Ai i kerkoi te thote flm ne shqip dhe kjo nuk pranoi? Po si u shpreh pse nuk donte ta thoshte?
Mund te na e sjellesh ketu videon nese egziston ndonje qe e tregon?
Ai i kerkoi te thote flm ne shqip dhe kjo nuk pranoi? Po si u shpreh pse nuk donte ta thoshte?
Mund te na e sjellesh ketu videon nese egziston ndonje qe e tregon?
Feelings change - memories don't.
C'kürv. Turperohet te thote Faleminderit!.
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Nuk mendoj se nuk pranoi ose u turpërua, por ndoshta ka pasur emocione dhe u ngatërrua
Nejse shoqja e Ermiona Lekbellos është kjo![]()
Elegance is an attitude.
si e monutme mu duk kjo video
mandej ska pse te quhet prostitute nje qe sthote flm ne shqip
amani se vetem te kritikojme dime jemi pa te gjithe filozofa ketu
une spo e mbroj bleonen se se kam pas qejf kurre por ti them kurve sdi si me duket
JO SEKS PARA MARTESE
Am american starbucks , te hyft statuja ne byth mi kokrra nares.
Uffaaa mo na iku oreksi kur pash kte kaq ca fluturon haet .
Nuk mohohet origjina se nuk përshëndeti në shqip. Ishte një ngatërresë momenti që më vonë u kthye në një shaka për shtetësinë e saj të re. Dikush tjetër mund ta gjykojë se i duhet prerë koka - çështje këndvështrimesh.
relata refero
A mund të ma sqarojë dikush, kur ai e pyeti:
- si thuhet të faleminderit në gjuhën tënde - shqip?
ajo u përgjigj:
-Thank You. I am american.... ( Thenk Ju, unë jam ameriakne...)
pra a e kam kuptuar drejt dhe çka tha edhe dicka tjetër, se nuk po e dalloj nga zhurma?
P.S. Kjo që ka bërë Bleona, dorën në zemer nuk më pëlqeu, por nuk është e para. Më rëndë më ka ardhur kur ndonjë sportist pas nje¨fitoreje nuk ka pranuar ta marrë në dorë flamurin kombëtar ( besoj e dini për kë e kam fjalën), se kjo për fjalë është pak më e lahtë.
Nuk po më pëlqen fyreja që po i bëhet si nga hapësi i temës, si nga ndonjë tjetër.
Ne mund ta shajmë për këtë gjest, por po më duket hap i pakontrolluar që po e quani "prostitutë" e "kurvë". Kujdes me fjalën!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 10-07-2011 më 11:34
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Kush ju thot qe Bleona s'ka ber kurrveri per te ardhur deri ketu ? Biznesi amerikan keshtu e do,.. para pak ditesh lexova qe kishte pozuar edhe nudo, dhe jam i sigurt qe sikur t'i behej ndonje propozim nga playboy,.. kjo e fundit do te pranonte pa asnje kompleks, sepse "shi iz amerikan hihihihi"
Krijoni Kontakt