ok eja ne vendin ku jetoj une merre lejen nga qeveria dhe ndertoe nje kish nese mundesh ,nuk jam kunder kishave por jam kunder atyre qe ndertojn kisha ne ato vende ku ska besimtar ne vendin ku jetoj une deri ne 50 km nuk ka shqiptar te krishter dhe kurr ne jeten time skam taku shqiptar te krishter andaj do jet e pamundur te ndertohet kisha, sepse kete sdo ta lejojn kurr banoret pa marr parasysh a vendos qeveria apo jo ,
Nuk kemi fillu te kerkojm xhamin pasi qe eshte ndertu katedralja ,por kemi kerkur qe 12 vite ,dhe ne nuk kemi kerku meshir dhe para kemi kerku tokat e uzurpura te bashksis islame por pasi qe ato jan te pamundura te rikthehen ather komuna e ka obligim te gjej vendin dhe te jap lejen e ndertimit
Kur do ket nevoj per shkolla ne jemi ata qe edhe shtepit tona do ti bejm shkolla ashtu siq i kemi be ne vitet e 90 ,ne vendin tim shkollen e kemi nderut vet banoret dhe mergimtaret, nuk naj ka maru as jugosllavia e as Rugova e Thaqi
Nuk te intereson ty se a kemi mbet injorant apo jo ,eshte mir te shikosh punen tende e te mos behesh me inorant se ne, dhe nuk ka qka te interesoj mjekrra jon eshte qeshtje e jona personale ku ti sguxon dhe ske te drejt te perzihesh
Krijoni Kontakt