Close
Faqja 26 prej 45 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 445
    HoneY-BunnY √
    Anėtarėsuar
    10-10-2009
    Vendndodhja
    Mbi re...
    Postime
    2,710
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    me kujtohet gjitheashtu, qe sa fillova shkollen, isha shume e friksuar sepse skisha dike qe njihja, motrat ishin ne gjimnaz dhe kisha nje djal qe me ngacmonte ore minute... kur haja buke, he "poked" me on my back...kur me rran librat po bente gjasme sikur do i shkelte, kur bera gati grushtin lol, po i vinte duart para fytyres si ngordhalaq lol...pastaj e kisha ne klas, dhe per inatin tim ishte ulur pas meje, dhe ore minute me tunde karrigen, kthehesha dhe me nje inat i thoja "stop it"...ai qeshte dhe vazhdonte...e durova e durava, dhe ne mes leksionit ngrihem dhe behem gati ta godas me grusht (babi na ka mesuar nese te ngacmon njeri ti japi ndonje grusht fytyres lol)...mesuesja vin direkt dhe me thot "no no, hajde ketu "rexh" ulu ketu" lol...ai prap i kisthe ven duart si ne mbrojtje para fytyres...god i hated him
    E njejta gje me ka ndodhur edhe mua Edhe i thoja,mos me ngacmo se do te rrah.Lool
    Ai qeshte me te madhe e i dukej si shaka.Nje here,dy here ....mu sos durimi.Edhe cohem ne mes te mesimit,kthehem mbrapa e ja fus nje shpulle paaaaaaaaaaaaaammmmm ne fytyre Gjithe klasa po shikonte .I shkreti mbante faqen e skuqur me dore,edhe ulte koken.E une vazhdoja "shko te mami tani e thuaji qe me goditi amle "
    U come 2 love not by finding the perfect person,
    but by seeing an imperfect person perfectly.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Dhe mua me kujtohet kur nje goc me ngacmonte.. i thoja te lutem mos me ngacmo .. Ajo me ngacmonte dhe me merrte librat . i thoja te lutem ma jep librin ? Me thot sta jap dhe qeshte. Dhe un u ndjeva i bezdisur nga ajo goca qe ter kohes me ngacmone e sme linte rehat. Shkova te zysha dhe , ne fillim pashe ne brendesi te gjoksit , dhe pastaj u drejtova zysh . O zyshe thuj asaj se sme le rehat , me ngacmon .. Dhe zysha shkoi atje e i thote mos e ngacmo me.. Ajo sme ngacmoi me. . Une pastaj rashe ne dashuri me zyshen se me kishe ngel fiksin ajo gje qe pashe. Sa her shpjegonte, aty e kisha syte .. Kur me afrohej per te me thene a ke gje qe nuk kupton ? Dhe ajo gjeja me afrohej ne fytyre , Dhe une bera gjasme sikur me pickoi dicka dhe leviza bashk me duart u kapen te to dy gjera te fryra ne trup .. Zyshe me fal u pickova .. Zysha ska gje .. Masanej cdo dit me e shikoja , dhe nga mbrapa sa her shkruante ne derrase. Si perfundim vitet e mia shkollore ishin te paharrueshme
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 16-07-2011 mė 03:18
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    Sa e eger osht kjo goc mer amon....duhet me u zbut i cik ti

Per aMLE!

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    Me kujtohet kur ishim maturante. Muajin e fundit te shkolles e berem pothuajse pushim. Mungonte nje profesor, e ne direkt shkonim tek rrjeta e volejbollit.... luanim sa nuk merziteshim kurre aty.... binte zilja per pushimin e gjate , ne akoma aty. Binte zilja per mesim, ne akoma aty. Vec kur vinte zysha e na merrte tek rrjeta
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga aMLe Lexo Postimin
    E njejta gje me ka ndodhur edhe mua Edhe i thoja,mos me ngacmo se do te rrah.Lool
    Ai qeshte me te madhe e i dukej si shaka.Nje here,dy here ....mu sos durimi.Edhe cohem ne mes te mesimit,kthehem mbrapa e ja fus nje shpulle paaaaaaaaaaaaaammmmm ne fytyre Gjithe klasa po shikonte .I shkreti mbante faqen e skuqur me dore,edhe ulte koken.E une vazhdoja "shko te mami tani e thuaji qe me goditi amle "
    mire ja bere problemi ishte se ai sa ngrihesha un mbulonte fytyren duke i ven duart ne mbrojtie, so me vinte inat, se desha ti jepja nje grusht fytyres
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Me kujtohet kur kam pas ne klas Rexhon , me gjuante me letrat e fletores qe e bente si top..
    Larguar

Citim Postuar mė parė nga Arvima Lexo Postimin
    Me kujtohet kur ishim maturante. Muajin e fundit te shkolles e berem pothuajse pushim. Mungonte nje profesor, e ne direkt shkonim tek rrjeta e volejbollit.... luanim sa nuk merziteshim kurre aty.... binte zilja per pushimin e gjate , ne akoma aty. Binte zilja per mesim, ne akoma aty. Vec kur vinte zysha e na merrte tek rrjeta : p
    ju peshkonte zysha

apo zyshi? ;-)
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Me kujtohet kur kam pas ne klas Rexhon , me gjuante me letrat e fletores qe e bente si top..
    lol jo letrat e fletores nuk i harxhoja un noellag mos me ngatrro me dike lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga aMLe Lexo Postimin
    Ti me pellembe, kurse une i kam shkulur leshte e kokes, aq e irrituar isha.
    Feelings change - memories don't.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    lol jo letrat e fletores nuk i harxhoja un noellag mos me ngatrro me dike lol
    Un ngaterroj ? Po ti desh me perdhunone ne mes te klases n nje dite
    Larguar

Faqja 26 prej 45 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •