Boll paske pas sa qe me qave koken. A bezon ti ajo eshte problem i yti. Jahudit kan pa mrekullira qe ju ka bere Musa a.s dhe se kan besu e ti me data paske me besu ajde mos na lodh shume. Ai eshte i Gjithdijshmi dhe di gjithecka ke per tu bindur edhe ti vet kur ta sheh melekun e vdekjes.
Te thash rri para kijve tu... cfare flase me tjeret ste intereson ty aspak pikë
Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 15-07-2011 më 17:16
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
KU dhe kur eshte ndryshuar ne cilin kapitull na jepe nje date te caktuar apo cili ishte ndryshimi i saj nese ke mundesi te na tregoshe
Përkthimi në greqishten e vjetër Septuaginta, (shek. III para Krishtit.)
Përkthimi në siriakishten e vjetër (150 pas K.)
Përkthimi në siriakishten peshita (150 pas K.)
Përkthimi në latinishten e vjetër (shek. IV pas K.)
Përkthimi në latinisht Vulgata, nga Jeronimi (364 - 384 pas K.)
Përkthimi koptik ose egjiptian (200 - 300 pas K.)
Codex Vaticanus (325 pas K.), gati gjithë Bibla, ruhet në bibiotekën e Vatikanit.
Codex Sinaiticus (350 pas K.) tërë Dhiata e Re dhe gjysma e Dhiatës së Vjetër, gjendet në Muzeun Britanik.
Codex Aleksandrus (400 pas K.) gjithë Bibla, Muzeu Britanik
Codex Bazae (450 pas K.) ungjijtë dhe veprat e apostujve, gjendet në Bibliotekën Universitare në Kembrixh
Codex Ephraemi (450 pas K.) Dhiata e Re, Biblioteka Nacionale, Paris
Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 15-07-2011 më 16:58
S’çarmatosem sa t’jetë jeta!
Aha tash po e kuptoj. Dmth nje Besimtart Islamik e refuzon me bisedu me dikend joBesimtart te Islamit? Si po doni me fitu boten me Islamizem kur s'ki pergjigje?
Qe mundesh tregomi prrallat e Musait se vertet i kam qef qysh e ka qa detit pergjyshme edhe po te qendron ne ajr uji? Hehe na knaqt.
All ov u are emptiness
Kjo njeri quhet ''Pozerizem'' e thojn qe o ne Kuran po n'vertet se kan lexu hiq. Veq thojn: Qeshtu shkrun. Hiq pa shkru. Brainwashed njeri![]()
Ende spaskam mar nje pergjigje , por vetem tendence per me ndryshu temen .
A pe sheh se dolen fjalet e mia o hut? Po ti kur sdo te kesh rastin te kenaqesh kur degjon histori te tilla o i hupt. Une e di me kend flas per cka flas dhe e di qe me njerz si ty sduhet te flase per gjera qe nuk i besoni ju.
Bota eshte pak ma e mencur se ti e disa ketu... dhe ata dita dites po e kuptojne te verteten...
(:
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Bibla është ndryshuar prandaj edhe emrat e pejgamberëve kanë ndryshuar...prandaj edhe Kur'ani zbriti si argumentues i asaj që ishte në Bibël.
Krijoni Kontakt