Close
Faqja 54 prej 80 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 799
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Sinjorita une bej pjesë tek shqiptarët që luftam kryqin ortodoks në luftën e fundit
    Po tregon vet se kush m*** je,shqiptaret dhe uck(sepse nuk je as shqiptar as uck nuk ke qene) luftuan regjimin serb te milosheviqit nuk luftuan kunder asnje feje o talibanuci i vogel.
    kap sa te mundesh

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Killer-Katili Lexo Postimin
    Po tregon vet se kush m*** je,shqiptaret dhe uck(sepse nuk je as shqiptar as uck nuk ke qene) luftuan regjimin serb te milosheviqit nuk luftuan kunder asnje feje o talibanuci i vogel.
    Po de luftuam shkijet serbo-ortodoks qe me bekimin e priftit kryqali luftonin popullaten civile shqiptare te Kosoves.
    Hajt tash shko bir flej.

"Per me kanë shqiptarë taman
    Duhet me kanë muslimanë"
    (Sabri Fejzullahu, 1994)
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Po de luftuam shkijet serbo-ortodoks qe me bekimin e priftit kryqali luftonin popullaten civile shqiptare te Kosoves.
    Hajt tash shko bir flej.

"Per me kanë shqiptarë taman
    Duhet me kanë TALIBAN"
    (Sabri Fejzullahu, 1994)
    Kush ta ka then kete hoxhe krasniqi a?
    Me flejte po shkoj te motra jote he qen bir qeni.
    kap sa te mundesh

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Killer-Katili Lexo Postimin
    Kush ta ka then kete hoxhe krasniqi a?
    Me flejte po shkoj te motra jeme he ta hanksha muttin
    E kom motren tane ketu te une, per ata po mundohna met qit ne gjum ty, masi edhe argumente nuk ki.
    Kombi mbi të gjitha

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Haha,une gjithmon kam then dhe do te them,qe shkaketar qe muslimanet me marr pushteti do te jene ata njerez qe jan anti fetare,ata njerez qe nuk i japin te drejta muslimanve.
    Paramendo fare politikane te lodhet kem.
    Shembull une po mos te doja qe muslimanet ta marrin pushtetin kurr ne Kosove,a din si do te veproja?!Do tja permbushja kerkesat e tyre,qe i kan per nje qender islamike,lejimin e femrave me shamia ne shkolle,dhe lenden fetare.
    Paramendo keto 3 kerkesa politikanet nuk jan e gjendje mi ba,per ata njerez qe ja kan dhan voten atyre qe sot jan ne pushtet,dhe per ate qe mos mi jep hapesir muslimanve me marr pushtetin.
    E tash pasi qe nuk po i permbushni kerkesat tona,tash ne mobilizohemi ne forma te ndrshme deri sa te arriijme qellimet tona,edhe deri sa ta marrim pushtetin,dhe do ta marrim.
    E pra kjo eshte rezultat i mos punes se politikanve anti fetar,Anti fetaret do ti sjellin ne pushtet fetaret,mbajeni mende.!

Me t'mira.
    Mire qe beni kerkesa,por disa kurr nuk mund ti realizoni.
    Kerkesa per qender Islamike dhe Xhami ne qender te Prishtines eshte e realizueshme por femerat me shami ne shkoll dhe lende fetare per nxenesit e filloreve kete munde te shihni vetem ne enderr.
    Kerkesa te tilla bie ndesh me karakterin sekular te shtetit te Kosoves dhe eshte nje instalim i bute i talibanizmit ne shtetin Shqiptar te Kosoves.
    Per mendjet e shkretetireve Arabe No Pasaran ne Kosove !
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Cfare interesi kena me rejt moj bukuroshe?, nuk jemi te edukuar per me genjy . Dil dhe shetit realitetin shqiptar dhe e sheh vet pergjigjen, nuk ke pse ta genjesh veten me bindjeve te reme se nuk fiton gje.
    Interesi i vetem eshte ta shtremeberoni realitetin, sepse ne Kosoven te cilen une jetoj, nuk qendrojne gjerat ashtu sic thuani.
    I feel Kosovereign!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    200.000 Shqiptarë që duan Xhaminë e madhe midis Prishtinës ! Bashkohu

http://www.facebook.com/#!/pages/200...28198753866978

A JENI PER XHAMI TE MADHE MIDIS PRISHTINE ? (Politikan kshyrne rezultatin)

http://www.facebook.com/#!/home.php?...27061000648838
    Boll ore se na hape barkun. Ke familje, ke me mësu dicka e me prodhu dicka në shoqeri a jo ? A vec rron për Allah gjithë ditën ? O organizëm parazit. Prodho dicka për kombin, krijo një vend pune, jep ndonjë shembull të mirë. C'është kjo punë, sikur jetojmë në 1800 që na vinte Turku me na pre kokat nëse nuk ktheshim.

Marsh mrapsht n'Turqi shoku se na lodhe.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Sinqerisht nuk mundem me diskutu ne kete teme, pasi eshte jashte frekuencave qe mund te perpunoje softwari qe kam ne koke.Te lesh te qete nje brez te konsiderueshem moshe te vjeter, eshte normale , por te shohesh te rinjte, te ndersyer, te gatshem te perplasen dhe me policine e shtetit te vet, kjo eshte e tmerrshme.jane njerez te pa afte per tu integruar dhe kerkojne mbeshtetje tek njerzit e shitur te ketij besimi.Ja u be dhe xhamija, po me pas?Nuk kalohet jeta me lemoshe, as ne kishe e as ne xhami.Une i shof keto te rinj , qe jane ne nje pike kritike te moshes, pas te ciles ,po qe se nuk profesionohesh, ne nje profesion, po qe se nuk i ben duart me kallo, me nje vegel te dobishme, rrezikon te mbetesh nje i vdekur i gjalle.Eshte kjo pike kur kthehesh ne viktime dhe bie pre e menaxhuesve te ligesise.Pikerisht kur jeta e vdekja nuk kane ndonje ndryshim, atehere leshon nga morali dhe mekatohesh.Kjo fe nuk sjell shpetimin tuaj , por shkaterrimin e sigurte.Ju te forumit jeni me fat , qe keni mundesine ekonomike dhe inteketuale, qe te na ndegjoni si nje mendim ndryshe , por dhe nga me te sinqertet.Nuk mund tju doje kerkush me fort se Anesti dhe dhjetra antare te fese tuaj ne trashegimi, por me vizion te drejte.
    Na ke fute shume ne pikellime shum kec kur edhe Shqiptarit me fe te Shkaut e Grekit nuk ja perpunon softweri ate cfar po ndodhe me Komunitetin Muslimane Shqiptare i cili per dallim nga ti nuk ja puthe doren ase Shkaut e ase Grekit Janulatos.

Nuke thuhet kote ajo thenja I keshni te keshe.

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Muslimanet duruan boll lejuan ndertimin e kishes e cila ishte provokim
    E kush na qenkan myslimanet qe na paskan lejuar ndertimin e nje objekti ne Kosove? Juve ju ka rreshkit truri komplet si komunitet, nuk qenka fenomen individual. Po kush ta jep te drejten ty apo mazllemave te tjere more qe te vendosni nese do ndertohet apo jo nje objekt fetar?

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin

Dikur dhe Shqiperia e kishte zili per intelektualet dhe artistet qe kishte.

Kur ka ndodhur kjo mer Drague se nuk me kujtohet lol

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Darius, gjuha sic e sheh ka shkuar në nivele kafshërore në forum përsëri prej islamofashistëve që duan me cdo kusht të imponojnë veten e tyre.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Faqja 54 prej 80 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •