Close
Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 144
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Ne Japoni, mesuesja e klases se pare, i meson femijeve se Japonia eshte nje vend i varfer dhe duhet te punojne shume per te arritur vendet e tjera te zhvilluara,keshtu japonezet mesohen me pune.
    Ne Shqiperi mesuesja u meson femijeve se ne jemi vendi me i zhvilluar dhe per pasoje femijet kuptojne se duhet te mesojne te shfrytezojne begatine dhe bollekun qe na ka mbuluar
    Epo he! Me thuaj ti tani mua nese eshte normale qe te thuhen keto fjale nga nje kryeminister e pak dite pasi ai shefi i FMN dha konkluzionin qe jemi dobet ekonomikisht. Del ky trimi e thote qe ne per te perballuar krizen (qe sipas tij as nuk na ka prekur fare) do bejme te kunderten e asaj qe n'a keshillohet.
    Klasat e mesme, mjafton te degjojne: nuk do rrisim taksat por do rrisim rrogat edhe direkt: Rrofte Sali Berisha

Te tjeret e kuptojne shume mire qe ky genjen nga mengjesi gjer ne darke, po rrine te heshtur!
    Se c'mu kujtua Migjeni ne keto momente....

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Epo he! Me thuaj ti tani mua nese eshte normale qe te thuhen keto fjale nga nje kryeminister e pak dite pasi ai shefi i FMN dha konkluzionin qe jemi dobet ekonomikisht. Del ky trimi e thote qe ne per te perballuar krizen (qe sipas tij as nuk na ka prekur fare) do bejme te kunderten e asaj qe n'a keshillohet.
    Klasat e mesme, mjafton te degjojne: nuk do rrisim taksat por do rrisim rrogat edhe direkt: Rrofte Sali Berisha

Te tjeret e kuptojne shume mire qe ky genjen nga mengjesi gjer ne darke, po rrine te heshtur!
    Se c'mu kujtua Migjeni ne keto momente....
    mos me thuaj qe e ke mbledhur doren grusht tani
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

mos me thuaj qe e ke mbledhur doren grusht tani
    hahaha, ekzakt!!! Pikerisht ajo kryeveper m'u kujtua.... Nuk e di pse, sado qe jam e bindur qe Shqiperia po merr fund, qe drejtohemi nga politikane te nivelit zero, prape se prape me iken truri kur lexoj te tilla gjera!
    Nuk jam shume supersticioze, por neve shqiptareve n'a kane marre ne m'sysh duhet te shkojme te ndonje fallxhore haha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    hahaha, ekzakt!!! Pikerisht ajo kryeveper m'u kujtua.... Nuk e di pse, sado qe jam e bindur qe Shqiperia po merr fund, qe drejtohemi nga politikane te nivelit zero, prape se prape me iken truri kur lexoj te tilla gjera!
    Nuk jam shume supersticioze, por neve shqiptareve n'a kane marre ne m'sysh duhet te shkojme te ndonje fallxhore haha
    po po duhet te mbajme hudher te gjithe si komb
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

po po duhet te mbajme hudher te gjithe si komb
    Mos me dil nga tema, se gjendja eshte vertete shume kritike!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    ashtu te duket ty
    une mendoj se skemi qene ndonjehere me mire se sot
    jemi mesuar me gjendje kritike
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

ashtu te duket ty
    une mendoj se skemi qene ndonjehere me mire se sot
    jemi mesuar me gjendje kritike
    Po si ore s'paskemi qene ndonjehere me mire se sot? Ku e sheh ti kete te mire te ekonomise se vendit tone, qe nuk jemi te afte te mbajme dot as nje nivel te ulet borxhi? S'lame gje pa privatizuar e pa e shitur te te huajt, duke plotesuar kushtet qe duan ato e jo duke ia vene kushtet ne.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Po si ore s'paskemi qene ndonjehere me mire se sot? Ku e sheh ti kete te mire te ekonomise se vendit tone, qe nuk jemi te afte te mbajme dot as nje nivel te ulet borxhi? S'lame gje pa privatizuar e pa e shitur te te huajt, duke plotesuar kushtet qe duan ato e jo duke ia vene kushtet ne.
    shiko klea
    te huajt na mbajne ende me borxhe
    nuk kemi ende ekonomi te pavarur dhe rentabel
    per sa kohe qe varemi prej tyre , doemos do i vene ata kushtet
    Mendon se do pranoja te me vene kushte punetoret e mi?
    direkt i hidhja ne rruge
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

shiko klea
    te huajt na mbajne ende me borxhe
    nuk kemi ende ekonomi te pavarur dhe rentabel
    per sa kohe qe varemi prej tyre , doemos do i vene ata kushtet
    Mendon se do pranoja te me vene kushte punetoret e mi?
    direkt i hidhja ne rruge
    S'te ve kusht punetori, por te ve kusht bleresi. Ti e ke ne dore te plotesosh apo jo kushtin e tija. Perderisa bleresit jane me shume se nje, atehere ti si shites duhet te besh zgjedhjen me te mire te mundshme. Ne shqiperi eshte shtuar shume nr i kompanive te huaja qe duan te blejne, mund te shikohet fare mire nga vitet e fundit qe sa e sa istitucione jane privatizuar. E c'fituam ne? Asgje... vazhdojme te njejten rruge!

Pastaj, te duket ide e bukur kjo e spekullimit, apo e genjeshtres? Dil e gjenjej neper konferenca, bind popullin qe kemi rritje ekonomike, genje pleqt e shkrete qe do marrin pension me te larte etj etj.
    Te pakten te jemi realiste e te pranojme te verteten, te dali e te thote: shqiperia ka kete pozicion aktualisht, po perpiqemi te kalojme kete krize qe ka kapur tere boten etj etj.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Shikoni, që të flasim drejt. Berisha nuk është debil, dhe FMN-ja sa për dijeni në traditën racionaliste të themelimit të saj beson se mund ti gjej formulën cdo gjëje, që faktikisht nuk është ashtu dhe kanë falimentuar sistematikisht shoqërira të tëra me idetë e tyre nonsens. E keqja e FMN-së është që e beson megjithmend se atë që thotë është e vërtetë. Këta tanët janë më të zgjuar se aq në një mënyrë diabolike sigurisht, se i ka stërvitur komunizmi mirë të luajnë me 100 porta dhe të ruhen si duhet, prandaj dhe ja kanë pirë lëngun perëndimorëve.

Ku ti gjej taksat shqipëria sipas FMN-së ? Cfarë të taksoj ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 27-06-2011 më 21:33
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 8 prej 15 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •