Close
Faqja 25 prej 45 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 445
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    me kujtohet...kur isha ne klase te pare...
    babai ime punonte ne zvicer ateher...
    dhe me solli nje pale sandalle te kuqe..
    dhe nena ime mendoi nje vjershe
    " XXXXX burbuqe
    i ka blere babi sandalle te kuqe
    sa te bukura xxxx (emri ime) ti mbashe me shendet
    ia urrojn shoqet dhe shoket e vete
    me kujtohet kjo
    nje gje akoma nuk kuptoj, pse per shembull kur merrje dicka te re apo ku ta dij une,
    thonin, " e grissh" ose e prissh" apo dicka e tille, nqs do ta themi ne shqipen e qyteteruar,
    nuk thonin te kunderten por... :S
    She's the morphine queen of my vaccine.

CHEERFUL GIRL
    Anėtarėsuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536
    hej qenka shume interesante kjo teme

mua me kujtohet kur kam ardhur per pushime ne durres me prinderit. Ika nje dite nga hoteli edhe humba neper qytet.Kam qene 6 vjece. vetem kam ecur dhe ajo deshira per te eksploruar me coi ne majen e nje pallati te rrumbullaket duke pare nje autobus qe vinte verdalle po ne nje vend. Vetem kur kthehem pas, gjendem e rrethuar me njerez dhe shoh mamin me babin qe vijne te me perqafojne , ata ishin trembur shume me humbjen time.... por qe gjithesi nuk zgjati shume . Tani qe me kujtohet mendoj sa shume qe i kam shqetesuar ata.

ps : fiksim e kam te shkoj dhe nje here ne ate pallat , te di nese eksiston me apo jo...
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    me kujtohet kur isha e vogel ne plazh, me babin benim not, shkonim larg larg... atje ku nuk kishte me njerez qe laheshin, dhe une qe cdo here e pyesja, po sikur te na afrohet nje peshkaqen tani, ca do bejme? dhe merrja gjithmone te njejten pergjigje, peshkaqenet nuk i hane engjejt si ti. kthimin isha teper e lodhur per ta bere me not, keshtu mbahesha te njera shpatull e babit nderkohe qe babi notonte per te dy dhe e leshoja trupin valeve te detit, me dukej vetja si nje sirene

me kujtohet si sot kur dola njehere nga shkolla, (ne fillore) edhe ne ate moment del nje cun edhe mami ku e merr perdore edhe i thote, cfare more sot? -ai i pergjigjet, te lumte
    edhe i'a ben nena,, ooo shume keq, duhet te kishe marre akoma me shume
    edhe une shihja krejt habi, cfare po thot ajo, a e marre eshte?

Sepse atehere fletoret te gjitha te lumta e ylla e flamura i kisha, edhe nuk me kerkon aq llogari apo te me perkushtoheshin

tani kur vij nga shkolla, (gjymnaz)

he ca more sot, ca more neser, gjith vitin asgje nuk marre tani!

vetem kur marrin deftesen ne fund, krejt 6-7
    te pakten jam pak krenar me informatikat edhe anglishten!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    me kujtohet kur mblidheshim reth babit te shikonim filmat action me te, dhe pasi u rritem dhe fillonim te shikonim filmat/perrallat anime ne dhomen tone, babi varte turrit lol

me kujtohet kur fillova per here te pare shkollen ne amerike dhe sdij anglisht (kuptoja njecike por kisha veshtirsi te flisja), dhe nje kineze sec filloj te me flasi nja dy ore dhe un thjesht beja gjasme sikur po kuptoja...kur del njera dhe thot "ajo nuk merr vesh anglisht" lol

me kujtohet gjitheashtu, qe sa fillova shkollen, isha shume e friksuar sepse skisha dike qe njihja, motrat ishin ne gjimnaz dhe kisha nje djal qe me ngacmonte ore minute... kur haja buke, he "poked" me on my back...kur me rran librat po bente gjasme sikur do i shkelte, kur bera gati grushtin lol, po i vinte duart para fytyres si ngordhalaq lol...pastaj e kisha ne klas, dhe per inatin tim ishte ulur pas meje, dhe ore minute me tunde karrigen, kthehesha dhe me nje inat i thoja "stop it"...ai qeshte dhe vazhdonte...e durova e durava, dhe ne mes leksionit ngrihem dhe behem gati ta godas me grusht (babi na ka mesuar nese te ngacmon njeri ti japi ndonje grusht fytyres lol)...mesuesja vin direkt dhe me thot "no no, hajde ketu "rexh" ulu ketu" lol...ai prap i kisthe ven duart si ne mbrojtje para fytyres...god i hated him
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 15-07-2011 mė 18:16
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    me kujtohet kur mblidheshim reth babit te shikonim filmat action me te, dhe pasi u rritem dhe fillonim te shikonim filmat/perrallat anime ne dhomen tone, babi varte turrit lol

me kujtohet kur fillova per here te pare shkollen ne amerike dhe sdij anglisht (kuptoja njecike por kisha veshtirsi te flisja), dhe nje kineze sec filloj te me flasi nja dy ore dhe un thjesht beja gjasme sikur po kuptoja...kur del njera dhe thot "ajo nuk merr vesh anglisht" lol

me kujtohet gjitheashtu, qe sa fillova shkollen, isha shume e friksuar sepse skisha dike qe njihja, motrat ishin ne gjimnaz dhe kisha nje djal qe me ngacmonte ore minute... kur haja buke, he "poked" me on my back...kur me rran librat po bente gjasme sikur do i shkelte, kur bera gati grushtin lol, po i vinte duart para fytyres si ngordhalaq lol...pastaj e kisha ne klas, dhe per inatin tim ishte ulur pas meje, dhe ore minute me tunde karrigen, kthehesha dhe me nje inat i thoja "stop it"...ai qeshte dhe vazhdonte...e durova e durava, dhe ne mes leksionit ngrihem dhe behem gati ta godas me grusht (babi na ka mesuar nese te ngacmon njeri ti japi ndonje grusht fytyres lol)...mesuesja vin direkt dhe me thot "no no, hajde ketu "rexh" ulu ketu" lol...ai prap i kisthe ven duart si ne mbrojtje para fytyres...god i hated him
    Ke qene trimereshe Rexhina.

edhe une e kam bere nje gje te tille, (pak a shume me nje mikeshe) por vetem 2 here rrjesht ama, 2 here, heren e 3 e kuptova qe nuk i'a vlente edhe qe kisha gjetur menyren e gabuar, edhe changed direction!

_________

me kujtohet shume mire kur vinte komshia (ishte nje plake 70 vjece edhe e vogel fare ne trup) une kisha qejf ti vishja kepucet e asaja pasi me vinin fix, gjithmone me pas kur dilte kerkonin 30 min kepucet e asaja pasi i fshihja diku!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga gloreta Lexo Postimin
    Ke qene trimereshe Rexhina.
    vetem nese dikush me ngacmonte, ama ne te njejten kohe kisha dhe frik se mos perjashtohesha nga shkolla

[QUOTE]edhe une e kam bere nje gje te tille, (pak a shume me nje mikeshe) por vetem 2 here rrjesht ama, 2 here, heren e 3 e kuptova qe nuk i'a vlente edhe qe kisha gjetur menyren e gabuar, edhe changed direction!

edhe une e kam bere nje gje te tille, (pak a shume me nje mikeshe) por vetem 2 here rrjesht ama, 2 here, heren e 3 e kuptova qe nuk i'a vlente edhe qe kisha gjetur menyren e gabuar, edhe changed direction!
    yeah, kushurira me kishte then qe e ngacmonte ne fillim ate gjitheashtu, dhe qe ta linte rehat filloj ti sillej mire duke i dhen impresionin sikur ishte mikesha e tij, dhe atehere ndaloj ta ngacmonte lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-05-2011
    Postime
    107
    Sot jam kujtuar kur loznim ne lagje me cingla.Oh Zot,sa me kishte marre malli per femijerine time,per lagjen,per gjithe shoket edhe shoqet e mia.Sa keq qe jemi shperndare te gjithe neper bote,edhe askush s'ka mbetur me ne lagjen tone te dashur..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Blis Lexo Postimin
    Sot jam kujtuar kur loznim ne lagje me cingla.Oh Zot,sa me kishte marre malli per femijerine time,per lagjen,per gjithe shoket edhe shoqet e mia.Sa keq qe jemi shperndare te gjithe neper bote,edhe askush s'ka mbetur me ne lagjen tone te dashur..
    vjet isha ne fshat dhe doja tu mesoja femijeve lojen me cingla
    e kisha haruar per vete si behej
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Faqja 25 prej 45 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •