Close
Faqja 24 prej 45 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 445
    i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar mė parė nga aMLe Lexo Postimin
    Me kujtohet kur e vija termometrin afer sobes qe te shenonte 38 e mos shkoja ne shkolle
    disa thonin po te haje patate te gjalla te hypte temp, por nuk e kam provuar

me perpara e kalonim dimrin apo veren vetem me nje pale kepuce dhe sandale dhe kur caheshin shkonim tek kepucari te na i ngjiste , ky sherifi i shikonte ku ishte care e hapte carjen edhe me teper pastaj te thoshte sbehet me per tu ngjitur, plasje me vinte , sikur i conim per ti shqyer me teper, nqs kepuce mbase mbaheshe edhe pak , pas kalimit tek kepucari nuk mbaheshin me

sot a ekzistojne me kepucare?

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    me kujtohet nje dasem kur te gjithe kercenin kengen e Ali Pashait (Koka ne Stamboll more, trupi ne Janine ....) dikush qante se po ikte nga nena tek Burri. lol
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    [QUOTE=aMLe;3155662]Me kujtohet kur e vija termometrin afer sobes qe te shenonte 38 e mos shkoja ne shkolle [/QUOT

ahhah goce e prapte. Me kujtohet kur shkonim ne shkolle 6 dite ne jave. Damn kemi pas fundjav vetem me 1 dite.
    I LOVE GOD

j&g

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Pak me heret mu kujtua kur halla ime ne shtator 1998 na pati thene mu,vajzes se saj dhe motres time te vogel te ikim nese na therrasin policet serbe dhe te mos ktheheshim ne asnje menyre. Isha mjaft e madhe per te kuptuar qe kjo nenkuptonte se duhej te iknim qe te na vrisnin nga larg. Motra ime kishte vetem 14 vjet.
    Sia kam fale ende halles kete gje sadoqe e dua shume.
    Anita ka pas frik e shkreta se po te bije ne duart e barbarve te turturonin edhe te vrisnin. Sa keq keni kaluar thank god qe gjerat ndryshuan, megjithse e kaluara nuk harroet kurre.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    Anita ka pas frik e shkreta se po te bije ne duart e barbarve te turturonin edhe te vrisnin. Sa keq keni kaluar thank god qe gjerat ndryshuan, megjithse e kaluara nuk harroet kurre.
    E dine ajo se cfare benin ata me femrat mire. Per me teper ia thonte edhe vajzes se saj te vetme. Duhet te kete qene e tmershme edhe per te. Por megjithate une nuk e harroj kurre veshtrimin plot panik te motres time(ne sdinim ku i kishim as prinderit) . Dhe halla nuk pushonte ta thonte kete gje..........
    Eshte e veshtire per ta kuptu zemra...........
    AUTOCHTHONOUS

Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    E dine ajo se cfare benin ata me femrat mire. Per me teper ia thonte edhe vajzes se saj te vetme. Duhet te kete qene e tmershme edhe per te. Por megjithate une nuk e harroj kurre veshtrimin plot panik te motres time(ne sdinim ku i kishim as prinderit) . Dhe halla nuk pushonte ta thonte kete gje..........
    Eshte e veshtire per ta kuptu zemra...........
    Ke shume te drejt. Askush qe nuk e ka perjetuar nuk te kupton dot cfare keni kaluar. Une vetem kur e imagjinoj eshte tmerr. May god give you strength per gjithe ato dhimbje qe keni kaluar.
    I LOVE GOD

j&g

♥ Kitty Loves Bubi ♥ Maska e Viola.V
    Anėtarėsuar
    22-05-2010
    Vendndodhja
    CANADA
    Postime
    990
    Me kujtohet....me kujtohen shume gjera ne fakt ....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

E mbaj mend veten qe ne moshen 2- 2 e gjysem vjece . Kam shume te qarta disa ngjarje qe me kane ndodhur ne ate moshe . Psh - nje dite qe kam dale ne foto me motren e madhe ,bile para se te dilja ne foto shkuam dhe me blene sandale ...Nje here tjeter shkuam si familje (prinderit , motra e dyte dhe une ) te takonim vellane qe ishte ushtar ne Tirane....me kujtohet shume qarte , qe pashe nje dere pak si larte nga toka dhe mbrapa saj zbulova qe kishte arra te porsavjela . Kerkoja qe te "vidhja"sa me shume arra dhe shikoja me vigjilence se mos me kapnin...ahahaha...nuk u kapa gjate action por nga shenja e jodios ne dore nga levozhga e arrave qe ME TRADHETOI...Me vone shkuam dhe beme nje foto perpara Kalit Te Skenderbeut . Nuk do ta harroj zenken me motren time qe kush te dilte ne foto me nje mace qe bente fiq-fiq...- Ishte e imja dhe mbaroi ajo pune ! - Kaq kokeforte kam qene qe e vogel ...

~~~~~~~~~~~~~~~

Por, por, por nje ndodhi qe s'kam per ta harruar KURREN E KURRES ka ndodhur kur kam qene 7 vjece .

- It started keshtu : Isha ne klasen e pare dhe hera e pare ne jeten time ,qe do na conin ne kinema nga shkolla . Ceshtja ishte se VENDIMI per te pare kete film varej nga deshira e jone por DUHET te merrnin leje nga prinderit . Behet fjale per filmin "Ciklopi". Rekomandimet e te rriturve ishin te mos shkoja ; Te femijeve dhe gojedhenave te tjera ishin te ngjashme . Kokefortesia ime dhe Guximi qe kam pasur qe e vogel ma shtuan me shume kureshtjen qe te shkoja ta shikoja . Leke per bileten nuk e kishja shume te veshtire te gjeja , se mjaftonte te shkoja tek babi dhe t'i thoshja : - Kam marre nje 10-te ne shkolle - dhe aty merrja "demshperblimin" e mundimit tim ne shkolle , ashtu sikurse bera edhe ate dite . Qe ne mengjez ne vend t'i shkoja mamase dhe t'i kerkoja leke ( e dija pergjigjen e saj te prere - mire ben qe merr 10-ta , per veten tuaj e keni se nuk do punoni me kazme...ahaha ), shkoj direkt tek babi dhe per fat te atij momenti kishja tre 10-ta per te prezantuar - 3 x 5 leke cdo dhjete = 15 leke ne xhepin tim . Gjithe qejf shkoj dhe i ofroj shoqes time te ngushte free ticket per te shkuar ne kinema . Me ngelen 5 leke te tjera , qe keshtu me ato leke shkuam dhe bleme hallva turke ( sot e kesaj dite still my favorite ).
    Me ne fund u futem ne kinema . Filmi s'ishte filluar akoma por klithmat e femijeve dhe te qarat e tyre kishin filluar dhe e gjithe salla gumezhinte nga cjerrjet , nga te bertiturit . Filloi edhe ai i shkrete film ! Kishja ngulur vemendjen , pa marre parasysh cjerrjet dhe klithmat e nje salle te mbushur plot dhe po kerkoja cfare kishte kaq gje te frikshme ose te llahtarshme ne ate film . Filloi dhe mbaroi filmi edhe pse me ishin bere veshet daulle nga klithmat , une ishja aq E QETE po aq sa e cuditur , qe pse keta femije po reagonin ashtu . E qete , dal me shoqen perjashta dhe i bej pyetjen asaj , ne arrinte ajo te kuptonte pse-ne . Ndoshta e inkurajuar nga mua ajo nuk u tremb aq shume ose pretendoi ndoshta. Ne fund me thote - Naten s'ke per te bere gjume se do te shfaqet cdo gje ne enderr . U mundova ta kundershtoja me cdo kusht mendimin e saj , por me ne fund i thashe - Let see ! If anything I'll let you know ! U ndame ne ne fund , shkova ne shtepi , erdhi dhe nata !
    - Asgje deri ne ato momente - No fear , no Devil in front of me ! Me kujtohet qe gjate gjithe asaj kohe vetem qeshja dhe tallesha pse ata ishin kaq femije (nga mendja) dhe pse une ndryshoja kaq shume nga ata .
    Si ne Shqiperi qe vetem nje dhome gjumi dhe nje guzhine , si gjithe familjet e tjera edhe familja jone kishte te njejtin stil jetese . Une me motren e dyte ne nje krevat tek , mamaja ne krevatin tjeter , vellai dhe babi flinin ne guzhine aka divane . Femijet e tjere ishin martuar .
    Erdhi momenti "magjik" qe une prisja qe te trembesha ne gjume . Te dyja me motren shkojme te fleme ne krevatin tone ; ne krevatin e mamase po flinte babi (kishte pire ate dite, kishte qene ne nje dasem).
    - Asgje ! Po prisja te ndodhte ndonje gje ....Asgje ! Si neper tym degjoja pjatat e darkes qe po lante mamaja dhe cdo gje eshte blank deri ne ate kohe . Me kishte zene gjumi . Neper gjume degjoj mamane qe po zgjonte babin dhe t'i thote qe shko ne krevati yt dhe fli...zeri nga i permbytur po behej me i kthjellet...perpjekjet e mamase ta ndihmonte te cohej dhe perpelitjet e tij , kundershitmet e tij per te ikur ...nuk donte te ikte...cdo murmurime po behej me e qarte...man , man man - cfare po ndodhte (!!!!!!!!) .Pas shume peshperitjesh dhe shume kundershtime degjova dy fjale "te llahtarshmeeeeeeeeeeeeee"
    - Nuk i kishja degjuar kurre , kurre ne jeten time...Degjoja - Jo , jo , jo ...jo ; S'ke turp ; Si s'te ha nje mortje; Na more derezi se jane cupkat ketu;...Degjoja shume e shume te tjera...me ne fund degjova fjalen me te frikshme , me te llahtarshme , me te mallkuaren e te mallkuarve te asaj kohe , fjale qe nuk ishte jo vetem ne fjalorin e nje femije por ishte tabu edhe per te rriturit ...

....................fjalen SEX............................................... ................

-....Hera e pare qe degjoja shqiptimin e kesaj fjale.....................kjo fjale e llahtarshme po pasohej me fjalen : guxhu-guxhu....let me kiss you................. Kiss ?! - What he means by that -Kiss ?!
    - Ok ! To be honest kete fjale e kishja degjuar me pare , por per kete moment cfare kuptimi kishte ........(?!) - Bah , c'po ndodhte ne ato momente ?! Mos valle ishja ne gjume ?! Mos valle kjo ishte ajo gje , qe do me shfaqej ne enderr ?! Mos valle kjo , mos valle ajo ....
    E trazuar ne ato mendime , ndjej mamane qe me afrohet dhe mundohet e shkreta te me ngreje ne krahe te me conte nga guzhina . Me foli ne emer , por une pretendoja se flija dhe i mbylla syte edhe me shume...po i shtrengoja me fort sec duhej...Prit, prit cfare po ndodhte tani... ?! - Pse po me conte mua nga dhoma tjeter...?! Ne erresire te plote nga dhoma tjeter syte ie mia ishin kristal te hapura dhe shikimi im ishte i kthjellet...Erdhi dhe motra tjeter ne guzhine , ajo po flinte (as artileria ose nje gjyle topi nuk e conte ate nga gjumi ).
    E mjera une c'po degjoja....! Tinguj, ofshama , fjale...... ;...jo nga e shkreta mama , por nga ai qe une e dija njeriun me te ndershem ne bote , njeriun me te dashur ne bote , IDHULLI IM , banka monetare ime , ZYRA E ANKESAVE DHE E KERKESAVE , Travel Agent i imi , se kudo qe shkonin me merrnin si KOTELE nga mbrapa , ne te gjitha rrethet e tjera , ne te gjitha stinet ( me hiqnin nga shkolla kur behej fjale per nje trip to my cousins )...etj etj .
    Me ne fund degjova fjalen : Oh ,oh ti je gruaja me e bukur ne bote...(!) - pasuar nga fjalet e mamase : -ah more mortjemadh , plake je dhe qefli ngele gjithe jeten...pse nuk te ha nje mortje ...(?!) ....opopopo , c'me turperove , mos me kane degjuar vajzat ...(!)
    E kenaqur shpirterisht nga kjo fjale e fundit e saje , perseri - no matter what she was saying - asgje nuk po me qetesonte nga ajo llahtare qe po perjetoja .....................................

Dy njerezit me te dashur te jetes time - BABI ishte komplet IDHULLI IM dhe MAMAJA qe e ADHUROJA instiktivisht me gjithe SHPIRT , po benin te PA BEREN , TURPIN , MEKATIN , IMAZHIN ME TRAGJIK , TORTURA ME "CNJEREZORE"......

-Po benin SEX ?! Oh my God ! Erdhi fundi i botes !

Ky ishte CIKLOPI im per ate nate !!! - Kjo ka qene nata me mekatare e asaj moshe ! - Ciklopi im kishte emrin SEX !

A fjeta ate nate ?!?!?!?!?!??!?! -------> Mbaj mend qe kam numeruar CDO SEKONDE TE ASAJ NATE.............................................. ......!!!

Te nesermen ishte e hene dhe me duhej te shkoja ne shkolle . Me ishte caktuar detyra te raportoja tek shoqja ime , ne kishja fjetur apo jo . Deklarata time SOLEMNE ishte : Jo ! - Nuk kam fjetur ASPAK , as edhe nje sekonde . Llahtara qe pritej erdhi , por nuk ndodhi ne gjume .

- E pashe me sy hapur , e degjova me crystal clear sounds , VIVID DREAM ! - Ky Ciklop me erdhi , m'u shfaq ashtu sic ishte ne te vertete - UGLY dhe TIRAN ! Vertete kishte nje sy te frikshem ne balle .................................................. .......( dhe quhej SEX ! - mermerita me vete) .

Me vone rrashe ne kllapi . Me kujtohet qe kerkova leje te shkoja ne shtepi se nuk ndihesha mire . E keqja ishte se ishja e drobitur nga pagjumesia e asaj nate ( mos harroni ishja vetem 7 vjece ) , por me e keqja akoma ishte si do t'i perballoja veshtrimet e dy veteve SO MIZORRE , KAQ ARROGANTE qe une i kishja marre per kaq naive ,per dy njerez qe deri ne ate kohe une i quaja - PRINDER (?!) - Si...Nuk...Kishin...TURP !!!

Ciklopi im qe mbeti nje SKARRE e THELLE e PERJETSHME quhej SEX !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Viola.V : 15-07-2011 mė 00:24
    $ € $ ... ♥♫ - ♥♫

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Cojeni ke Tirana .Oj Viola veri pulle te kuqe tregimit ose se paku shenjen 18+.

Hej paske pa nga vrima celesit mduket se cikollpi me nje sy apo gjarperi me nje sy simbolizojne ne mynyre koherente dhe sistematike shenjen masone te Penisit.lol
    Cfare tregimi !? Se prisja prej teje kete minihistori.Se prisja nga mynyra se si e tregon dhe nga ngjarja qe po tregon.Eshte e papare .je nje vajze shume e hapur me shoqerine.

I lutem moderatorit ta mbylli temen me kete tregim.Mjafton kjo.Apo do ta ndjekim pjesen e dyte te telenoveles? lol (Ishte shaka)

Ku i gje keto perla mo aman.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ~Geri~ : 15-07-2011 mė 04:31
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Me kujtohet dita,sa afer rrezikut kam qene par 11 vitesh!!

Citim Postuar mė parė nga 2043 Lexo Postimin
    Me kujtohet njeri qe rregullonte antenen dhe ishte ne maje te catise, sa here e levizte ata poshte bertisnin e prishe sa e rregullonte dhe hiqte doren ata perseri:
    E prisheeeeee
    si u lodh nja dy ore ne maj te catise , dhe nuk po e ndreqte dot, e mori antenen dhe e flaku ne gropen e halese....
    Kur gjithe familja thirri njezeri
    ATY MBAJEEE

ahahhahahahahahahah
    cdo fjali qe lexoja, qeshja me lot, ahahahahahah sa e forte, me kujtohen edhe mua pak a shume te njejtat gjera edhe hahuahuhuahuahua sa po qeshi perseri!
    She's the morphine queen of my vaccine.

Faqja 24 prej 45 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •