Close
Faqja 55 prej 80 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 799
    Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Avash me fjalorin . shpejt apo vone ti do perjashtohesh . Jo vetem se je ketu per propagande anti-shqiptare edhe filo-arabe , po edhe sepse ofendon e shan , ata qe nuk kan te njetin mendim me ty .

Perfundymisht mos u hap me bythsh shume .
    Ju te gjithe i perjashtoni por nuk do te jete e larte dita kur do te mbeteni vetem ju Adminat ne ket forum me Admina kryesisht Ortodokse dhe kjo esht nje shenje treguse shume i rendesishem se cfare jeni ne gjendje te beni ju sikur te kishi dicka me teper ne dore por nje gje mos harroni se kurren e kurres nuk do te arrini ta manipuloni opinjonin Shqiptare jashte Shqiperis ashtu sikurse e keni manipuluar ate ne Shqiperi dhe me keto perjashtime ce ju beni Shqiptarve jashte Shqiperis ne ket Forume vetem sa do ta trashni Urejtjen dhe mose besimin e Shqiptarve jashte Shqiperis ndaje juve Ortodoksve.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Haha,une gjithmon kam then dhe do te them,qe shkaketar qe muslimanet me marr pushteti do te jene ata njerez qe jan anti fetare,ata njerez qe nuk i japin te drejta muslimanve.
    Te jesh anti-fetar, per shembull anti-islamist nuk do te thote t'ju mohosh te drejta muslimaneve. Do te thote t'ju japesh muslimaneve te drejta sipas rendit kushtetutor, por jo sipas rendit kuranor. E muslimanet kete gje e shohin si ofendim, mohim te te drejtave.

Pra sipas muslimaneve eshte ofendim nese nuk e le Kuranin te te sundoje ne shtepi tenden. A ka mundesi pa "ofenduar" keso njerez? Apo pa ju "mohuar te drejta"? Nuk ka.

Ata qe flasin si ne rruge e dine qe perfundojne jashte forumit. Edhe ata qe rregjistrojne emra te tjere e dine po ashtu. Keshtuqe do beni mire te ulni retorikat se demin ja beni vetes. Diskutoni si njerez dhe respektoni antaret pa ofenduar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Avash me fjalorin . shpejt apo vone ti do perjashtohesh . Jo vetem se je ketu per propagande anti-shqiptare edhe filo-arabe , po edhe sepse ofendon e shan , ata qe nuk kan te njetin mendim me ty .

Perfundymisht mos u hap me bythsh shume .
    Me sa e shof ai u perjashtua , por ky tjetri qe ka perdorin fjalorin te flliqur njejte si ai nuk perjashtua edhe as ty nuk ju drejtove te dyve por vetem njerit !
    Cfare e drejte kjo ?

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga DARDANI.ZH Lexo Postimin
    Me sjelljet e juaja ne ket forume ju edhe me liberalet dhe Ateistat do ti beni Islamofashista por Islamofashista vetem ndaje shqiptarve me fe te Shkauat e Grekit
    Leri perrallat se ka bota boll te tilla, per shembull Kuranin. Hyllien eshte biseduestejet serioz, kombedashes dhe mjaft neutral.

Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Me sa e shof ai u perjashtua , por ky tjetri qe ka perdorin fjalorin te flliqur njejte si ai nuk perjashtua edhe as ty nuk ju drejtove te dyve por vetem njerit !
    Cfare e drejte kjo ?
    Sepse sado nerva te forta te kesh e normal te larta edukate, kur te fyejne e te ofendojne e te shajne nga familja, ste mban as shpirti e as goja. Denohet provokatori dhe ai qe fillon sherret. Une nuk shoh mysliman e te krishtere po vetem fjalor halabakesh nga antare qe meritojne te flaken me shkelma nga ky forum. Per mua kushdo qe e ben, perfundon i perjashtuar. Llogarine se nese ishte mysliman apo i krishter po ja u le juve.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Sepse sado nerva te forta te kesh e normal te larta edukate, kur te fyejne e te ofendojne e te shajne nga familja, ste mban as shpirti e as goja. Denohet provokatori dhe ai qe fillon sherret. Une nuk shoh mysliman e te krishtere po vetem fjalor halabakesh nga antare qe meritojne te flaken me shkelma nga ky forum. Per mua kushdo qe e ben, perfundon i perjashtuar. Llogarine se nese ishte mysliman apo i krishter po ja u le juve.
    o.k. falemnderit per pergjigje.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    E kush na qenkan myslimanet qe na paskan lejuar ndertimin e nje objekti ne Kosove? Juve ju ka rreshkit truri komplet si komunitet, nuk qenka fenomen individual. Po kush ta jep te drejten ty apo mazllemave te tjere more qe te vendosni nese do ndertohet apo jo nje objekt fetar?

Kur ka ndodhur kjo mer Drague se nuk me kujtohet lol
    ti e di qe une nuk flas n'hava

behet fjale per vitet 70-te

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    E kush na qenkan myslimanet qe na paskan lejuar ndertimin e nje objekti ne Kosove? Juve ju ka rreshkit truri komplet si komunitet, nuk qenka fenomen individual. Po kush ta jep te drejten ty apo mazllemave te tjere more qe te vendosni nese do ndertohet apo jo nje objekt fetar?
    E lejuan ata qe dje u rrahen nga policia ,ne asnje vend te botes kurr sdo ndodh ajo qe ka ndodh ne prishtin u shemb shkollla dhe u maru kisha ne nje vend ku kurr nuk do mbushet me besimtar ,kjo gje ka ndodh vetem ne prishtin dhe mund te ndodh vetem ne kosov sepse jemi nje komb shum tolerant , gje qe kurr sdo ndodh ne shtetet demokratike te evropes

Sot u caktu edhe parcela per ndertimiin e xhamis por ne nuk e dojm ne vend te cerdhes , por përball katedrales,HAPESIRA NË FOTO VENDI MË I PERSHTATSHËM PER XHAMI
    nuk ka pEr te ndodh me xhami ashtu si me katedrale me shemb shkolla e çerdhe

Ndryshuar për herë të fundit nga ximi_abedini : 26-06-2011 më 16:31
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    ti e di qe une nuk flas n'hava

behet fjale per vitet 70-te
    As une nuk flas ne hava. Im ate shkonte ne Kosove ne ato vite (nga 74 e me pas) dhe ka dhene dhe mesim. E njoh mire ate realitet...

Faqja 55 prej 80 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •