Bleona Qereti eshte bere e njohur edhe me shume kohet e fundit
neper restorantet e shqiptareve ne Gjermani. Mendimi im per te eshte..................spo jap fare po jua le te tjereve. Ju uroj argetim te kendshem.![]()
Bleona Qereti eshte bere e njohur edhe me shume kohet e fundit
neper restorantet e shqiptareve ne Gjermani. Mendimi im per te eshte..................spo jap fare po jua le te tjereve. Ju uroj argetim te kendshem.![]()
GJITHMONE OPTIMIST PER TE ARRITUR ATE QE DON.
NUK ME PELQEN........
AJO S'ESHTE NJE KENGETARE QE ME TEHEQ....THJESHT SE ZHVISHET NE SKENE E PELQEJN ROBT....
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 16-02-2005 më 01:27 Arsyeja: gjuhe e huaj
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
tANI NJE CIK ZHVISHET POR MES ME I HONGER HAKUN ENE KUR KENO NAI HER BUKUR, KA ZON TE BUKUR QENIA, POR NUK PO E LENE REHAT: aLBUMI I FUNDIT ME DUKET TITULLOHET:Sme behet vone, se se len rehat dynjaja pranaj......
Te mesosh dicka eshte gje e mrekullueshme, sepse sa here qe meson dicka,SHNDERROHESH NE DICKA TE RE.
Leo BUSCAGLIA
as njehernukme ka pelqyer dhe as sot nuk me pelqen, as nje kenge e saj nuk eshte e bukur.
e di si thojne 'mendja eshte nje grusht miza, po i lezhove hec e mbledhi ma, se nuk mblidhen''
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 16-02-2005 më 01:28 Arsyeja: gjuhe e huaj
Bleona asht shume e mire,si shpirt e bukur me talent.....ka nje ze shume te mire i love her.............per ma shume per te shkoni ketu.......www.bleonaqereti.com
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
Bleona mund te kete shume gjera te bukura por vetem ze te bukur nuk mund te them se ka. Me pak fjale me duket nje kengetare e dobet qe perpiqet ta kompesoj mungesen e zerit me gjeste, veshje etj
Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 02-09-2005 më 19:01
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
as mua sme pelqen Bleona...njesoj si adelina edhe ajo...te dyja kot fare...
Midis endrres dhe realitetit nuk ka asnje ndryshim, sepse ti di te besh realitet gjithcka qe kam enderruar!
BeRaTsE 83
per mendimin tim nuk eshte dhe aq e keqe si kengetare po si shum ka evoluar keshtu nga menyra e te veshurit ndonje dite do e shofim fare fare me duket :P lol
>*<" The key to happiness is having dreams, the key to success is making them come true." >*<
Mua me pelqen shume zeri Bleona Qerretit. Kengen "era" e ka shume te bukur. Mesa po shoh, parafolsit e kane vleresuar Bleonen nga pamja fizike, ajo eshte dicka qe i perket Bleones personalisht. Kenget i ka te bukura.![]()
Te lutem mos qaj.
Mos qaj sonte,
lote nuk dua te te shoh mbi sy,
une jam prane teje,
dhe pse ti nuk me sheh aty.
Te qeshur dua te te kujtoj,
pranoj cdo gabim,cdo faj,
vec te lutem,
sonte, ti mos qaj!
nuk me pelqen , i duket vetja kushedi se kush eshte
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Krijoni Kontakt