Close
Faqja 15 prej 15 FillimFillim ... 5131415
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 144 prej 144
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po ju jeni me mire se ne ne Kosove .

Ju ndoshta i keni nga 3 dollar ne gjep , ketu as nga 1 nuk kan afer 60% e popullit .

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Qe ne shqiperi ka nje perqindje te larte qe jetojne ne varferi as qe behet fjale, por 62.1% eshte nje shifer e ekzagjiruar. Eshte e pamundur te jepen shifra ekzakte sepse shumica nuk i raportojne te ardhurat ose shpenzimet. Une mendoj se mund te jete tek rreth 30-35%.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690
    Citim Postuar më parë nga Billy Joe Lexo Postimin
    kam degjuar per punetore llaci ndertimi qe punojne per vetem 7 mije leke te vjetra ne dite, duke bere nje pune raskapitese, mund te kete 4-5 anetare te tjere familje ne shtepi te papune...beji llogarite si mbijetojne keta
    nuk ka as 7mij lek tani vetem listat per dyqanet ushqimore zgjaten.. edhe transformator dritash po heqin nga gabinat pa le me kotecet e pulave troc muhabeti car tu zej dora me vjedh.ne doganat greke moshat ereja u kerkojn garanci ose 1500euro.mjafton vetem 2 ose 3 dit te rrish ne shqipri dhe kupton car varferi ekziston.nji kile makarona 1500 lek sheqer po ashtu oriz, vaji 2ooo litra,pale mishi me shtrejt se ne greqi le qe s hahet mish maqedons me lloj lloj gjilpere te skadume .tamam si ne kohen e xhaxhit ke frik te vij miku ne shtepi ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    nuk ka as 7mij lek tani vetem listat per dyqanet ushqimore zgjaten.. edhe transformator dritash po heqin nga gabinat pa le me kotecet e pulave troc muhabeti car tu zej dora me vjedh.ne doganat greke moshat ereja u kerkojn garanci ose 1500euro.mjafton vetem 2 ose 3 dit te rrish ne shqipri dhe kupton car varferi ekziston.nji kile makarona 1500 lek sheqer po ashtu oriz, vaji 2ooo litra,pale mishi me shtrejt se ne greqi le qe s hahet mish maqedons me lloj lloj gjilpere te skadume .tamam si ne kohen e xhaxhit ke frik te vij miku ne shtepi ...
    kembana e kishes se lezhes qe i rezistoi pushtimit turk dhe sistemit komunist, dyshohet se ka shkuar per skrap ne albanistanin ultra te varfer te dhemokracise

po shkaterrojne linja tensioni, fshatra te tere mbeten pa energji, po hiqen kapaket e pucetave, ne qytetet shqiptare thyen koken te ecesh ne trotuare, do biesh ne ndonje pucete se s'ben...kujdes naten kur ecni people.

mjerimi eshte i tmerrshem lol.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 11-06-2012 më 19:59

Faqja 15 prej 15 FillimFillim ... 5131415

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •