Close
Faqja 56 prej 80 FillimFillim ... 646545556575866 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 551 deri 560 prej 799
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    E lejuan ata qe dje u rrahen nga policia ,ne asnje vend te botes kurr sdo ndodh ajo qe ka ndodh ne prishtin u shemb shkollla dhe u maru kisha ne nje vend ku kurr nuk do mbushet me besimtar ,kjo gje ka ndodh vetem ne prishtin dhe mund te ndodh vetem ne kosov sepse jemi nje komb shum tolerant , gje qe kurr sdo ndodh ne shtetet demokratike te evropes

Sot u caktu edhe parcela per ndertimiin e xhamis por ne nuk e dojm ne vend te cerdhes , por përball katedrales,HAPESIRA NË FOTO VENDI MË I PERSHTATSHËM PER XHAMI
    nuk ka pEr te ndodh me xhami ashtu si me katedrale me shemb shkolla e çerdhe

Si si ? Po pse nuk e kërkoni mbi Katedrale ? Ose sipër Katedrales. Të ndërtohet një platformë shumë e madhe, dhe ju të jeni mbi Katedralen. Si thua ximo ? A do pushoni të qurraviteni rrugëve pastaj ?

Ore keni lajthit trunit ju.

Ah mor Ahmet Zogu, duhet të vijë ai t'ju vej n'rrjesht juve, sic i vuri në Shqipëri, përndryshe po shkokeni për lesh.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    E lejuan ata qe dje u rrahen nga policia ,ne asnje vend te botes kurr sdo ndodh ajo qe ka ndodh ne prishtin u shemb shkollla dhe u maru kisha ne nje vend ku kurr nuk do mbushet me besimtar ,kjo gje ka ndodh vetem ne prishtin dhe mund te ndodh vetem ne kosov sepse jemi nje komb shum tolerant , gje qe kurr sdo ndodh ne shtetet demokratike te evropes

Sot u caktu edhe parcela per ndertimiin e xhamis por ne nuk e dojm ne vend te cerdhes , por përball katedrales,HAPESIRA NË FOTO VENDI MË I PERSHTATSHËM PER XHAMI
    nuk ka pEr te ndodh me xhami ashtu si me katedrale me shemb shkolla e çerdhe

Ata qe u rrahen nga policia dje nuk mund te lejojne apo mos lejojne se vetem celsat e kashtes kane ne dore. Kete e kupton dot ai truri jot? Ate e vendos qeveria vendore. Tani qe ju paskan dhene vendin nuk ju pelqen se e doni perballe katedrales. Nuk ju hapet barku ju per prishjen e cerdheve. Ju gjithe inatin e keni me katedralen. Na fryte koken me keto idiotlliqet tuaja. Spaska patur njerez me te fandaksur sesa juve. Po shkumoni e po kaloni ne histeri pse u ndertua nje katedrale. Ju keni kaq kohe qe mbani te njejtat objekte. Tani u kujtuat ju te ankoheni se sju del vendi per tu falur? Protestoni mer kerrica qe te ndertohen me shume parqe per femije, ndonje galeri arti, teater opere apo ndonje ambjent kulturor tjeter e jo per xhamija se keni ngelur drunj e injorante. Ate shikoni, ca me merreni me callma e mjekra akoma se late nam

gjith problemi esht te katedralja, duan ta bejn xhamin perball asaj, qe t'i shofin katoliket.

Eh mer popull, akoma ju duke u grindur me njeri tjetrin per kisha e xhamia?
    Me e bukura eshte se e beni tek forumi i tolerances fetare! Si duket akoma nuk e ka kuptu populli i shkrete (i mjere) se kush ua fut fitilat, gjoja me dashuri fetare....e shkreta mendje cfare ta ben!!!

Ka nje pike ku fatkeqet dhe famekeqet takohen bashke, ne nje emer te perbashket; les miserabes (te mjeret)....Mjere ky popull, qe nuk po di te dale nga letargjia....

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Ata qe u rrahen nga policia dje nuk mund te lejojne apo mos lejojne se vetem celsat e kashtes kane ne dore. Kete e kupton dot ai truri jot? Ate e vendos qeveria vendore.
    ok eja ne vendin ku jetoj une merre lejen nga qeveria dhe ndertoe nje kish nese mundesh ,nuk jam kunder kishave por jam kunder atyre qe ndertojn kisha ne ato vende ku ska besimtar ne vendin ku jetoj une deri ne 50 km nuk ka shqiptar te krishter dhe kurr ne jeten time skam taku shqiptar te krishter andaj do jet e pamundur te ndertohet kisha, sepse kete sdo ta lejojn kurr banoret pa marr parasysh a vendos qeveria apo jo ,

Tani qe ju paskan dhene vendin nuk ju pelqen se e doni perballe katedrales. Nuk ju hapet barku ju per prishjen e cerdheve. Ju gjithe inatin e keni me katedralen. Na fryte koken me keto idiotlliqet tuaja. Spaska patur njerez me te fandaksur sesa juve. Po shkumoni e po kaloni ne histeri pse u ndertua nje katedrale. Ju keni kaq kohe qe mbani te njejtat objekte. Tani u kujtuat ju te ankoheni se sju del vendi per tu falur? Protestoni mer kerrica qe te ndertohen me shume parqe per femije, shkolla, ambjente kulturore e jo per xhamija se keni ngelur drunj e injorante. Ate shikoni, ca me merreni me callma e mjekra akoma se late nam
    Nuk kemi fillu te kerkojm xhamin pasi qe eshte ndertu katedralja ,por kemi kerkur qe 12 vite ,dhe ne nuk kemi kerku meshir dhe para kemi kerku tokat e uzurpura te bashksis islame por pasi qe ato jan te pamundura te rikthehen ather komuna e ka obligim te gjej vendin dhe te jap lejen e ndertimit

Kur do ket nevoj per shkolla ne jemi ata qe edhe shtepit tona do ti bejm shkolla ashtu siq i kemi be ne vitet e 90 ,ne vendin tim shkollen e kemi nderut vet banoret dhe mergimtaret, nuk naj ka maru as jugosllavia e as Rugova e Thaqi

Nuk te intereson ty se a kemi mbet injorant apo jo ,eshte mir te shikosh punen tende e te mos behesh me inorant se ne, dhe nuk ka qka te interesoj mjekrra jon eshte qeshtje e jona personale ku ti sguxon dhe ske te drejt te perzihesh
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Fuad Ramic te shkojne ne Bosnje!
    Ti e Mehgjyp Uvejsi ne Egjypt po su pelque toka jone!

Boll me ju fanatiket e trashe, shkoni nga erdhet.
    [QUOTE=ximi_abedini;3140498]
    ok eja ne vendin ku jetoj une merre lejen nga qeveria dhe ndertoe nje kish nese mundesh ,nuk jam kunder kishave por jam kunder atyre qe ndertojn kisha ne ato vende ku ska besimtar ne vendin ku jetoj une deri ne 50 km nuk ka shqiptar te krishter dhe kurr ne jeten time skam taku shqiptar te krishter andaj do jet e pamundur te ndertohet kisha, sepse kete sdo ta lejojn kurr banoret pa marr parasysh a vendos qeveria apo jo ,

Nuk kemi fillu te kerkojm xhamin pasi qe eshte ndertu katedralja ,por kemi kerkur qe 12 vite ,dhe ne nuk kemi kerku meshir dhe para kemi kerku tokat e uzurpura te bashksis islame por pasi qe ato jan te pamundura te rikthehen ather komuna e ka obligim te gjej vendin dhe te jap lejen e ndertimit

Kur do ket nevoj per shkolla ne jemi ata qe edhe shtepit tona do ti bejm shkolla ashtu siq i kemi be ne vitet e 90 ,ne vendin tim shkollen e kemi nderut vet banoret dhe mergimtaret, nuk naj ka maru as jugosllavia e as Rugova e Thaqi

Nuk te intereson ty se a kemi mbet injorant apo jo ,eshte mir te shikosh punen tende e te mos behesh me inorant se ne, dhe nuk ka qka te interesoj mjekrra jon eshte qeshtje e jona personale ku ti sguxon dhe ske te drejt te perzihesh
    Talaq, Talaq, Talaq.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    [QUOTE=ximi_abedini;3140498]

Të jetë për ju mbi Kishë e ndërtoni, sic keni bërë në Qipro, Azi të Vogël, sic keni bërë në Konstantinopojë, sic doni të bëni në Ground 0 mbasi e hodhët poshtë, sic keni bërë në Jeruzalem. Halli juaj është që cdo Kishë të kthehet në një Xhami Trofe, dhe shembuj të tilla mund të jap plot në histori se si sistematikisht Arabët e Turqit kanë shkatërruar objektet e kultit Kristiane duke i vendosur minare sipër. Ky është mentaliteti Arab, dhe nuk ka qenë kurrë ai Shqiptar, sado që një pjesë u dhunua e ktheu fenë dhunshëm nga barbarizmat Otomane, sepse nuk e ka Shqiptari në kulturë këtë gjë. Nga na dolët ju me këtë metodikë ?

Ti edhe po të bëhet përballë Xhamia prap do jesh i pakënaqur. Për ty dhe njerëzit si puna jote nuk është cështje vëndi ku të falesh, por është cështje dominimi kulturor, kur ti në këtë rast përfaqëson ekstremizmin islamik, dhe këtë po ta thotë një njëri si unë që besoj se ka Muslimanë në botë, sepse pjeas tjetër e botës perëndimore dita ditës po bindet se nuk ka asnjë ndryshim ndërmjet të dyjave. Ju në vend të ishit avantgarda e tolerancës, e reformimit, jeni kthyer në bisha të egra dhe po sulmoni zemrën e kombit shqiptar, tolerancën fetare për agjendat e masterave tuaj Arab.

Turp për faqe të zezë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    O ku ku per neve shqiptarve me fe muslimane!!!
    po qfare xhamije te ***** lypem keta terroristat, po sa ka xhamija dhe sa kane ndertue arabot pismiletat ne Kosove pase lufte jame me se i bindur qe as WC[nevejtore] nuk ka me shume ne Kosove se sa xhamia! po qka po na vyjen xhithe keto xhamija, qka ka hajre nga to vetem sherre dhe dhumne! shkon ne xhuma ben dhune kthehet ne shtepi ben dhune ose mbrenda ose me komshin, e mira e mires eshte te ndertojm shkolla dhe salla sportive,nese nderton nje xhami, ke be nje kopshte zeologjike me shume,!

Murriz Kosova Maska e murrizi+
    Anëtarësuar
    13-10-2010
    Vendndodhja
    Gjithandej nëpër botë
    Postime
    61
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Eh mer popull, akoma ju duke u grindur me njeri tjetrin per kisha e xhamia?
    Me e bukura eshte se e beni tek forumi i tolerances fetare! Si duket akoma nuk e ka kuptu populli i shkrete (i mjere) se kush ua fut fitilat, gjoja me dashuri fetare....e shkreta mendje cfare ta ben!!!

Ka nje pike ku fatkeqet dhe famekeqet takohen bashke, ne nje emer te perbashket; les miserabes (te mjeret)....Mjere ky popull, qe nuk po di te dale nga letargjia....
    Nuk dij te dalë nga mjerimi, nuk e lëjnë të dalë nga mjerimi !
    edhe atë që sot e 2000 vjet prapa.
    Fjalë shumë ?
    Fukarallëk !

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Te jesh anti-fetar, per shembull anti-islamist nuk do te thote t'ju mohosh te drejta muslimaneve. Do te thote t'ju japesh muslimaneve te drejta sipas rendit kushtetutor, por jo sipas rendit kuranor. E muslimanet kete gje e shohin si ofendim, mohim te te drejtave.

Pra sipas muslimaneve eshte ofendim nese nuk e le Kuranin te te sundoje ne shtepi tenden. A ka mundesi pa "ofenduar" keso njerez? Apo pa ju "mohuar te drejta"? Nuk ka.
    Demokracia eshte vet ofendim ndaj islamikeve . Se vete thelbi i islamizmit eshte mos toleranca ndaj lirise , nenshtrimi i mendimit te lire dhe dominimi i sjellies 'uniform' qe konsideron se njerezit jan kafshe edhe duhen sklaveruar intelektualisht ndaj nje zoti diktator qe e ka krijuar pjellen e tij me gabime .

Paradoksi i paradoksit , te kultures se tyre te prapambetur eshte se te bardhen e ben te zeze , edhe te zezen e ben akoma me te zese . Kerkojne te dominojne atje ku s ' munden . Po na thone qe respektimi i fes eshte baze demokratike , po vet feja e tyre eshte rrezik per demokracine .

Faqja 56 prej 80 FillimFillim ... 646545556575866 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •