Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 85
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Nese nuk prishen do vazhdohet po keshtu edhe ne fund do jet akoma me keq. Jam e bindur qe nje dite keto ndertesa do prishen sepse cdo gje do arrij kulmin. Nese nuk prishen do fillojne shume sherre qe do cojne deri ne vrasje. Shiko kur e krahasova me ameriken nuk e bera per mburrje por doja te thoja qe per nje mure te kerkojne 100 gjera imagjino per nje ndertes te tille. Pra duhet zbatuar ligji patjeter. Edhe ketu ka probleme psh ai qe ka mik i aprovohet plani me leht etc. por jo te lejohen ndertime te tilla. Station une nuk e di shume mire kodin ne shqiperi as ketu nuk e di shume mire por jam pak me informuar. Psh ka zona qe nuk te lejohet me shume se 2 kate. Te kesh me miliona dollare ti nese nuk lejohet nuk ngre dot ndertese mbi 2 kate me kupton. Ose ka zona qe jane vetem per commercial. dmth cdo gje eshte e ndare me zona. Cdo projekt aprovohet nga bashkia. Per nje mure po te them cuam 100 gjera ose per ti lene me qera disa nga shtepit qe kemi ketu na kerkuan 100 gjera per te nxjerre lishenca. Mos te permend sa taksa paguajme.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga loneeagle : 15-07-2011 mė 15:06
    I LOVE GOD

j&g

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga **** Lexo Postimin
    . Shiko kur e krahasova me ameriken nuk e bera per mburrje por doja te thoja qe per nje mure te kerkojne 100 gjera imagjino per nje ndertes te tille. Pra duhet zbatuar ligji patjeter. Edhe ketu ka probleme psh ai qe ka mik i aprovohet plani me leht etc. por jo te lejohen ndertime te tilla.
    Shiko, unė kam qėnė aty ku je Ti.
    Shqipėria nuk vuan pėr mungesė ligjesh por pėr zbatim tė tyre.
    Kur flet pėr Amerikėn mos harro edhe tė thuash qė:
    "Tė keqen e diktaturės sė Enverit para policisė amerikane kur shkel ligjin"
    Ē'dua tė them me kėtė, policia dhe ligji duhet tė jenė shum tė rreptė kur ka shkelje.
    Fundja edhe nė Amerikė po i le njėrzit tė livadhisin si tu teket njėlloj si kėtu do bėjnė.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Po ashtu eshte ketu te rrjepin. Mua me vjen inat qe nese ligji eshte pse te mos zbatohet ashper edhe ne Shqiperi. Jo se ketu jane shume te mire jo, por kur behet fjale per disa gjera ti thyejne hundet financially e kisha fjalen. Nuk te len te hedhesh hapin. Edhe te thuash te drejten duket keq, ndertimet atje ia kane prishur pamjen vendit ne pergjithesi flas. Mbaj mend e nuk do e harroj kurre me ka thene nje arkitek amerikan qe kishte qene ne shqiperi ne late 90's. Me tha mua si ka mundesi qe shume ndertesa te medha ne shqiperi i kane shkallet nga jashte dmth nuk kishte shkalle brenda. Tani jane rregulluar me duket se une kam vite qe skam shkuar, por dua te them qe kur sdime duhet te degjojme & zbatojme. Nejse problem i thelle ne thjesht diskutojme. Mua sikur te me jepej mundesia te ndertoja shtepin time ne shqiperi god willing do e doja ne nje vend jo shume te populluar (periferi) me shume hapesire jo keshtu te ben hije ndertesa e komshiut hahahahah.
    I LOVE GOD

j&g

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Katastrof !!!!
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    prap nuku ke folur shkoqur o vlora..

nuku ke thene se ku eshte ky vendi..
    cka pasur aty para se te ndertoj meta..
    meta ku e morri truallin e kujt ja mori e si ja mori..
    kush po nderton ngjitur me meten?
    pse ajo koder ullishtore portokallore po betonizohet?
    me urdher te kujt..
    kujt i muarr leje meta kur beri vilen e tije..
    nga eshte ki meta qe eshte rrasur aty..
    po ky qe po ben pallat te madh nga pi semes ka erdhur aty?
    e ne fund.. cthot shpetua.. i vazhdimit te endrres..
    ju e votuat sepse sipas jush.. shpetua e ka bere vloren enderr e ju e deshet vazhdimin e endrres..

pra o folni o mos u dukni ne forum..
    '
    ..

jam i bindur se si metua si ki tjatri jan plackites..

pra zaptues trojesh qe kan perfituar nga "bujaria berishiane"..qe perkthehet keshtu.. kush ecen me ligje.. del me gisht ne bithe ne shqiperi.. e kush plackit lum ai..se vrapon berisha tja ligjeroje e legalizoje grabitjen..
    kjo eshte..

..

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar mė parė nga Brari Lexo Postimin
    prap nuku ke folur shkoqur o vlora..

nuku ke thene se ku eshte ky vendi..
    cka pasur aty para se te ndertoj meta..
    meta ku e morri truallin e kujt ja mori e si ja mori..
    kush po nderton ngjitur me meten?
    shume detaje nuk di ti jap une mbase ai i zoti hallit po deshi do te ti japi. une nga vlora jam po kam nja dy vjet qe se kam pare me sy vloren dhe sdi mire se cfare po behet andej. por mendoj se se perderi sa behet gjithe kjo nga metajt duhet qe te pakten token do e kene te tyre.

pse ajo koder ullishtore portokallore po betonizohet?
    me urdher te kujt..
    kujt i muarr leje meta kur beri vilen e tije..
    nuk e nese je shqipe nga shqiperia por nese po mendoj se e di mire se si ndertohet ne shqiperi shkel e shko.te kete leje vete meta per shtepin qe ka ndertuar mendoj se ka shume mundesi qe jo(gje normale ne shqiperi kjo)por saktesisht nuk di te te them gje.
    nga eshte ki meta qe eshte rrasur aty..
    sinqerisht nuk e di. por sic te thash perderi sa ben tere kete zhurem do te thote se te pakten token do ta kete te rrregullt.
    po ky qe po ben pallat te madh nga pi semes ka erdhur aty?
    ky qe ben pallat normalisht eshte ndonje ndertues si shume te tjere. dhe atu normalisht e ka sjelle pronari i tokes ngjitur e cili ja ka dhene token per ndertim keti ndertuesit dhe lejen ky ndertuesi normalisht e ka mare nga shpetua.
    e ne fund.. cthot shpetua.. i vazhdimit te endrres..
    ju e votuat sepse sipas jush.. shpetua e ka bere vloren enderr e ju e deshet vazhdimin e endrres..

pra o folni o mos u dukni ne forum..
    '
    shpetua sthot gje thjesht urdheron policin te heqi parrulat. sepse normalisht lejen e ka dhen vete shpetua.
    shpetua e ka bere vloren vertet "enderr" po ca te bejm vlora eshte e kuqe te keqen dhe po te kete te kuqen siper eshte e kenaqur dhe vazhdon me endrren.(jo se keta blute jane me te mire ne fakt). une flas me gjithe qejf ne forum por puna eshte se vloren nuk mund ta perfaqesoj vetem une une ca te bej thjesht gri sallat kote.

jam i bindur se si metua si ki tjatri jan plackites..

pra zaptues trojesh qe kan perfituar nga "bujaria berishiane"..qe perkthehet keshtu.. kush ecen me ligje.. del me gisht ne bithe ne shqiperi.. e kush plackit lum ai..se vrapon berisha tja ligjeroje e legalizoje grabitjen..
    kjo eshte..

..
    per meton qe eshte plackites nuk do isha aq i sigurte.
    per bujarin berishjane ska fituar njeri tjeter pervec berishes dhe kulishave te tij. por jo vetem ne rastin e berishes por edhe nanos rames etj jane vetem ata qe kane perfituar. populli ka mbetur me gisht ne goje.
    shpetua eshte kulish i PS dhe keta si berisha pasi vetem nga emrat ndryshojn ndjekin te njejtat ligje si te berishes pra ligjin e bejn vete si puna e maliqit.
    vloren po e bejne copa ishte i vetmi qytet turistik qe mbeti i pabetonizuar deri ne 2000 se durresi e saranda e humben shansin. por vloren perseri edhe pse pati nje mundesi te dyte po e prishin dhe populli fle kujtohet vetem ne rastin konkret kur pallati te mbullon shtepin dhe thotne "faleminderit shpetim".
    saper legalizimet jane deri tani vetem llafe se as ate nuk e ben njeri. ishte vetem nje premtim fushate asgje me teper per te mare votat ne 2005.

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anėtarėsuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Nese nuk prishen do vazhdohet po keshtu edhe ne fund do jet akoma me keq. Jam e bindur qe nje dite keto ndertesa do prishen sepse cdo gje do arrij kulmin.
    sigurisht qe do te prishen nje dite por puna eshte tani per tani as nuk po ndalohet qe te ndertohen te tejra por vec po shtohen. prishja me pas do te vije gradualisht duke u rritur ekonomia duke u rritur forca e shtetit dhe duke u ardhur koha vete.
    Shiko kur e krahasova me ameriken nuk e bera per mburrje
    sinqerisht as une nuk e mora per mburrje. biles te mirekuptova se ka shume shqiptare qe kane kohe ne emigrim dhe kur degjojne gjera te tilla habiten dhe normalisht tegojn ose bejn krahasime me vendet ku jetojn. keto raste ka njerez qe i keqkuptojne dhe i marin per mburrje ose per pordhe si i themi ne. por une kam eksperienc me raste te tilla prandaj se keqkuptova.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kanina : 15-07-2011 mė 16:05

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Kjo nuk ėshtė asgjė, edhe pak vite dhe Erezeni do mari fund si lum me kėto qė po ndodhin. Njė katastrofė ekologjike e pashembullt, fryt i njė mentaliteti tė mbrapshtė qė nėse shtėpia ime ėshtė nė rregull, mė plasi pėr cka ndodh vėrdallė.

Skandal, Shqipėria po bėhet si hale me kėto ritme.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-05-2005
    Postime
    24
    Rasti ne fjale: Une jam i prekuri nga ky ndertim dhe nuk kam asnje lidhje perveē fqinjesise.
    Ky pallat ndertohet vetem se kryetari i bashkise u dha lje deri ne 2.5 metra ne vend te 8 metrave qe e permban rregullorja e urbanistikes. Realisht eshte ndertuar 14 - 80 centimetra nga banesa ime

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-05-2005
    Postime
    24
    I dashur Brari! Pa dashur te mbaje anen time ju them me ndershmeri se ne kete rast eshte shkelur ligji me te dyja kembet.
    Sipas ligjit pallati qe po ndertohet duhet te jete 8 metra larg shtepise sime. Leja e bashkise eshte 2.3 metra kurse ne te vertete eshte ndertuar nga 14-80 centimetra, e theksoj centimetra.
    Perveē kesaj eshte shkelur leja e ndertimit dy here. Heren e pare eshte bere spostim objekti dhe heren e dyte jane shtuar katet. Ne vend te 4-5 kate, sipas lejes, tani eshte ne ndertim kati i shtate???? !!!! Dhe kjo eshte leje ndertimi gojarisht nga kryetari i bashkise Shpetim Gjika.

Po te deshironi mund tju shkruaj me gjate.

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •