Postuar mė parė nga thirsty ju peshkonte zysha apo zyshi? ;-) Heh , jo nga ajo lloj rrjete Thirst E kisha fjalen per rrjeten e volejbollit
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
Postuar mė parė nga Noellag Un ngaterroj ? Po ti desh me perdhunone ne mes te klases n nje dite hmm ok, e shikoj qe ke imagjinaten shume te rrezikshme, so i will leave it at that
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Postuar mė parė nga *~Rexhina~* hmm ok, e shikoj qe ke imagjinaten shume te rrezikshme, so i will leave it at that skam faj ,se femrat jane kaq te rrezikshme
Larguar Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Postuar mė parė nga mia@ Ti me pellembe, kurse une i kam shkulur leshte e kokes, aq e irrituar isha. qe atehere me mungon nje tufe flokesh ne maje te kokes
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Akoma se ke mbjell?
Feelings change - memories don't.
Me kujtohet kur isha e vogelllll dhe bashkoheshim gjith kalamojt e dy pallateve ne bojshim " miss pallatin " un isha shpifsira qe dilte miss gjithmone
Postuar mė parė nga mia@ Akoma se ke mbjell? nga ta marr? gjithandej kacurela vetem ne koke te drejta
Postuar mė parė nga WALCHIRIA Me kujtohet kur isha e vogelllll dhe bashkoheshim gjith kalamojt e dy pallateve ne bojshim " miss pallatin " un isha shpifsira qe dilte miss gjithmone Me kujtohet edhe mua Sa e lezetshme dhe sa bukur visheshe mi dreq Since then I've had a crush on u :O Lol Postuar mė parė nga Arvima Heh , jo nga ajo lloj rrjete Thirst : ^lulja3 E kisha fjalen per rrjeten e volejbollit Shaka
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar mė parė nga thirsty Me kujtohet edhe mua Sa e lezetshme dhe sa bukur visheshe mi dreq Since then I've had a crush on u :O Lol U rrite dhe ti dhe u bere burri im Kujt ja priste mendja qe syt blu te tuat do benin ket efekt
Postuar mė parė nga WALCHIRIA U rrite dhe ti dhe u bere burri im Kujt ja priste mendja qe syt blu te tuat do benin ket efekt walchi, ky eshte ai qe ndave para ca kohesh ?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt