Close
Faqja 37 prej 42 FillimFillim ... 273536373839 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 361 deri 370 prej 418
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    projekti cili sportist spranoi me ngre flamurin se sinqersiht spo kujtohem
    JO SEKS PARA MARTESE

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    projekti cili sportist spranoi me ngre flamurin se sinqersiht spo kujtohem
    Lepur Krasniqi.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Lepur Krasniqi.
    hahahahahah. Po. Edhe ashtu nuk e kam pasur qejf, por prej atij rasti më nuk kam shikuar me interesim meç të tij! Zatën, pas atij rasti njëri ia pati humbur vetëdijen fare!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e Koper08
    Anëtarësuar
    02-04-2008
    Postime
    22
    Citim Postuar më parë nga figaro Lexo Postimin
    Kush ju thot qe Bleona s'ka ber kurrveri per te ardhur deri ketu ? Biznesi amerikan keshtu e do,.. para pak ditesh lexova qe kishte pozuar edhe nudo, dhe jam i sigurt qe sikur t'i behej ndonje propozim nga playboy,.. kjo e fundit do te pranonte pa asnje kompleks, sepse "shi iz amerikan hihihihi"

Po eshte plotesisht e vertete ajo per te bere karriere dhe per tu dukur pranon gjithcka kete nuk e themi se keshtu e mendojme ne,por keshtu eshte faktet flasin vete

Anëtarësuar
    02-04-2008
    Postime
    22
    Citim Postuar më parë nga Uriel Lexo Postimin
    Nuk mohohet origjina se nuk përshëndeti në shqip. Ishte një ngatërresë momenti që më vonë u kthye në një shaka për shtetësinë e saj të re. Dikush tjetër mund ta gjykojë se i duhet prerë koka - çështje këndvështrimesh.

Po pse atehere nuk e thote fjalen shqip ,apo ka turp te duket se eshte nga Shqiperia per ata qe nuk e njohin mezi paska pritur te mare nenshtetesine Amerikane te cilen e ka fituar me biren e ............................

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Koper08 Lexo Postimin
    Po pse atehere nuk e thote fjalen shqip ,apo ka turp te duket se eshte nga Shqiperia per ata qe nuk e njohin mezi paska pritur te mare nenshtetesine Amerikane te cilen e ka fituar me biren e ............................
    Nga emocionet ndodhin te tilla gabime. Edhe pse mundohej te tregohej sa me natyrshme prape dallohej qe kishte emocione. Nuk kam ndonje konsiderate per Bleonen por nuk besoj se e beri se i vinte turp te fliste shqip. Me siguri dhe ajo do jete ndjere keq pas intervistes.
    Tjetrin vleresoje per aq sa ka.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    02-04-2008
    Postime
    22
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    A mund të ma sqarojë dikush, kur ai e pyeti:
    - si thuhet të faleminderit në gjuhën tënde - shqip?
    ajo u përgjigj:
    -Thank You. I am american.... ( Thenk Ju, unë jam ameriakne...)

pra a e kam kuptuar drejt dhe çka tha edhe dicka tjetër, se nuk po e dalloj nga zhurma?

P.S. Kjo që ka bërë Bleona, dorën në zemer nuk më pëlqeu, por nuk është e para. Më rëndë më ka ardhur kur ndonjë sportist pas nje¨fitoreje nuk ka pranuar ta marrë në dorë flamurin kombëtar ( besoj e dini për kë e kam fjalën), se kjo për fjalë është pak më e lahtë.
    Nuk po më pëlqen fyreja që po i bëhet si nga hapësi i temës, si nga ndonjë tjetër.
    Ne mund ta shajmë për këtë gjest, por po më duket hap i pakontrolluar që po e quani "prostitutë" e "kurvë". Kujdes me fjalën!
    Ajo se pari duhet te thote jam Shqiptare dhe kam fitu nenshtetesi Amerikane dhe pastaj duhet te thoshte "FALEMINDERIT" Shqiperi qe me rrite dhe Thank you Amerike qe me prite .Ato fjale i meriton se ti e ke pare si perdridhet

Anëtarësuar
    02-04-2008
    Postime
    22
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nga emocionet ndodhin te tilla gabime. Edhe pse mundohej te tregohej sa me natyrshme prape dallohej qe kishte emocione. Nuk kam ndonje konsiderate per Bleonen por nuk besoj se e beri se i vinte turp te fliste shqip. Me siguri dhe ajo do jete ndjere keq pas intervistes.
    Tjetrin vleresoje per aq sa ka.

Jam dakord me ty po te ishte e vertete dhe keshtu do kisha shpresuar ,por po ta shohesh nga videoja ajo perdridhet e shperdridhet shume e lirshme se po te kishte aq emocione do i ngaterroheshin fjalet por ajo perpiqej te fliste si nje Amerikane e lindur nga kastragjysher Amerikane .Te gjithe e duam Ameriken por jo te harrojme dhe mohojme kush jemi dhe nga vijme .

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Koper08 Lexo Postimin
    Jam dakord me ty po te ishte e vertete dhe keshtu do kisha shpresuar ,por po ta shohesh nga videoja ajo perdridhet e shperdridhet shume e lirshme se po te kishte aq emocione do i ngaterroheshin fjalet por ajo perpiqej te fliste si nje Amerikane e lindur nga kastragjysher Amerikane .Te gjithe e duam Ameriken por jo te harrojme dhe mohojme kush jemi dhe nga vijme .
    Ka qe nga emocionet flasin me shume sec duhet dhe shume shpejt. Me ka ndodh kur kam bere public speaking ne shkolle ketu ne Usa. Duhet te mbaje fjalim para klases. Edhe pse e kisha te pergatitur jo ne pak raste dola fare nga letra kjo jo se nuk me pelqente cfare kisha shkruar, por nga emocionet. Sa inat e kisha ate lende!

Gjithsesi vetem po supozojme duke u nisur me aq sa shikojme dhe bazuar ne eksperiencat personale, se nuk e dime te verteten.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    02-04-2008
    Postime
    22
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Ka qe nga emocionet flasin me shume sec duhet dhe shume shpejt. Me ka ndodh kur kam bere public speaking ne shkolle ketu ne Usa. Duhet te mbaje fjalim para klases. Edhe pse e kisha te pergatitur jo ne pak raste dola fare nga letra kjo jo se nuk me pelqente cfare kisha shkruar, por nga emocionet. Sa inat e kisha ate lende!

Gjithsesi vetem po supozojme duke u nisur me aq sa shikojme dhe bazuar ne eksperiencat personale, se nuk e dime te verteten.

Rasti yt eshte ndryshe se ti ke qene si para nje provimi dhe je ndier ne siklet dhe duhet te dish se kjo ndodh me njerezit me karakter dhe me seder ,kurrsesi mos e krahaso me rastin tend.

Faqja 37 prej 42 FillimFillim ... 273536373839 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Ja kush ka këngë të vjedhura nga kengetaret shqiptar
    Nga strange në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 15-01-2013, 13:50
  2. Intervista me këngëtarë shqiptarë!
    Nga ChuChu në forumin Muzika shqiptare
    Përgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 20-05-2007, 21:37
  3. Cmendoni per ata qe kan marr nje partner me ngjyr
    Nga friendlyboy1 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 93
    Postimi i Fundit: 15-06-2005, 23:48
  4. Gruaja e Diteve tona
    Nga Brari në forumin Tema shoqërore
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-09-2002, 17:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •