Nese nuk prishen do vazhdohet po keshtu edhe ne fund do jet akoma me keq. Jam e bindur qe nje dite keto ndertesa do prishen sepse cdo gje do arrij kulmin. Nese nuk prishen do fillojne shume sherre qe do cojne deri ne vrasje. Shiko kur e krahasova me ameriken nuk e bera per mburrje por doja te thoja qe per nje mure te kerkojne 100 gjera imagjino per nje ndertes te tille. Pra duhet zbatuar ligji patjeter. Edhe ketu ka probleme psh ai qe ka mik i aprovohet plani me leht etc. por jo te lejohen ndertime te tilla. Station une nuk e di shume mire kodin ne shqiperi as ketu nuk e di shume mire por jam pak me informuar. Psh ka zona qe nuk te lejohet me shume se 2 kate. Te kesh me miliona dollare ti nese nuk lejohet nuk ngre dot ndertese mbi 2 kate me kupton. Ose ka zona qe jane vetem per commercial. dmth cdo gje eshte e ndare me zona. Cdo projekt aprovohet nga bashkia. Per nje mure po te them cuam 100 gjera ose per ti lene me qera disa nga shtepit qe kemi ketu na kerkuan 100 gjera per te nxjerre lishenca. Mos te permend sa taksa paguajme.
Krijoni Kontakt