte mediatike dhe ajo politike por kjo gje pa na kthehet si nje bumerang qe duam te godasim njeri tjetrit sa me shpejt te jete e mundur pa analizuar, faktuar, pritur dhe gjykuar me qetesi.
Une mendoj se terrorizmi ska fe por as feja ska terrorizem.Me kujtohet njehere nje thenie profetike te Muhamedit a.s kur nje prej komandateve te ushtrise se tij Khalid Ibn Uelidi kishte vrare disa te pafajshem.Muhamedi a.s ngriti syte nga qielli dhe tha.O Zot une jam kundra vepres se tij.(pra une jam kundra vrasjes se te pafajshmeve)
Po ashtu Muhamedi a.s mbi hyri ne Meke pas perndjekjeve te tij per shume vite, vrasjes dhe torturimi i besimtareve nga ana paganeve dhe marrja e pasurise etj ai u shtroi nje pyetje te humburve dhe u tha.Cfare mendoni se do bej me ju sot.Ato paganet menduan se do te hakmerrej.Ai u tha jeni te sigurte ne shtepite tuaja.Dhe per vrasesin e xhaxhait te tij Ebu Sufjanin tha.Kush hyn tek shtepia e Sufjanit eshte i siguruar.
Pra Islami jo vetem qe nuk mbjell dhune me ane te forces por dhe aty ku ka mundesi te suhtroje dhune ushtron paqe, qetesi, siguri me qellim qe njerzit te binden dhe mos imponohen.Mirepo dikush do thoshte po ja muslimanet jane ato qe po sulmojne dhe kryejne akte te tilla.
Grupet e luftes duke filluar nga ato anarkistet. kartelet e droges, forcat revanshiste, Mafia, sherbime sekrete, grupe terroriste, organizata terroriste e perdorin terrorin psikologjik dhe ate luftarak per te arritur qellimet e tyre.Pardje po lexoja nje lajm ku njeri kishte ngrene viktimat e tij, nuk ishte musliman as kamikaz por kanibal.Mund te quhej xhorxh, Mikele, Frank, apo Chin pak rendesi ka.Mjafton qe njerzit e urte te dallojne midis teorise dhe praktikes njerzore ka nje det te tere.fakti qe politika boterore eshte fokusuar sot tek muslimanet duke sjelle ne bote me shume kaos dhe luftra nuk i ben muslimanet detyrimisht te gjithe agresive dhe te gjithe terroriste.Nese hudh nje gure diku, ngrihet nje ffluske diku tjeter.
Krijoni Kontakt